منبع مدرسان شریف (تئوریهای مدیرت ) - نسخهی قابل چاپ |
منبع مدرسان شریف (تئوریهای مدیرت ) - g_monireh - 30 مهر ۱۳۹۲ ۰۸:۵۶ ب.ظ
سلام کتاب مدرسان شریف تئو ریهای سازمانی رو برای درس اصول مبانی خریدم ولی حجم خیلی بالایی دارم. میخاستم ببینم بچه هایی که خوندن این کتاب رو کدوم فصل هاش مهمتره ممنون میشم کمک کنید. |
RE: منبع مدرسان شریف (تئوریهای مدیرت ) - hamid88 - 30 مهر ۱۳۹۲ ۱۰:۲۴ ب.ظ
(۳۰ مهر ۱۳۹۲ ۰۸:۵۶ ب.ظ)g_monireh نوشته شده توسط: سلام هیف وقت نیست؟ کتاب خوبیه ولی تستاش خوبه مبانی رابینز کافیه کاااافیه |
منبع مدرسان شریف (تئوریهای مدیرت ) - mahmood1 - 01 آبان ۱۳۹۲ ۰۳:۵۰ ق.ظ
(۳۰ مهر ۱۳۹۲ ۱۰:۲۴ ب.ظ)hamid88 نوشته شده توسط: مبانی رابینز کافیه کاااافیهمبانی رابینز مطمئنید جوابگو هست؟ |
منبع مدرسان شریف (تئوریهای مدیرت ) - mehran666 - 01 آبان ۱۳۹۲ ۰۷:۰۷ ق.ظ
کتاب مقسمی بگیر خلاصه ومفید (من تاحالا مدیریت نخونده بودم کنکور سال قبل یه بار مقسمی خوندم تستاشو حل کردم ۵۰ درصد زدم) مدرسان هم دارم تستای مدرسان و مقسمی یکین فرقی ندارن مدرسان برای دانشگاه آزادیا بهتره ولی مقسمی فقط دولتی |
RE: منبع مدرسان شریف (تئوریهای مدیرت ) - hamid88 - 01 آبان ۱۳۹۲ ۰۹:۰۵ ق.ظ
(۰۱ آبان ۱۳۹۲ ۰۳:۵۰ ق.ظ)mahmood1 نوشته شده توسط:(30 مهر ۱۳۹۲ ۱۰:۲۴ ب.ظ)hamid88 نوشته شده توسط: مبانی رابینز کافیه کاااافیهمبانی رابینز مطمئنید جوابگو هست؟ ٣ ساله که تمام تستا از رابینز بوده |
RE: منبع مدرسان شریف (تئوریهای مدیرت ) - g_monireh - 01 آبان ۱۳۹۲ ۰۵:۵۱ ب.ظ
(۳۰ مهر ۱۳۹۲ ۱۰:۲۴ ب.ظ)hamid88 نوشته شده توسط:بله مثل اینکه توی قسمت های دیگه هم در موردش بحث شده بود . دو منبع از رابینز یکی مبانی و یکی رفتار سازمانی معرفی شده بود.ولی من قبل از اینکه متوجه این منابع بشم این کتاب رو خریده بودم. حالا موندم چه کنم. نظرتون اینه که اینو نخونم و فقط کتاب مبانی مدیرت رابینز مترجم اعرابی رو بخرم؟؟؟؟؟؟؟کتاب دومش ینی رفتار سازمانی لازم نیس؟؟؟؟؟این دو تا کتاب هست کدومش؟؟؟؟(30 مهر ۱۳۹۲ ۰۸:۵۶ ب.ظ)g_monireh نوشته شده توسط: سلام مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
منبع مدرسان شریف (تئوریهای مدیرت ) - kd110 - 23 آبان ۱۳۹۲ ۱۰:۲۵ ق.ظ
(۰۱ آبان ۱۳۹۲ ۰۵:۵۱ ب.ظ)g_monireh نوشته شده توسط:(30 مهر ۱۳۹۲ ۱۰:۲۴ ب.ظ)hamid88 نوشته شده توسط:بله مثل اینکه توی قسمت های دیگه هم در موردش بحث شده بود . دو منبع از رابینز یکی مبانی و یکی رفتار سازمانی معرفی شده بود.ولی من قبل از اینکه متوجه این منابع بشم این کتاب رو خریده بودم. حالا موندم چه کنم. نظرتون اینه که اینو نخونم و فقط کتاب مبانی مدیرت رابینز مترجم اعرابی رو بخرم؟؟؟؟؟؟؟کتاب دومش ینی رفتار سازمانی لازم نیس؟؟؟؟؟این دو تا کتاب هست کدومش؟؟؟؟(30 مهر ۱۳۹۲ ۰۸:۵۶ ب.ظ)g_monireh نوشته شده توسط: سلام لطفا یه نفر راهنمایی کنه،کتاب رابینز همینا هستن؟ هر دوتاش لازمه خونده بشه یا فقط مبانی مدیریت؟ |
منبع مدرسان شریف (تئوریهای مدیرت ) - hamid88 - 23 آبان ۱۳۹۲ ۰۷:۲۷ ب.ظ
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. فقط مبانی مدیریت لازمه(لینک اول) موفق باشین |
منبع مدرسان شریف (تئوریهای مدیرت ) - tarane1992 - 23 آبان ۱۳۹۲ ۰۸:۱۰ ب.ظ
اره درسته سوالا فقط ۲ سالی کاملا رابینز. ولی سالهای قبلش از منابع های مختلف میدادن. خدا کنه امسالم ثابت بمونه. |
Re: منبع مدرسان شریف (تئوریهای مدیرت ) - mahmood1 - 25 آبان ۱۳۹۲ ۰۵:۰۶ ب.ظ
امسال فکر میکنید باز هم از رابینز باشه؟ با توجه به اینکه یک عده تو کنکور پارسال مدیریت رو بالای ۷۰ زدند؟ |