تالار گفتمان مانشت
صف - نسخه‌ی قابل چاپ

صف - ppositiveenergy - 29 شهریور ۱۳۹۲ ۰۱:۴۵ ب.ظ

سلام.

کرمانشاهیان عزیز کمک - Fardad-A - 29 شهریور ۱۳۹۲ ۰۱:۴۹ ب.ظ

حالا بفرض هم بدونید که کجاست کمی سخته که یکطرفه و دو طرفه بودن و مسیرها را برای رسیدن پیدا کنید. بهتره دفعه اول از تاکسیهای داخل ترمینال یا اتوبوسها سوال کنید و یا یک دربست بگیرید و برید دانشگاه.

این نظر من بود . با اینحال دوستانی که میدانن راهنمایی شون کنند.

کرمانشاهیان عزیز کمک - f.b - 29 شهریور ۱۳۹۲ ۰۲:۲۵ ب.ظ

سلام متاسفانه الان نقشه ای ندارم که براتون بزارم ولی دانشگاه علوم پزشکی باغ ابریشم هست و کنار دانشگاه رازی .ورودی شهر از هر کس سوال کنید راهنماییتون میکنه یعنی مسیر ش از ورودی شهری (البته من فرض رو بر این گرفتم شما از ورودی همدان یا سنندج بیاید) کاملا راحت و نزدیکه

RE: کرمانشاهیان عزیز کمک - good-wishes - 29 شهریور ۱۳۹۲ ۰۲:۴۰ ب.ظ

خب دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه اونجور که خودشون در سایتشون نوشتن در بلوار شهید بهشتی هست اما در این سایت
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمی‌باشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
و با استفاده از نقشه موجود در اونجا که جستجو کردم در تقاطع بلوار باهنر و کمربندی (رو نقشه نوشته بزرگراه کمربندی) هست
اینم عکسش
[تصویر:  213840_36637892664156314495.jpg]

پ.ن : البته دوستمون خانم f.b که احتمالا اونجایی هستند حتما بهتر میدونن . نمی دونم اونچه من از رو نقشه پیدا کردم چرا با اطلاعات ایشون اینقدر فرق داره Big Grin

درخواست کمک از کرمانشاهیان عزیز در خصوص پیدا کردن آدرس دانشگاه علوم پزشکی - Payam92 - 29 شهریور ۱۳۹۲ ۰۵:۱۵ ب.ظ

خب این ادرسی که به خود شما دادن کنار دانشگاه رازیه.
من فکر میکردم که دانشگاه علوم طبق نقشه ای که خانم good-wishesگذاشتن اما با این ادرس شما اینجا میشه:

مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمی‌باشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.

وارد شهر که میشین ادامه بدین تا برسین به جایی که ما بهش میگیم لب آب که پل رو گذره شما خیلی راحت طبق تابلویی که بزرگ زده "به طرف طاق بستان" باید برید سمت راست (از روی پل رد نشید!) در کل سرراسته
بیمارستان طالقانی هم خیلی دور نیست البته نزدیکم نیس(با ماشین ۲۰ دقیقه راهه)کاملا سرراسته وخیلی راحت پیدا میشه:

درخواست کمک از کرمانشاهیان عزیز در خصوص پیدا کردن آدرس دانشگاه علوم پزشکی - Fardad-A - 29 شهریور ۱۳۹۲ ۰۶:۱۸ ب.ظ

حالا چی قبول شدین ازتون شیرینی بگیریم؟

درخواست کمک از کرمانشاهیان عزیز در خصوص پیدا کردن آدرس دانشگاه علوم پزشکی - Payam92 - 29 شهریور ۱۳۹۲ ۱۱:۱۴ ب.ظ

همون ادرسی که گفتم برید.دقیقا کنار دانشگاه رازی کرمانشاه.از هر کی بپرسی دانشگاه رازی بهت میگه
از این بهتر دیگه نمیتونم بگمUndecided :