|
|
حل رابطه بازگشتی - نسخهی قابل چاپ |
|
حل رابطه بازگشتی - Mänu - 21 مهر ۱۳۹۲ ۰۶:۲۸ ب.ظ
[tex]t(n)=t(\frac{n}{2}) t(\frac{n}{4}) t(\frac{n}{8}) n[/tex] |
|
RE: حل رابطه بازگشتی - Aurora - 21 مهر ۱۳۹۲ ۰۶:۵۲ ب.ظ
قبلا حل شده مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
|
RE: حل رابطه بازگشتی - Mänu - 22 مهر ۱۳۹۲ ۱۲:۲۹ ق.ظ
این معادله مگه درجه ۳ نیست؟؟؟ شما درجه دو گذاشتین حل کردین؟؟ اونجام پرسیدم ارسالم حذف شد موضوع بسته شد.نمیدونم چرا؟؟خوب من سوال داشتم |
RE: حل رابطه بازگشتی - آنجلا - ۲۲ مهر ۱۳۹۲ ۱۰:۴۱ ق.ظ
(۲۲ مهر ۱۳۹۲ ۱۲:۲۹ ق.ظ)Mahtab.R نوشته شده توسط: این معادله مگه درجه ۳ نیست؟؟؟ آره... واضحه که معادله درجه سومه وتا اونجایی که میدونم یه ریشه ش m=-1 دو ریشه مضاعف m=1 داره ..ولی من برخلاف شما انتهای جواب رو متوجه نشدم...به نظر من وقتی این ریشه ها رو توی معادله مشخصه قرار بدیم نتیجه از مرتبه log nخواهد شد که از n کمتره ..که نهایتا کل معادله از درجه n خواهد شد.. |
RE: حل رابطه بازگشتی - Mänu - 22 مهر ۱۳۹۲ ۰۱:۱۵ ب.ظ
(۲۲ مهر ۱۳۹۲ ۱۰:۴۱ ق.ظ)آنجلا نوشته شده توسط:(22 مهر ۱۳۹۲ ۱۲:۲۹ ق.ظ)Mahtab.R نوشته شده توسط: این معادله مگه درجه ۳ نیست؟؟؟ ۱ , -۱ ریشه نمیشه،تایپیک قدیمی رو باز کردن همونجا ادامه بدیم مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
RE: حل رابطه بازگشتی - آنجلا - ۲۲ مهر ۱۳۹۲ ۰۲:۳۲ ب.ظ
(۲۲ مهر ۱۳۹۲ ۰۱:۱۵ ب.ظ)Mahtab.R نوشته شده توسط:(22 مهر ۱۳۹۲ ۱۰:۴۱ ق.ظ)آنجلا نوشته شده توسط:(22 مهر ۱۳۹۲ ۱۲:۲۹ ق.ظ)Mahtab.R نوشته شده توسط: این معادله مگه درجه ۳ نیست؟؟؟ آره حق با شماست. توی حل معادله یه جایی رو اشتباه کردم ولی الان که حساب کردم بازم یه ریشه حقیقی تقریبا ۱/۸ و دو ریشه مضاعف داره... ولی با این حال هیچ فرقی به حال معادله مشخصه فکرنمیکنم داشته باشه بازم از مرتبه log n میشه و از n کمتره... |