![]() |
تست زدن را از کی شروع کنیم؟ - نسخهی قابل چاپ صفحهها: ۱ ۲ |
تست زدن را از کی شروع کنیم؟ - fantasia - 26 تیر ۱۳۸۹ ۰۱:۵۲ ق.ظ
سلام یه سئوالی داشتم به نظر شما بهترین زمان برای تست زدن کی هست؟ منظورم اینه که بعد خوندن هر مبحث بهتره تستای اون بخش زده بشه یا بعد از تموم کردن درسا و مسلط شدن بریم سراغ تست ها؟ |
RE: تست زدن را از کی شروع کنیم؟ - parsaNA - 26 تیر ۱۳۸۹ ۱۱:۰۱ ق.ظ
به نظر من تو تابستون فقط باید مرجع بخونیم . و تست نزنیم . اما بعشد باید کتاب های کنکوری رو به همراه تستا تا دم کنکور خوند . نظر بقیه چیه ؟ ![]() |
RE: تست زدن را از کی شروع کنیم؟ - HighVoltage - 26 تیر ۱۳۸۹ ۱۲:۴۳ ب.ظ
به نظر من حل تست هم لازمه ولی نه طوری که تستا رو همه رو جواب بدید بیاید اگه یه مبحث مثلا ۳۰ تا تست داره ۵ تا ۱۰ تاشو با خوندن هر مبحث بزنید و بقیه رو نگه دارید برای دور مرور و تست زنی. |
تست زدن را از کی شروع کنیم؟ - Soheil - 26 تیر ۱۳۸۹ ۱۲:۴۴ ب.ظ
همونطور که دوستمون گفتن "اوایل" زیاد احتیاجی به تست زدن نیست ولی پیشنهاد می کنم بعد از "اوایل" (یعنی "اواسط") درس-تست رو باهم بخونی و "اواخر" هم فقط تست بزنی! به نظر من تجربه و تسلطی که با تست زدن بدست میاد اصلا با خوندن قابل مقایسه نیست! البته این فقط روش و نظر شخصی من بودا! حتما قرار نیست درست باشه و یا اگه درسته در مورد همه جواب بده! |
RE: تست زدن را از کی شروع کنیم؟ - parsaNA - 26 تیر ۱۳۸۹ ۰۱:۰۶ ب.ظ
(۲۶ تیر ۱۳۸۹ ۱۲:۴۴ ب.ظ)Soheil نوشته شده توسط: همونطور که دوستمون گفتن "اوایل" زیاد احتیاجی به تست زدن نیست ولی پیشنهاد می کنم بعد از "اوایل" (یعنی "اواسط") درس-تست رو باهم بخونی و "اواخر" هم فقط تست بزنی! کدوم دوستمون واژه های "اوایل" و " اواسط" و " اواخر" رو بکار بردند که شما اینقدر تاکید دارید ؟. |
RE: تست زدن را از کی شروع کنیم؟ - Soheil - 26 تیر ۱۳۸۹ ۰۱:۱۶ ب.ظ
(۲۶ تیر ۱۳۸۹ ۰۱:۰۶ ب.ظ)parsaNA نوشته شده توسط:کتیشنها واسه تاکید حرف خودم بودن، منظورم از دوست شما بودید و این جملتون:(26 تیر ۱۳۸۹ ۱۲:۴۴ ب.ظ)Soheil نوشته شده توسط: همونطور که دوستمون گفتن "اوایل" زیاد احتیاجی به تست زدن نیست ولی پیشنهاد می کنم بعد از "اوایل" (یعنی "اواسط") درس-تست رو باهم بخونی و "اواخر" هم فقط تست بزنی! "به نظر من تو تابستون فقط باید مرجع بخونیم . و تست نزنیم ." ابهام ،خیلی حیاتی و مهمی بود؟! |
تست زدن را از کی شروع کنیم؟ - admin - 26 تیر ۱۳۸۹ ۰۳:۰۰ ب.ظ
من هم با این نظر که تست رو باید گذاشت واسه ماه های آخر موافقم اما بهتره توی این مدت هم اندکی آشنا بشید با تستها که استرس واسه شما ایجاد نشه. من خودم ماه های اول به صورت تصادفی مثلاً از هر ۱۰ تست یکی یا دو تا رو حل می کردم و یه تیک پشتش می زدم و سعی می کردم که تست های خوب رو بگذارم واسه روزهای آخر. یه زمانی می رسه که کمبود تست پیدا می کنید!!!!!!!!!!!! |
RE: تست زدن را از کی شروع کنیم؟ - parsaNA - 26 تیر ۱۳۸۹ ۰۵:۲۷ ب.ظ
(۲۶ تیر ۱۳۸۹ ۰۳:۰۰ ب.ظ)admin نوشته شده توسط: من هم با این نظر که تست رو باید گذاشت واسه ماه های آخر موافقم اما بهتره توی این مدت هم اندکی آشنا بشید با تستها که استرس واسه شما ایجاد نشه. من خودم ماه های اول به صورت تصادفی مثلاً از هر ۱۰ تست یکی یا دو تا رو حل می کردم و یه تیک پشتش می زدم و سعی می کردم که تست های خوب رو بگذارم واسه روزهای آخر. یه زمانی می رسه که کمبود تست پیدا می کنید!!!!!!!!!!!! آهان .. این بهتره |
RE: تست زدن را از کی شروع کنیم؟ - ۵۴m4n3h - 21 مرداد ۱۳۸۹ ۱۰:۲۲ ب.ظ
(۲۶ تیر ۱۳۸۹ ۰۳:۰۰ ب.ظ)admin نوشته شده توسط: من هم با این نظر که تست رو باید گذاشت واسه ماه های آخر موافقم اما بهتره توی این مدت هم اندکی آشنا بشید با تستها که استرس واسه شما ایجاد نشه. من خودم ماه های اول به صورت تصادفی مثلاً از هر ۱۰ تست یکی یا دو تا رو حل می کردم و یه تیک پشتش می زدم و سعی می کردم که تست های خوب رو بگذارم واسه روزهای آخر. یه زمانی می رسه که کمبود تست پیدا می کنید!!!!!!!!!!!! من دو تا از درسام رو خوندم و تستاش رو هم کامل زدم! برای کارشناسی هم همین طوری خوندم و نتیجه ش هم بد نبود! برای ارشد این روش خوب نیست؟ تست زدن باعث تثبیت مفاهیم توی ذهن نمیشه؟ من یه کم گیج شدم با خوندنِ این پست! نمی دونم کدوم روش بهتره! |
تست زدن را از کی شروع کنیم؟ - ف.ش - ۰۷ مهر ۱۳۸۹ ۰۶:۱۳ ب.ظ
به نظر من باید با خوندن هر فصل یه سری تستهای اون فصل رو بزنیم و بقیه رو ماههای آخر و بعد تستهای کنکور اون درس رو بزنیم |
تست زدن را از کی شروع کنیم؟ - javadjj - 08 مهر ۱۳۸۹ ۱۲:۲۰ ق.ظ
یه بارم بندی بهت بدم اولا ۷۵ درصد درس ۲۵ درصد تست اواسط ۵۰ درس ۵۰ تست اواخر مرور و تست و اون اخراها و نزدیک کنکور مرور تست های مهم و علامت زده و حل تست های سال های قبل مرور جامع |
یه مشاورهی کوچولو - Maryam-X - 21 دى ۱۳۸۹ ۱۱:۵۷ ب.ظ
سلام بچهها یه سوال داشتم: من طبق برنامه ریزیم برای دور دوم باید در یک نوبت یک فصل از یک کتاب را بخونم و در نوبت بعد تستای اون فصل رو بزنم. به نظر شما تستا رو کی بزنم بهتره تا مطمئن باشم مطالب کاملا تو ذهن جا افتاده؟ همزمان با درس عصر همون روز یا یک روز دیگه؟(چند وقت بعد؟) |
RE: یه مشاورهی کوچولو - Masoud05 - 22 دى ۱۳۸۹ ۱۲:۰۰ ق.ظ
(۲۱ دى ۱۳۸۹ ۱۱:۵۷ ب.ظ)Maryam-X نوشته شده توسط: سلام اگه بعد از خوندن بری تست بزنی، متوجه میشی کجاها رو ماس مالی کردی اما اگه بزاری یه روز دیگه فکر میکنی مطالب یادت رفته . میتونی همون روز تست بزنی و یه روز دیگه چند تا تست بصورت Random حل کنی. |
یه مشاورهی کوچولو - hsh88 - 22 دى ۱۳۸۹ ۱۲:۰۴ ق.ظ
از دم همه چی رو حل کن برو جلو دیگه الن فرق نداره |
یه مشاورهی کوچولو - mahdi20 - 22 دى ۱۳۸۹ ۱۲:۱۰ ق.ظ
من معمولا بعد از مطالعه هر مبحث بسته به حجم و اهمیت اون مبحث تعدای تست از سال های گذشته که تقریبا آسانتر هستند را انتخاب می کنم و خودم را مقید می کنم که مثلا باید در طول ۴۵ دقیقه این ۲۰ تا تست را حل کنم. در دور های بعدی تست های سال های نزدیکتر را میزنم البته اون هم با زمانبندی . |