|
|
۵۲۱ هوش مصنوعی - شبانه تبریز - نسخهی قابل چاپ |
|
۵۲۱ هوش مصنوعی - شبانه تبریز - jrkh - 05 شهریور ۱۳۹۲ ۱۰:۵۱ ب.ظ
من رتبم برا هر گرایش این جوریه: ۵۰۱ نرم ۵۲۱ هوش ۸۸۹ معماری من شبانه هوش تبریز قبول شدم. تا حالا هم هیچ وقت نرفتم تبریز. آزاد هم شرکت کردم. حالا نمی دونم برم اینو یا نه. ![]() نظر شما چیه دوستان؟ |
|
۵۲۱ هوش مصنوعی - شبانه تبریز - master of net - 06 شهریور ۱۳۹۲ ۰۲:۳۰ ب.ظ
خوب کدوم شهری؟ همه چیز بستگی به موقعیت تو داره |
RE: 521 هوش مصنوعی - شبانه تبریز - jrkh - 07 شهریور ۱۳۹۲ ۰۱:۲۲ ق.ظ
(۰۶ شهریور ۱۳۹۲ ۰۲:۳۰ ب.ظ)master of net نوشته شده توسط: خوب کدوم شهری؟ همه چیز بستگی به موقعیت تو داره من تهرانم. آذری بلد نیستم. آبان ماه معافیتم تموم میشه. |
|
۵۲۱ هوش مصنوعی - شبانه تبریز - pouriam - 07 شهریور ۱۳۹۲ ۰۲:۲۲ ق.ظ
حتما برووووو. مخصوصا اینکه هوش تبریز هستی.ضمن اینکه دانشگاه ملللللی هستی نه آزاد |
RE: 521 هوش مصنوعی - شبانه تبریز - Pegasus - 08 شهریور ۱۳۹۲ ۰۱:۳۹ ق.ظ
(۰۵ شهریور ۱۳۹۲ ۱۰:۵۱ ب.ظ)jrkh نوشته شده توسط: من رتبم برا هر گرایش این جوریه: تبریک میگم میشه درصداتون رو بفرمایین؟ |
RE: 521 هوش مصنوعی - شبانه تبریز - jrkh - 08 شهریور ۱۳۹۲ ۰۳:۱۳ ق.ظ
(۰۸ شهریور ۱۳۹۲ ۰۱:۳۹ ق.ظ)Pegasus نوشته شده توسط:(05 شهریور ۱۳۹۲ ۱۰:۵۱ ب.ظ)jrkh نوشته شده توسط: من رتبم برا هر گرایش این جوریه: ممنون. قسمتی از کارنامم رو تو پیوست می ذارم. شما جای من بودید می رفتید؟ |
|
۵۲۱ هوش مصنوعی - شبانه تبریز - Pegasus - 08 شهریور ۱۳۹۲ ۰۳:۲۰ ق.ظ
ممنون بابت کارنامه من خودم تبریز زندگی میکنم البته ترک نیستم خب این چند سال اخیر شهر خیلی پیشرفت کرده دانشگاه بزرگ و خوبی هم داره که امیدوارم سال بعد منم همونجا قبول بشم ولی خب غریبی اینجا یکمی سخته راستی شما سهمیه آزاد بودین? |
RE: 521 هوش مصنوعی - شبانه تبریز - jrkh - 08 شهریور ۱۳۹۲ ۰۳:۴۸ ق.ظ
(۰۸ شهریور ۱۳۹۲ ۰۳:۲۰ ق.ظ)Pegasus نوشته شده توسط: ممنون بابت کارنامه سلام. بله من سهمیه آزاد بودم. |