![]() |
روابط بین این دو تابع - نسخهی قابل چاپ |
روابط بین این دو تابع - atenaa - 24 مهر ۱۳۹۲ ۱۰:۱۶ ب.ظ
جواب کدوم گزینه است؟ |
RE: روابط بین این دو تابع - azad_ahmadi - 24 مهر ۱۳۹۲ ۱۰:۴۸ ب.ظ
بنظرم رشد تابع Gn از Hn بیشتر هست. یعنی گزینه ۳/ درسته؟ |
RE: روابط بین این دو تابع - SnowBlind - 24 مهر ۱۳۹۲ ۱۱:۰۹ ب.ظ
(۲۴ مهر ۱۳۹۲ ۱۰:۱۶ ب.ظ)atenaa نوشته شده توسط: جواب کدوم گزینه است؟به نظر من ۳ میشه. در ضمن اینجا رو هم ببینین مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
RE: روابط بین این دو تابع - vojoudi - 24 مهر ۱۳۹۲ ۱۱:۱۱ ب.ظ
سه درسته |
RE: روابط بین این دو تابع - atenaa - 24 مهر ۱۳۹۲ ۱۱:۴۴ ب.ظ
بله ۳ درسته بخاطر log n ک در توان قرار گرفته ۳ میشه؟ |
RE: روابط بین این دو تابع - SnowBlind - 25 مهر ۱۳۹۲ ۱۲:۳۵ ق.ظ
(۲۴ مهر ۱۳۹۲ ۱۱:۴۴ ب.ظ)atenaa نوشته شده توسط: بله ۳ درستهتابع g برابر [tex]n ^{\lg \lg n}[/tex] هستش و مرتبه تابع f از [tex]\sqrt{n}[/tex] هستش(لگاریتم بی تاثیره) حالا این دوتا رو من توی مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. بحث کردم. ![]() |
RE: روابط بین این دو تابع - mohammad.ardeshiri - 26 مهر ۱۳۹۲ ۱۰:۵۸ ب.ظ
(۲۴ مهر ۱۳۹۲ ۱۰:۱۶ ب.ظ)atenaa نوشته شده توسط: جواب کدوم گزینه است؟ مرتبه h-n میشه n به توان ۱/۲ مرتبه g-n میشه n به توان loglogn چون مرتبه h-n ثابته پس g-n بالای h-n هست البته اگه اشتباه نکرده باشم Big Grin |
RE: روابط بین این دو تابع - zeinab - 02 آبان ۱۳۹۲ ۱۱:۰۶ ب.ظ
بچه ها میشه بیشتر توضیح بدین. مرتبه h چجوری حساب میشه؟؟ |
RE: روابط بین این دو تابع - mfXpert - 03 آبان ۱۳۹۲ ۱۲:۱۰ ق.ظ
(۰۲ آبان ۱۳۹۲ ۱۱:۰۶ ب.ظ)zeinab نوشته شده توسط: بچه ها میشه بیشتر توضیح بدین.[tex]h(n)=2\sqrt{n} \lg^2 n^4=2\sqrt{n} 16\lg^2 n=O(lg^2 n)[/tex] |
RE: روابط بین این دو تابع - SnowBlind - 03 آبان ۱۳۹۲ ۱۲:۲۳ ق.ظ
(۰۳ آبان ۱۳۹۲ ۱۲:۱۰ ق.ظ)mfXpert نوشته شده توسط:این اشتباهه! [tex]\lg ^{k} n= o(n^\epsilon)[/tex](02 آبان ۱۳۹۲ ۱۱:۰۶ ب.ظ)zeinab نوشته شده توسط: بچه ها میشه بیشتر توضیح بدین.[tex]h(n)=2\sqrt{n} \lg^2 n^4=2\sqrt{n} 16\lg^2 n=O(lg^2 n)[/tex] |
RE: روابط بین این دو تابع - mfXpert - 04 آبان ۱۳۹۲ ۰۱:۱۳ ق.ظ
(۰۳ آبان ۱۳۹۲ ۱۲:۲۳ ق.ظ)SnowBlind نوشته شده توسط: این اشتباهه! [tex]\lg ^{k} n= o(n^\epsilon)[/tex]بله. من اشتباه کردم. |