دانشگاه بو علی سینا همدان - نسخهی قابل چاپ صفحهها: ۱ ۲ |
دانشگاه بو علی سینا همدان - majid67110 - 07 شهریور ۱۳۹۲ ۰۵:۰۲ ب.ظ
خب دوستان در این تاپیک قرار است که در مورد مسائل مختلف این دانشگاه بحث بشه . من خودم امسال شبانه این دانشگاه در رشته شبکه قبول شدم . طبق اطلاعیه ای که خود دانشگاه در سایتش گذاشته نوبت ثبت نام حضوری من بعد از ظهر ۱۷ ام است . دوستانی که در این دانشگاه قبول شدند بگویند که از کدام شهر هستند تا با هم آشنا بشیم . راستش من چون شبانه قبول شدم دنبال کسی هم میگردم که با هم همخونه ای بشیم . من که خودم از تهران میایم . از دوستانی هم که الان در این دانشگاه درس میخونند خواهشا اطلاعات خودشون درباره این دانشگاه از جمله مسائل خوابگاه و اساتید و شروع کلاس ها و ... را در اختیار ما ترم جدیدی ها بگذارند. با تشکر |
RE: دانشگاه بو علی سینا همدان - zahra 67 - 07 شهریور ۱۳۹۲ ۰۸:۳۹ ب.ظ
من کارشناسی با دکتر نصیری شبکه داشتم. نحوه تدریس ایشون رو دوست داشتم. از کتاب راس درس می دادند. مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. دکتر منصوری زاده هم هستند که از دانشگاه شهید بهشتی دکترا گرفتند، و با استاد نصیری رو یه پروژه ای کار می کردند. فکر می کنم تو زمینه وردنت بود . مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
RE: دانشگاه بو علی سینا همدان - bu-ali-student - 07 شهریور ۱۳۹۲ ۰۹:۰۷ ب.ظ
با عرض سلام و تبریک بهتون،تقریبا همه دروس تخصصی تون با دکتر نصیری هستش که دکترای نرم افزار از دانشگاه های فرانسه(دقیقا یادم نیست!) گرفته،کلا آدم با حالی هستش مطمئنم که ازش خوشتون میاد،در رابطه با خوابگاه دانشگاه بوعلی به هیچ وجه به نوبت دوم خوابگاه نمیده ولی به روزانه ها راحت خوابگاه میده.خوابگاه داخل دانشگاه و به دانشکده مهندسی نزدیک هستش.شروع کلاس ها به طور جدی از هفته دوم یا سوم مهر هستش... |
RE: دانشگاه بو علی سینا همدان - majid67110 - 07 شهریور ۱۳۹۲ ۱۱:۰۷ ب.ظ
ممنون از دو دوست گرامی که تجربه و اطلاعات خود درباره این دانشگاه و اساتید آن را در اختیارمون گذاشتند . از دوستان دیگری هم که اطلاعاتی دارند خواشمندم که آنها را با ما ترم اولی ها در میان بگذارند . دوستانی که تجربه خونه گرفتن در همدان را دارند به نظرتون رنج قیمت برای اجاره یه خونه دانشجویی ۶۰ - ۷۰ متری دو خوابه برای دو نفر نزدیک دانشگاه چند در میاد ؟ |
RE: دانشگاه بو علی سینا همدان - majid67110 - 10 شهریور ۱۳۹۲ ۰۴:۲۲ ب.ظ
سلام دوستان دانشگاه کارشناسیم به من ریزنمرات را نمیده اما دانشگاه بو علی ریزنمرات را برای ثبت نام میخواهد . حالا باید چیکار کرد؟ |
RE: دانشگاه بو علی سینا همدان - nassim92 - 10 شهریور ۱۳۹۲ ۰۴:۴۵ ب.ظ
(۱۰ شهریور ۱۳۹۲ ۰۴:۲۲ ب.ظ)majid67110 نوشته شده توسط: سلاممنم وقتشو ندارم برم ریز نمره بگیرم.بنظرم ثبت نام میکنن. |
دانشگاه بو علی سینا همدان - Dr_spam - 11 شهریور ۱۳۹۲ ۱۲:۲۶ ق.ظ
ریزنمراتو مدرک برای ثبت نام اینترنتی فکر کنم نیاز باشه راستی منم اونجام امسال |
RE: دانشگاه بو علی سینا همدان - nassim92 - 11 شهریور ۱۳۹۲ ۱۱:۲۷ ق.ظ
(۱۱ شهریور ۱۳۹۲ ۱۲:۲۶ ق.ظ)Dr_spam نوشته شده توسط: ریزنمراتو مدرک برای ثبت نام اینترنتی فکر کنم نیاز باشهریز نمره رو واسه ثبت نام حضوری میخوان نه اینترنتی! |
RE: دانشگاه بو علی سینا همدان - آرتا - ۱۱ شهریور ۱۳۹۲ ۰۱:۲۶ ب.ظ
اصولا چون من همش در حال ثبت نام کردن توی یونی ها مختلف بودم یه توضیحی در مورد مدارک و اینا بدم رفع ابهام بشه . کلا گیر توی ثبت نام داشنجو جدید هست ولی خودتون رو نگران نکنید و استرس هم نداشته باشین چون هیچ کسی نه توی یونی کارشناسی و نه توی یونی ارشد نمیدونه روال ثبت نام چجوریه مگر اینکه خودتون واسشون توضیح بدین اول از همه باید کارای فارغ التحصیلی یونی کارشناسی رو کامل انجام داد (واسه آقایون هم باید یه نامه از دانشگاه بگیرند ببرن نظام وظیفه همون شهر انجام بدن جوابش رو واسه یونی برگردونن البته اینم کار خود داشنگاست ولی ......) بعد که همه کارا رو انجام میدن یه برگه از دانشگاه میگیرن یا اگر ندادن خود دانشجو باید درخواست بده که توش نوشته فلان دانشجو با این کد ملی توی تاریخ فلان فارغ التحیصل شده همین هیچی دیگه تو ننشوته (اگر هم کسی مدرک پایان خدمت داشته باشه که میتونه درخواست مدرک اصلی کارشناسی رو بده که دیگه کارش واسه ثبت نام های ارشد و اینا خ راحت میشه) خب حالا وقتی میخواید برید ثبت نام ارشد همون نامه رو که دستتون هست میبرید دانشگاه ارشد واسه ثبت نام اونجا به دلیل اینکه اطلاعی ندارن از وظعیت نظام وظیفه و معافیت تحصیلی یک ساله آقایان و قابل پی گیری بودن این مدارک و به دانشجو نمیدن اینگونه مدارک و همه اینا از شما میخوان که کل مدارک رو تحویل بدین (مدرک کارشناسی و ریز نمرات و همه اینا که به هیچ وجه یونی کارشناسی اینا رو به شما نمیده چون مدرک پایان خدمت باید داشته باشی واسه آقایون چون اینا یجور مدارک رسمی و قابلیت پی گیری قانونی دارن ) . خب شما خ راحت و با آرامش بهشون میگین که (واسه آقایون بگین چون پایان خدمت ندارم) در کل یونی کارشناسی هیچی به من نمیده و همون موقعی که کارای فارغ التحصیلیم رو کامل انجام دادم بعدش بهم گفتن که اگه یه زمانی ارشد قبول شدی (که الان همون موقع است و ارشد قبول شدین . ) به یونی ارشدت بگو که هر مدرکی ازتون (اصل کارشناسی و ریز نمرات و ....) خواستن بهمون درخواست بدن ما با کمال احترام براشون پست میکنیم و اینجور اون مسئول یونی ارشدتون هم میفهمه که روال دریافت مدارک دانشجو جدید چطوره فقط بهتره که حتما اون نامه فارغ التحصیلی از یونی کارشناسی رو داشته باشین حالا بعضی یونی ها هم همون رو نداشته باشی ثبت نامت میکنن یه چیز فرمالیتس اون موفق باشید |
RE: دانشگاه بو علی سینا همدان - milad89 - 11 شهریور ۱۳۹۲ ۰۴:۱۲ ب.ظ
(۱۰ شهریور ۱۳۹۲ ۰۴:۲۲ ب.ظ)majid67110 نوشته شده توسط: سلام سلام دوست من منم بو علی سینا روزانه قبول شدم ریزنمرات رو اگه بگی بدون مهر و امضا میخوای بهت میدن( دانشگاه هم تایید نشده میخواد) |
RE: دانشگاه بو علی سینا همدان - majid67110 - 11 شهریور ۱۳۹۲ ۰۴:۱۳ ب.ظ
یکی از دوستانم که همدان درس میخونه من گفت که این ترم به بچه های شبکه سه درس شبکه های پیشرفته و ارزیابی شبکه و سیستم های توزیع شده را به ما ارائه دادند و کلاس ها روزهای یک و دو و سه شنبه بعدازظهر ها تشکیل می شود . دو درس شبکه با استاد نصیری و سیستم های توزیع شده با استاد منصوری زاده |
RE: دانشگاه بو علی سینا همدان - nassim92 - 11 شهریور ۱۳۹۲ ۰۵:۴۸ ب.ظ
(۱۱ شهریور ۱۳۹۲ ۰۴:۱۲ ب.ظ)milad89 نوشته شده توسط:شما هوش هستید یا شبکه؟(10 شهریور ۱۳۹۲ ۰۴:۲۲ ب.ظ)majid67110 نوشته شده توسط: سلام |
RE: دانشگاه بو علی سینا همدان - milad89 - 11 شهریور ۱۳۹۲ ۰۹:۰۶ ب.ظ
(۱۱ شهریور ۱۳۹۲ ۰۵:۴۸ ب.ظ)nassim92 نوشته شده توسط:(11 شهریور ۱۳۹۲ ۰۴:۱۲ ب.ظ)milad89 نوشته شده توسط:شما هوش هستید یا شبکه؟(10 شهریور ۱۳۹۲ ۰۴:۲۲ ب.ظ)majid67110 نوشته شده توسط: سلام شبکه هستم |
RE: دانشگاه بو علی سینا همدان - majid67110 - 11 شهریور ۱۳۹۲ ۰۹:۲۱ ب.ظ
(۱۱ شهریور ۱۳۹۲ ۰۹:۰۶ ب.ظ)milad89 نوشته شده توسط:تبریک به شما دوست عزیز . پس همکلاسی شدیم .(11 شهریور ۱۳۹۲ ۰۵:۴۸ ب.ظ)nassim92 نوشته شده توسط:(11 شهریور ۱۳۹۲ ۰۴:۱۲ ب.ظ)milad89 نوشته شده توسط:شما هوش هستید یا شبکه؟(10 شهریور ۱۳۹۲ ۰۴:۲۲ ب.ظ)majid67110 نوشته شده توسط: سلام |
RE: دانشگاه بو علی سینا همدان - nassim92 - 12 شهریور ۱۳۹۲ ۱۰:۵۲ ق.ظ
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |