۵۲۱ هوش مصنوعی - شبانه تبریز - نسخهی قابل چاپ |
۵۲۱ هوش مصنوعی - شبانه تبریز - jrkh - 05 شهریور ۱۳۹۲ ۱۰:۵۱ ب.ظ
من رتبم برا هر گرایش این جوریه: ۵۰۱ نرم ۵۲۱ هوش ۸۸۹ معماری من شبانه هوش تبریز قبول شدم. تا حالا هم هیچ وقت نرفتم تبریز. آزاد هم شرکت کردم. حالا نمی دونم برم اینو یا نه. نظر شما چیه دوستان؟ |
۵۲۱ هوش مصنوعی - شبانه تبریز - master of net - 06 شهریور ۱۳۹۲ ۰۲:۳۰ ب.ظ
خوب کدوم شهری؟ همه چیز بستگی به موقعیت تو داره |
RE: 521 هوش مصنوعی - شبانه تبریز - jrkh - 07 شهریور ۱۳۹۲ ۰۱:۲۲ ق.ظ
(۰۶ شهریور ۱۳۹۲ ۰۲:۳۰ ب.ظ)master of net نوشته شده توسط: خوب کدوم شهری؟ همه چیز بستگی به موقعیت تو داره من تهرانم. آذری بلد نیستم. آبان ماه معافیتم تموم میشه. |
۵۲۱ هوش مصنوعی - شبانه تبریز - pouriam - 07 شهریور ۱۳۹۲ ۰۲:۲۲ ق.ظ
حتما برووووو. مخصوصا اینکه هوش تبریز هستی.ضمن اینکه دانشگاه ملللللی هستی نه آزاد |
RE: 521 هوش مصنوعی - شبانه تبریز - Pegasus - 08 شهریور ۱۳۹۲ ۰۱:۳۹ ق.ظ
(۰۵ شهریور ۱۳۹۲ ۱۰:۵۱ ب.ظ)jrkh نوشته شده توسط: من رتبم برا هر گرایش این جوریه: تبریک میگم میشه درصداتون رو بفرمایین؟ |
RE: 521 هوش مصنوعی - شبانه تبریز - jrkh - 08 شهریور ۱۳۹۲ ۰۳:۱۳ ق.ظ
(۰۸ شهریور ۱۳۹۲ ۰۱:۳۹ ق.ظ)Pegasus نوشته شده توسط:(05 شهریور ۱۳۹۲ ۱۰:۵۱ ب.ظ)jrkh نوشته شده توسط: من رتبم برا هر گرایش این جوریه: ممنون. قسمتی از کارنامم رو تو پیوست می ذارم. شما جای من بودید می رفتید؟ |
۵۲۱ هوش مصنوعی - شبانه تبریز - Pegasus - 08 شهریور ۱۳۹۲ ۰۳:۲۰ ق.ظ
ممنون بابت کارنامه من خودم تبریز زندگی میکنم البته ترک نیستم خب این چند سال اخیر شهر خیلی پیشرفت کرده دانشگاه بزرگ و خوبی هم داره که امیدوارم سال بعد منم همونجا قبول بشم ولی خب غریبی اینجا یکمی سخته راستی شما سهمیه آزاد بودین? |
RE: 521 هوش مصنوعی - شبانه تبریز - jrkh - 08 شهریور ۱۳۹۲ ۰۳:۴۸ ق.ظ
(۰۸ شهریور ۱۳۹۲ ۰۳:۲۰ ق.ظ)Pegasus نوشته شده توسط: ممنون بابت کارنامه سلام. بله من سهمیه آزاد بودم. |