مجموعه تمارین و سوالات امتحانی درس طراحی الگوریتم دانشگاه MIT (سال ۲۰۰۰-۲۰۱۲) - نسخهی قابل چاپ صفحهها: ۱ ۲ |
مجموعه تمارین و سوالات امتحانی درس طراحی الگوریتم دانشگاه MIT (سال ۲۰۰۰-۲۰۱۲) - Farid_Feyzi - 10 مهر ۱۳۹۲ ۱۱:۳۰ ب.ظ
سلام بچه ها، این مجموعه رو از اینترنت گردآوری کردم، مطمئن باشید خیلی کمکتون میکنه. یه بار که کتابو خوندین شروع کنید و سعی کنید همه این مجموعه رو بررسی کنید. واسه ساختمان داده و الگوریتم عالیه. همه سوالات و تمارین پاسخ تشریحی دارن. لینک دانلود: مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
RE: مجموعه تمارین و سوالات امتحانی درس طراحی الگوریتم دانشگاه MIT (سال ۲۰۰۰-۲۰۱۲) - pink_floyd_nsf333 - 12 مهر ۱۳۹۲ ۰۱:۱۰ ق.ظ
سلام ، من دانلود کردم ، خیلی سوالهای جالب و خوبی هستش ، فقط نمیدونم چطور میشه به همه ی برنامه ها رسید ، هنوز جلد ۲ ،clrs نگاه هم نکردم ، نمیدونم به همه میشه رسید یا نه. |
مجموعه تمارین و سوالات امتحانی درس طراحی الگوریتم دانشگاه MIT (سال ۲۰۰۰-۲۰۱۲) - mhbftdb - 12 مهر ۱۳۹۲ ۱۱:۴۰ ب.ظ
خیلی خیلی ممنون |
مجموعه تمارین و سوالات امتحانی درس طراحی الگوریتم دانشگاه MIT (سال ۲۰۰۰-۲۰۱۲) - kingxerxes - 15 مهر ۱۳۹۲ ۰۷:۲۹ ب.ظ
ممنون اگه از دوستان کسی جای دیگه آپلود کنه ممنون میشم |
مجموعه تمارین و سوالات امتحانی درس طراحی الگوریتم دانشگاه MIT (سال ۲۰۰۰-۲۰۱۲) - marisa - 15 مهر ۱۳۹۲ ۰۸:۱۸ ب.ظ
واقعا بهدرد بخوره ایشالا بشه همشو حل کنیم ممنون |
مجموعه تمارین و سوالات امتحانی درس طراحی الگوریتم دانشگاه MIT (سال ۲۰۰۰-۲۰۱۲) - takexpert - 12 آذر ۱۳۹۲ ۰۵:۴۲ ب.ظ
آقا خیلی ممنون... لطف بزرگی کردین |
مجموعه تمارین و سوالات امتحانی درس طراحی الگوریتم دانشگاه MIT (سال ۲۰۰۰-۲۰۱۲) - hasti25 - 05 بهمن ۱۳۹۲ ۰۶:۴۰ ب.ظ
سلام مر۳۰ از فایل خوبی که قرار دادید. |
RE: مجموعه تمارین و سوالات امتحانی درس طراحی الگوریتم دانشگاه MIT (سال ۲۰۰۰-۲۰۱۲) - kimiagar - 07 مرداد ۱۳۹۳ ۱۱:۱۱ ق.ظ
سلام / دوست ِ عزیز و ارزشمند ، پست ها و پاسخ های ِ شما کمک بزرگی به من و دوستانی ک ِ اینجا هستند می کنه. ممنونـم گـرامی / |
مجموعه تمارین و سوالات امتحانی درس طراحی الگوریتم دانشگاه MIT (سال ۲۰۰۰-۲۰۱۲) - شاپری - ۱۷ مرداد ۱۳۹۳ ۰۷:۲۸ ب.ظ
عالی بودددددد تشکرررر |
مجموعه تمارین و سوالات امتحانی درس طراحی الگوریتم دانشگاه MIT (سال ۲۰۰۰-۲۰۱۲) - pooyaa - 08 مهر ۱۳۹۳ ۱۲:۴۲ ق.ظ
سلام اگه میشه لینک منبع رو هم قرار بدید ممنون |
مجموعه تمارین و سوالات امتحانی درس طراحی الگوریتم دانشگاه MIT (سال ۲۰۰۰-۲۰۱۲) - A V A - 13 آبان ۱۳۹۳ ۰۲:۰۵ ب.ظ
کسی ۲۰۱۳ و ۱۴ رو داره؟ نتونستم پیداش کنم. فقط یه سایت بود که یوزر پسورد دانشجوهاشو میخواست برای دانلود |
RE: مجموعه تمارین و سوالات امتحانی درس طراحی الگوریتم دانشگاه MIT (سال ۲۰۰۰-۲۰۱۲) - pooyaa - 13 آبان ۱۳۹۳ ۰۴:۴۲ ب.ظ
(۱۳ آبان ۱۳۹۳ ۰۲:۰۵ ب.ظ)Ava.arshad94 نوشته شده توسط: کسی ۲۰۱۳ و ۱۴ رو داره؟ نتونستم پیداش کنم. فقط یه سایت بود که یوزر پسورد دانشجوهاشو میخواست برای دانلوداین ۲۰۱۳ هست پارسال یکی از بچه ها آپ کرده بود: مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
مجموعه تمارین و سوالات امتحانی درس طراحی الگوریتم دانشگاه MIT (سال ۲۰۰۰-۲۰۱۲) - sepideh1373 - 22 آبان ۱۳۹۳ ۰۵:۰۵ ب.ظ
کسی میتونه ترجمه شده اش رو بزاره؟؟؟؟؟؟ |
RE: مجموعه تمارین و سوالات امتحانی درس طراحی الگوریتم دانشگاه MIT (سال ۲۰۰۰-۲۰۱۲) - sepideh1373 - 22 آبان ۱۳۹۳ ۱۰:۲۲ ب.ظ
(۱۰ مهر ۱۳۹۲ ۱۱:۳۰ ب.ظ)Farid_Feyzi نوشته شده توسط: سلام بچه ها، ترجمه اش رو بزارید تو روخدا |
مجموعه تمارین و سوالات امتحانی درس طراحی الگوریتم دانشگاه MIT (سال ۲۰۰۰-۲۰۱۲) - e_mkazemi - 25 تیر ۱۳۹۷ ۰۲:۱۱ ق.ظ
سلام دوستان اگر از فارغ التحصیلان ارشد نرم افزار و فناوری اطلاعات دانشگاه گیلان کسی در گروه هست و علاقه به تدریس داره لطفا به آی دی elham13950523@ پیام بده |