تالار گفتمان مانشت
اعتراض به تکمیل ظرفیت کارشناسی ارشد در سایت دانشگاه آزاد - نسخه‌ی قابل چاپ

صفحه‌ها: ۱ ۲
اعتراض به تکمیل ظرفیت کارشناسی ارشد در سایت دانشگاه آزاد - bahita - 30 شهریور ۱۳۹۲ ۰۸:۲۶ ب.ظ

آقا خانم واسه اعتراضم که شده برین تو سایت دانشگاه آزاد تو قسمت ارسال نظرات به روش خودتون اعتراضتونو اعلام کنین که در تکمیل ظرفیت بعدی دانشگاه اضافه کنن تا زحمتاتون هدر نره!!!اینم لینک ارسال نظرات

مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمی‌باشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.

اعتراض به تکمیل ظرفیت کارشناسی ارشد در سایت دانشگاه آزاد - m2rangy - 30 شهریور ۱۳۹۲ ۰۸:۳۱ ب.ظ

من نوشتم آقا!حالا کی گوش میده؟!!!

RE: اعتراض به تکمیل ظرفیت کارشناسی ارشد در سایت دانشگاه آزاد - gilda90 - 30 شهریور ۱۳۹۲ ۰۸:۳۴ ب.ظ

واقعا متاسفمواسه خودم, اون از وضعیت سهمیه ها و ظرفیت ها تو سراسری اینم از دانشگاه پولی اش که انقد بی برنامه اس همه چیزش

اعتراض به تکمیل ظرفیت کارشناسی ارشد در سایت دانشگاه آزاد - bahita - 30 شهریور ۱۳۹۲ ۱۰:۴۴ ب.ظ

منم خودم خیلی ناراحتم خیلی خوندم درصدام جوری بود که تو تکمیل ظرفیت واحد باراجین قبول شم، ولی با ناراحتی و پیام نوشتن تو تالار کاری نمیشه،گفتم حداقل کار اینه که اعتراضمونو اعلام کنیم...همین

اعتراض به تکمیل ظرفیت کارشناسی ارشد در سایت دانشگاه آزاد - elisa - 31 شهریور ۱۳۹۲ ۰۳:۱۴ ق.ظ

منم نوشتم .

اعتراض به تکمیل ظرفیت کارشناسی ارشد در سایت دانشگاه آزاد - sinaaaaa - 31 شهریور ۱۳۹۲ ۰۳:۴۲ ق.ظ

اعتراض که فایده نداره برادر Sad
این پیام نور چیه مهر می خواهد ثبت نام کنه؟

RE: اعتراض به تکمیل ظرفیت کارشناسی ارشد در سایت دانشگاه آزاد - diana.h.net@gmail.com - 31 شهریور ۱۳۹۲ ۱۰:۱۳ ق.ظ

بیاید در یک حرکت نمادین هیچ کس تکمیل شرکت نکنه . جدی میگم .باید یه جوری حالشونو بگیریم .

برای اعتراض کسی تکمیل شرکت نکنه

اعتراض به تکمیل ظرفیت کارشناسی ارشد در سایت دانشگاه آزاد - مورتن - ۳۱ شهریور ۱۳۹۲ ۱۰:۲۶ ق.ظ

من مطمئنم تکمیل برای دانشگاه ها وجود داره . نمیشه اینقدر بی نظم باشه بگن هر کی اومد همون تعداد. مثلا اگه از ۵۰ نفر ۲۰ تا بیان بگن خب با ۲۰ تا کلاس تشکیل میدیم اگه ۴۰ تا بیان هم بگن خب با ۴۰ تا تشکیل میشه. جور در نمیاد.

RE: اعتراض به تکمیل ظرفیت کارشناسی ارشد در سایت دانشگاه آزاد - bahita - 31 شهریور ۱۳۹۲ ۱۱:۳۶ ق.ظ

(۳۱ شهریور ۱۳۹۲ ۱۰:۲۶ ق.ظ)مورتن نوشته شده توسط:  من مطمئنم تکمیل برای دانشگاه ها وجود داره . نمیشه اینقدر بی نظم باشه بگن هر کی اومد همون تعداد. مثلا اگه از ۵۰ نفر ۲۰ تا بیان بگن خب با ۲۰ تا کلاس تشکیل میدیم اگه ۴۰ تا بیان هم بگن خب با ۴۰ تا تشکیل میشه. جور در نمیاد.

دقیقا، اونایی که سراسری قبول میشن آزاد نمیرن،خیلیا هم قبول میشن نمیرن به هر دلیلی، صددرصد ظرفیتا تکمیل نیست ،مطمئنم تو همه واحدا

RE: اعتراض به تکمیل ظرفیت کارشناسی ارشد در سایت دانشگاه آزاد - good-wishes - 31 شهریور ۱۳۹۲ ۰۵:۲۰ ب.ظ

(۳۱ شهریور ۱۳۹۲ ۱۱:۳۶ ق.ظ)bahita نوشته شده توسط:  
(31 شهریور ۱۳۹۲ ۱۰:۲۶ ق.ظ)مورتن نوشته شده توسط:  من مطمئنم تکمیل برای دانشگاه ها وجود داره . نمیشه اینقدر بی نظم باشه بگن هر کی اومد همون تعداد. مثلا اگه از ۵۰ نفر ۲۰ تا بیان بگن خب با ۲۰ تا کلاس تشکیل میدیم اگه ۴۰ تا بیان هم بگن خب با ۴۰ تا تشکیل میشه. جور در نمیاد.

دقیقا، اونایی که سراسری قبول میشن آزاد نمیرن،خیلیا هم قبول میشن نمیرن به هر دلیلی، صددرصد ظرفیتا تکمیل نیست ،مطمئنم تو همه واحدا

منم دقیقا همین نظر رو دارم . البته من از دانشگاه آزاد چیز زیادی نمی دونم و نظر من ممکنه به درد شما نخوره اما منطق همینی هست که شما میگید . مگر اینکه بخوان بی منطق عمل کنن Cool

RE: اعتراض به تکمیل ظرفیت کارشناسی ارشد در سایت دانشگاه آزاد - paki64 - 31 شهریور ۱۳۹۲ ۰۶:۱۴ ب.ظ

ای بابا منکه با تراز ۶۴۱۰ اگه هوش پردیس قزوین میزدم قبول بودم حالا انصافه هیجا قبول نشم برم فردووووووووووس
خدایا آخه این چه حکمتیه چرا پردیس قزوین نزدم آخهههههههه
خدا منو بکشه راحت شم دووووووووست ندارم برم گرمیConfusedSadConfusedConfused

اعتراض به تکمیل ظرفیت کارشناسی ارشد در سایت دانشگاه آزاد - مورتن - ۰۱ مهر ۱۳۹۲ ۱۲:۲۶ ق.ظ

عزیز من ، منو چی میگی با ۷۳۰۰ موندم پشت هوش علوم تحقیقات . آخه مگه میشه با ۶۰۰-۷۰۰ تا تراز کمتر از من پارسال رفتن بعد من با رتبه ۷۹ موندم پشت در.

اعتراض به تکمیل ظرفیت کارشناسی ارشد در سایت دانشگاه آزاد - snowly1 - 01 مهر ۱۳۹۲ ۰۴:۰۱ ق.ظ

آخه دوستان شبکه قزوین امسال ۴۲ نفر برداشته که ۲۰تا زن و ۲۲ تا مرد پس یعنی همه رفتن ثبت نام کردن؟

RE: اعتراض به تکمیل ظرفیت کارشناسی ارشد در سایت دانشگاه آزاد - genius - 01 مهر ۱۳۹۲ ۰۵:۰۲ ق.ظ

من با تراز ۶۷۸۰ و رتبه ۲۹ تو قبولی اصلی قبول شدم ع ت اراک اما نرفتم.اینم از وضع تکمیل ظرفیت.مطمئنم تکمیل ظرفیت بهمن همه شهرها میگیرن وایسادم واسه بهمن به امید خدااااااااااا

اعتراض به تکمیل ظرفیت کارشناسی ارشد در سایت دانشگاه آزاد - efatima - 01 مهر ۱۳۹۲ ۰۸:۳۳ ق.ظ

بچه ها چرا سایت روابط عمومی دانشگاه
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمی‌باشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.

در قسمت ارتباط با کارشناسان سیستم پرسش و پاسخ را برداشته فقط رهگیری پاسخ است

از بس همه اعتراض کردند فکر کنم اینطوری شده

(۰۱ مهر ۱۳۹۲ ۰۸:۳۳ ق.ظ)efatima نوشته شده توسط:  بچه ها چرا سایت روابط عمومی دانشگاه

در قسمت ارتباط با کارشناسان سیستم پرسش و پاسخ را برداشته فقط رهگیری پاسخ است

از بس همه اعتراض کردند فکر کنم اینطوری شده