مرتبه رابطه بازگشتی - نسخهی قابل چاپ |
مرتبه رابطه بازگشتی - m@hboobe - 07 شهریور ۱۳۹۲ ۱۱:۰۵ ب.ظ
کدام گزینه بهترین پاسخ برای رابطه زیر است؟ [tex]T(n)=T(n/4) T(3n/4) n^{2}[/tex] در صورتی که [tex]T(1)=1[/tex] الف) [tex]\theta (nlogn)[/tex] ب) [tex]\theta (n^{2}logn)[/tex] ج) [tex]\theta (n^{3})[/tex] د) [tex]\theta (n^{2})[/tex] |
RE: مرتبه رابطه بازگشتی - SnowBlind - 07 شهریور ۱۳۹۲ ۱۱:۵۳ ب.ظ
اگه شما درخت این رابطه رو بکشید یه درخت نا متوازن داره که به یکی با ارتفاع [tex]log_{4}(n)[/tex] و دیگری [tex]log_{\frac{4}{3}}(n)[/tex] که اگه شما یه مجموع بزنی حد بالا و پایین بدست میاد و در نهایت میشه [tex]\Theta( n^{2})[/tex] این یکی از سری ها میشه: [tex]T(n) < n^{2}\sum _{i = 0}^{log_{\frac {4}{3}}n}(\frac{10}{16})^{i}< cn^{2} = O(n^{2})[/tex] واسه حد پایین هم سری تا [tex]log_{4}n[/tex] بگیرید و در نهایت میشه [tex]\Theta( n^{2})[/tex] |
RE: مرتبه رابطه بازگشتی - Masoud05 - 10 شهریور ۱۳۹۲ ۱۲:۳۵ ب.ظ
یه روش سریع تر هم هست که در آن : [tex]T(3n/4) T(n/4)= O(n)[/tex] و طبق قضیه اصلی جواب گزینه ۴ میشه. |
RE: مرتبه رابطه بازگشتی - SnowBlind - 11 شهریور ۱۳۹۲ ۰۱:۲۷ ق.ظ
(۱۰ شهریور ۱۳۹۲ ۱۲:۳۵ ب.ظ)Masoud05 نوشته شده توسط: یه روش سریع تر هم هست که در آن : قضیه اصلی مگه واسه رابطه های به فرم [tex]aT(n/b) f(n)[/tex] نیست |
RE: مرتبه رابطه بازگشتی - Masoud05 - 11 شهریور ۱۳۹۲ ۱۱:۵۲ ق.ظ
(۱۱ شهریور ۱۳۹۲ ۰۱:۲۷ ق.ظ)SnowBlind نوشته شده توسط:(10 شهریور ۱۳۹۲ ۱۲:۳۵ ب.ظ)Masoud05 نوشته شده توسط: یه روش سریع تر هم هست که در آن : ممنون از توجه تون . دقیقا به همین علت که گفتید ، من در ۲ مرحله جواب گرفتم . مرحله اولش از یه نکته تستی که در کتاب های کنکور اومده استفاده کردم ( که البته روش علمی نیست بنظرم اما برا تست جواب میده ) و مرحله دوم قضیه مستر زدم . این روشی که من گفتم یه خورده خیلی سریع هست و امکان اشتباه هم هست اگه باهاش کار نکرده باشید. بنظرم ساده ترین کار درخت کشیدن باشه . |
RE: مرتبه رابطه بازگشتی - tabassomesayna - 25 مهر ۱۳۹۲ ۰۲:۲۵ ب.ظ
سلام در کتاب ۶۰۰ مسئله ی دکتر قدسی دقیقا" مشابه همین سوال هستش که جواب داده شده : [tex]n^{2}logn[/tex] یعنی گزینه ۲ , ولی در پاسخنامه گزینه ۴ رو علامت زدن از روش تستی هم بخوایم بریم گزینه ۲ میشه آخرش کدوم جوابه ؟؟ |
RE: مرتبه رابطه بازگشتی - tarane.68 - 29 آبان ۱۳۹۲ ۰۴:۴۹ ب.ظ
با سلام جواب این رابطه بازگشتی [tex]n^{2}\log n[/tex] میشه توی کتاب طراحی الگوریتم آقای مقسمی هم تفریبا چنین مثالی هست. [attachment=13892] طبق نکته کتاب آقای مقسمی : [tex]\frac{3}{4} \frac{1}{4}=1 \Rightarrow n^{2}\log n[/tex] |
RE: مرتبه رابطه بازگشتی - Mehrdad7soft - 29 آبان ۱۳۹۲ ۰۵:۵۶ ب.ظ
جواب این دوست عزیز که آخر جواب داده درست هستش اگر مجموع برابر با ۱ بشه جواب میشه log n * f اینجا میشه n^{2}logn |
RE: مرتبه رابطه بازگشتی - hoda ahmadi - 14 آذر ۱۳۹۲ ۰۱:۴۰ ب.ظ
سلام دوستان به نظر من اگه طبق مستر بریم میشه گزینه ۴/ حالا کسی میدونه جواب درستش واقعا چیه؟؟؟ |
RE: مرتبه رابطه بازگشتی - tarane.68 - 14 آذر ۱۳۹۲ ۰۲:۱۲ ب.ظ
با سلام در کتاب آقای قدسی عین این مسئله اومده. در گزینه ها جواب زده شده [tex]n^{2}[/tex] ولی در راه حل ها که مسئله حل شده در نهایت پاسخ درست [tex]n^{2}logn[/tex] اعلام شده . جواب کتاب آقای قدسی : [attachment=14094] |
RE: مرتبه رابطه بازگشتی - ۲۰۱۳محمد - ۲۷ آذر ۱۳۹۲ ۰۱:۳۲ ب.ظ
دوستان عزیز طبق قرمول : در صورتی که در رابطه ( T(n) = T(a/b) + T(c/d) + F(n a/b +c/d برابر با یک باشد جواب میشود ( O(log n ) * F(n پس اینجا هم چون برابر یک میشه پس جواب میشه n^2 log n |