مقاله در مورد الگوریتم های ادراکی و شناختی - نسخهی قابل چاپ |
مقاله در مورد الگوریتم های ادراکی و شناختی - sahar magi - 16 آبان ۱۳۹۲ ۰۵:۱۸ ب.ظ
سلام دوستان استاد به من گفته در مورد الگوریتم های ادراکی مطالعه کن، من هرچی میگردم چیزی نمی یابم کسی میتونه کمک کنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ |
مقاله در مورد الگوریتم های ادراکی و شناختی - diligent - 18 آبان ۱۳۹۲ ۰۳:۰۷ ق.ظ
چرا پیدا نکردید؟ یه سرچ ساده (Perceptual algorithm) در گوگل اسکولار بزنید، حتما پیدا میشه |
RE: مقاله در مورد الگوریتم های ادراکی و شناختی - kashti - 18 آبان ۱۳۹۲ ۰۳:۳۹ ق.ظ
سلام من اینهارو پیدا کردم، با link گذاشتم. البته شاید دقیق همون موضوع نباشه حداقل واژه Perceptual داشت و در مبحث کامپیوتر هستند. Perceptual Computing: Aiding People in Making Subjective Judgments (IEEE Press Series on Computational Intelligence) by Jerry Mendel, Dongrui Wu مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. Perceptual Digital Imaging: Methods and Applications by Rastislav Lukac مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. Signal Processing, Perceptual Coding and Watermarking of Digital Audio: Advanced Technologies and Models by Xing He مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
مقاله در مورد الگوریتم های ادراکی و شناختی - sahar magi - 18 آبان ۱۳۹۲ ۰۸:۳۶ ب.ظ
ممنون دوستان از راهنماییهاتون (: |