تالار گفتمان مانشت
سوالات آزاد گرایش نرم افزار - نسخه‌ی قابل چاپ

سوالات آزاد گرایش نرم افزار - saria - 17 اردیبهشت ۱۳۹۰ ۱۲:۲۰ ب.ظ

دوستان سوالات دانشگاه ازاد از ۸۵ تا ۸۹ رو تو اینترنت خواستم پیدا کنم موفق نشدم
اگه یه لینک بهم معرفی کنید ممنون میشمBlush

RE: سوالات آزاد - سارا جواهری - ۱۷ اردیبهشت ۱۳۹۰ ۱۲:۲۲ ب.ظ

(۱۷ اردیبهشت ۱۳۹۰ ۱۲:۲۰ ب.ظ)saria نوشته شده توسط:  دوستان سوالات دانشگاه ازاد از ۸۵ تا ۸۹ رو تو اینترنت خواستم پیدا کنم موفق نشدم

سلام دوست عزیز خسته نباشید من خیلی تلاش کردم که این کار رو انجام بدم ولی نشد . البته یه جایی توی همین سایت دو یا سه تا لینک دیدم نمی دونم کار می کنه یا نه . می خوای یه گشتی همین جا‌ها بزن .بازهم برای شما آرزوی موفقیت می کنم

RE: سوالات آزاد - saria - 17 اردیبهشت ۱۳۹۰ ۱۲:۲۷ ب.ظ

(۱۷ اردیبهشت ۱۳۹۰ ۱۲:۲۲ ب.ظ)سارا جواهری نوشته شده توسط:  
(17 اردیبهشت ۱۳۹۰ ۱۲:۲۰ ب.ظ)saria نوشته شده توسط:  دوستان سوالات دانشگاه ازاد از ۸۵ تا ۸۹ رو تو اینترنت خواستم پیدا کنم موفق نشدم

سلام دوست عزیز خسته نباشید من خیلی تلاش کردم که این کار رو انجام بدم ولی نشد . البته یه جایی توی همین سایت دو یا سه تا لینک دیدم نمی دونم کار می کنه یا نه . می خوای یه گشتی همین جا‌ها بزن .بازهم برای شما آرزوی موفقیت می کنم
اینجا هم چیزی پیدا نکردم...
درنهایت که پیدا نکردید چیکار کردید؟ کتابشو گرفتید؟؟؟

سوالات آزاد گرایش نرم افزار - Fardad-A - 17 اردیبهشت ۱۳۹۰ ۱۲:۴۹ ب.ظ

تا آنجا که من میدونم باید در مباحث درسی دنبالش باشید. ندیده‌ام سوالات کنکور بطور کامل در این سایت اومده باشه . موضوعتون مربوط باین قسمت نیست ولی چون کنکور نزدیکه آوانتاژ محسوب بشه. از دوستان اگه کسی داره جایی آپلود کنه و به دوستان کمک کنه.

RE: سوالات آزاد گرایش نرم افزار - **sara** - 17 اردیبهشت ۱۳۹۰ ۰۱:۰۰ ب.ظ

سوالات ارشد آزاد سال ۸۸ و ۸۹:

مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمی‌باشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.

RE: سوالات آزاد گرایش نرم افزار - marjan2001 - 17 اردیبهشت ۱۳۹۰ ۰۴:۰۲ ب.ظ

اینجا را هم ببینید:

مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمی‌باشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.

یه پیشنهاد کتابهای مقسمی که در لینک بالا اومده را از سایت مرکز کتاب پیشتاز سفارش بده تا سه شنبه احتمالا به دستت می رسه من بازار را درست نگشتم نمایندگی های گسترش علوم پایه هم شاید داشته باشن

سوالات آزاد گرایش نرم افزار - marjan2001 - 17 اردیبهشت ۱۳۹۰ ۰۸:۱۴ ب.ظ

اگه خیلی عجله دارین از اینجا بخرین:

البته بی کیفیته و جوابها را هم نداره