راهنمایی درباره دروس اختیاری (نظریه گراف و محاسبات عددی) - نسخهی قابل چاپ |
راهنمایی درباره دروس اختیاری (نظریه گراف و محاسبات عددی) - Pegasus - 24 شهریور ۱۳۹۲ ۰۲:۳۷ ب.ظ
سلام دوستان عزیز مانشتی یه راهنمایی درباره دروس اختیاری رشته نرم افزار پیام نور داشتم(ترم آخرم و برای ارشد هم میخونم) ۱-به نظر شما میشه درس "نظریه گراف" از کتاب نظریه گراف بالاکریشنان رو میشه به صورت خودخوان خوند؟ ۲-به نظر شما این ترم درس محاسبات عددی رو با توجه به ترم آخر بودنم و سختی درس (مخصوصا در پیام نور) بردارم یا نه؟ ممنون میشم راهنماییم کنین چون وقت زیادی ندارم. |
راهنمایی درباره دروس اختیاری (نظریه گراف و محاسبات عددی) - The BesT - 24 شهریور ۱۳۹۲ ۰۳:۰۵ ب.ظ
سلام دوست عزیز به نظرم درس محاسبات عددی را انتخاب کن.چون یکی از دروس کنکور ارشد هست. اصلا هم درس سختی نیست و به راحتی میشه تو کنکور هم تستهاشو زد |
راهنمایی درباره دروس اختیاری (نظریه گراف و محاسبات عددی) - *Najmeh* - 24 شهریور ۱۳۹۲ ۰۳:۲۲ ب.ظ
من که خودم زمان کارشناسی محاسبات رو خوندم به نظر من هم درس سختی نیست منم پیام نور بودم اون موقع کتابی که معرفی کردن خیلی بد بود ولی بهتره که محاسبات رو بخونید چون برای کنکورم بدردتون می خوره |
راهنمایی درباره دروس اختیاری (نظریه گراف و محاسبات عددی) - farhud - 24 شهریور ۱۳۹۲ ۰۳:۳۲ ب.ظ
اگه ترم آخرید و برای ارشد میخونید خب محاسبات عددی رو که باید بخونید. ولی نظریه گراف درس خیلی ساده ایه و در واقع یکم توسعه یافته بخش گراف درس گسسته هست. اگه نظریه گراف رو برداشتید لازم نیست خود کتاب رو بخونید. اگه وضعتون توی گسسته خوبه یا حتی نسبتا خوبه یه جزوه هفتاد هشتاد صفحه ای توی نت هست اون رو بخونید با نمونه تستهای دو سه سال پیش. |
راهنمایی درباره دروس اختیاری (نظریه گراف و محاسبات عددی) - Pegasus - 24 شهریور ۱۳۹۲ ۰۳:۳۸ ب.ظ
از همه دوستانی که راهنماییم کردن ممنونم چون برای ارشد لازمه محاسبات رو برمیدارم و چون یه درس اختیاری دیگه هم باید بردارم نظریه گراف رو هم برمیدارم انشالا که هر دو رو خوب بخونم و پاس کنم. |