ایجاد چند رشته در دانشگاه صنعتی شیراز - نسخهی قابل چاپ |
ایجاد چند رشته در دانشگاه صنعتی شیراز - delta - 28 اردیبهشت ۱۳۹۰ ۱۱:۱۹ ق.ظ
دانشگاه صنعتی شیراز برای مهرماه ۹۰ در دو مقطع کارشناسی ارشد و دکتری در ۸ رشته جدید دانشجو می پذیرد. به گزارش خبرنگار مهر، دانشگاه صنعتی شیراز از مهرماه سال جاری اقدام به راه اندازی تعدادی رشته جدید در دو مقطع کارشناسی ارشد و دکتری می کند. اسامی رشتهها در مقطع کارشناسی ارشد به این شرح است: مهندسی کامپیوتر گرایش نرم افزار، ریاضی گرایش آنالیز، مهندسی برق گرایش کنترل، شیمی گرایش شیمی دارویی و مهندسی عمران گرایش سازه های الکترونیکی. اسامی رشتهها در مقطع دکتری به این شرح است: مهندسی برق گرایش مخابرات از بهمن ۸۹، مهندسی برق گرایش الکترونیک، مهندسی برق گرایش قدرت، ریاضی گرایش تحقیق در عملیات لینک خبر مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
ایجاد چند رشته در دانشگاه صنعتی شیراز - پری - ۲۸ اردیبهشت ۱۳۹۰ ۱۲:۱۰ ب.ظ
سلام کسی نمیدونه کلید ازاد ارشد و کی میزارن تو سایت |
ایجاد چند رشته در دانشگاه صنعتی شیراز - LALEH - 28 اردیبهشت ۱۳۹۰ ۰۳:۱۸ ب.ظ
fلینک خبر را بدبد؟ |
ایجاد چند رشته در دانشگاه صنعتی شیراز - Fardad-A - 28 اردیبهشت ۱۳۹۰ ۰۴:۰۱ ب.ظ
خدا بخیر کنه!!!! واقعا" استاد و امکانات هم دارن؟ البته همچین لازم هم نیست مهم وجود دانشجو هست که هست. بهر حال مبارکه |
RE: ایجاد چند رشته در دانشگاه صنعتی شیراز - mosaferkuchulu - 28 اردیبهشت ۱۳۹۰ ۰۶:۱۹ ب.ظ
(۲۸ اردیبهشت ۱۳۹۰ ۰۴:۰۱ ب.ظ)Fardad-A نوشته شده توسط: خدا بخیر کنه!!!! واقعا" استاد و امکانات هم دارن؟ البته همچین لازم هم نیست مهم وجود دانشجو هست که هست. بهر حال مبارکه بچهها من دانشجوی دانشگاه صنعتی شیراز ام!بهتون دوستانه می گم اگر واقعا به فکر یاد گرفتن هستین نه مدرک گرفتن این جا رو انتخاب نکنین!!! استادای ارشد اینجا همون استادای کارشناسین!اونم استادایی که ما خودمون هم از دستشون گله داریم!!!!شاید توی دانشگاه ما فقط یکی دو تا استاد خوب باشه!! به طور قطع فقط یکی!!! خود من که حاضرم یه سال پشت کنکور بشینم ولی اینجا رو نزنم!! توی انتخابتون دقت کنین!! |
ایجاد چند رشته در دانشگاه صنعتی شیراز - Fardad-A - 29 اردیبهشت ۱۳۹۰ ۱۲:۵۶ ق.ظ
البته دوستانی که الآن اونجا درس میخونند بهتر میتونند نظر بدهند ولی سخت افزارش یک موقعی(۵-۶ سال پیش) خوب بود. من آقای دکتر منجمی که استاد هوش مصنوعی دانشگاه اصفهان هستند را میشناسم که ارشد را شیراز خوندند و البته دکترا را در انگلیس. |
RE: ایجاد چند رشته در دانشگاه صنعتی شیراز - mosaferkuchulu - 29 اردیبهشت ۱۳۹۰ ۰۱:۵۵ ق.ظ
(۲۹ اردیبهشت ۱۳۹۰ ۱۲:۵۶ ق.ظ)Fardad-A نوشته شده توسط: البته دوستانی که الآن اونجا درس میخونند بهتر میتونند نظر بدهند ولی سخت افزارش یک موقعی(۵-۶ سال پیش) خوب بود. من آقای دکتر منجمی که استاد هوش مصنوعی دانشگاه اصفهان هستند را میشناسم که ارشد را شیراز خوندند و البته دکترا را در انگلیس. دانشگاه شیراز و صنعتی شیراز دو دانشگاه متفاوت هستند!! اونی که شما می فرمایید دانشگاه شیراز هست که جزو دانشگاه های برتر کشور هم محسوب می شه و سال های سال هست که ارشد نرم افزار و داره! دانشگاه صنعتی شیراز در واقع دانشکدهی صنعت الکترونیک دانشگاه شیراز بود که سال ۸۳ تبدیل شد به دانشگاه صنعتی شیراز! امسال (کنکور ۸۹) ۶ نفر ارشد شبکه برای اولین بار گرفت!اما خوب کاش نگرفته بود!چون نه به امکانات دانشکده چیزی اضافه شد و نه به استاد ها!! دو تا استادی که قراره مهر به هیئت علمی اضافه شن،یکی شون تازه دکترا شو دفاع کرده و اون یکی هم هنوز دانشجوی دکتری هستن!! اگر از من بپرسین گروه ای تی و نرم افزار دانشگاه صنعتی شیراز فقط یه استاد داره که صلاحیت تدریس دورهی ارشد رو داره!!! در ضمن دانشگاه صنعتی شیراز گرایش سخت افزار نداره! |