۶۸۳ - مخابرات امن - دانشگاه امام رضا(ع) - نسخهی قابل چاپ |
۶۸۳ - مخابرات امن - دانشگاه امام رضا(ع) - deh-ab - 05 شهریور ۱۳۹۲ ۰۳:۰۳ ب.ظ
سلام به همه دوستان: به همه اونایی که قبول شدن تبریک میگم امیدوارم که همیشه موفق باشن و اون دسته از دوستانی هم که قبول نشدن یا از جایی که قبول شدن راضی نیستن باید بگم با یه کم تلاش بیشتر می تونن تو کنکور امسال یه جایی خوب قبول بشن. منم با رتبه ۶۸۳ دانشگاه امام رضا(ع) مشهد قبول شدم گرایش مخابرات امن گرایشی که زیاد اطلاعی ازش ندارم خدا به خیر بگذرونه خداوکیلی اصلا نمیدونم ماهیت رشته چیه؟؟درساش چیه؟؟همین جوری الکی زدم اینم حالا قبول شدم.!!! |
RE: 683 فناوری اطلاعات-دانشگاه امام رضا(ع) - saho - 05 شهریور ۱۳۹۲ ۰۳:۰۷ ب.ظ
(۰۵ شهریور ۱۳۹۲ ۰۳:۰۳ ب.ظ)deh-ab نوشته شده توسط: سلام به همه دوستان:دوسته منم مخابرات امن قبول شده البته یزد. میگفت شبیه امنیت اطلاعاته |
RE: 683 فناوری اطلاعات-دانشگاه امام رضا(ع) - virtual girl - 05 شهریور ۱۳۹۲ ۰۳:۱۰ ب.ظ
تبررررریک میگم دوست خوبم |
RE: 683 فناوری اطلاعات-دانشگاه امام رضا(ع) - deh-ab - 05 شهریور ۱۳۹۲ ۰۳:۱۱ ب.ظ
(۰۵ شهریور ۱۳۹۲ ۰۳:۰۷ ب.ظ)saho نوشته شده توسط:بهش تبریک میگم.(05 شهریور ۱۳۹۲ ۰۳:۰۳ ب.ظ)deh-ab نوشته شده توسط: سلام به همه دوستان:دوسته منم مخابرات امن قبول شده البته یزد. من یزد زندگی میکنم اگر یه موقع کمکی خواست بهم بگو تا حد توان کوتاهی نمیکنم. |
RE: 683 فناوری اطلاعات-دانشگاه امام رضا(ع) - good-wishes - 05 شهریور ۱۳۹۲ ۰۳:۱۳ ب.ظ
تبریک میگم منم فناوری اطلاعات امام رضا قبول شدم اما خب تصمیمی برا رفتن ندارم فعلا |
RE: 683 فناوری اطلاعات-دانشگاه امام رضا(ع) - saho - 05 شهریور ۱۳۹۲ ۰۳:۳۰ ب.ظ
(۰۵ شهریور ۱۳۹۲ ۰۳:۱۱ ب.ظ)deh-ab نوشته شده توسط:(05 شهریور ۱۳۹۲ ۰۳:۰۷ ب.ظ)saho نوشته شده توسط:بهش تبریک میگم.(05 شهریور ۱۳۹۲ ۰۳:۰۳ ب.ظ)deh-ab نوشته شده توسط: سلام به همه دوستان:دوسته منم مخابرات امن قبول شده البته یزد. حتما.سوال که زیاده. چه جالب شما ازشهرخودت میای استان ما من میام استان شما. البته من بیرجند زندگی میکنم اما باشهر مشهد تاحدی اشنام. |
۶۸۳ فناوری اطلاعات-دانشگاه امام رضا(ع) - majid_22 - 05 شهریور ۱۳۹۲ ۰۳:۳۰ ب.ظ
منم با این رتبم اینجا قبول شدم. |
۶۸۳ فناوری اطلاعات-دانشگاه امام رضا(ع) - deh-ab - 05 شهریور ۱۳۹۲ ۰۳:۴۴ ب.ظ
(۰۵ شهریور ۱۳۹۲ ۰۳:۱۰ ب.ظ)virtual girl نوشته شده توسط: تبررررریک میگم دوست خوبمممنونم دوست عزیز. (۰۵ شهریور ۱۳۹۲ ۰۳:۱۳ ب.ظ)good-wishes نوشته شده توسط: تبریک میگمبهتون تبریک میگم منم هنوز شک دارم واقعا موندم چیکار کنم . (۰۵ شهریور ۱۳۹۲ ۰۳:۳۰ ب.ظ)saho نوشته شده توسط: حتما.سوال که زیاده.در خدمتم.دیگه کارش نمیشه کرد قسمت اینجوریه. (۰۵ شهریور ۱۳۹۲ ۰۳:۳۰ ب.ظ)majid_22 نوشته شده توسط: منم با این رتبم اینجا قبول شدم.براتون ارزوی موفقیت میکنم. |
RE: 683 فناوری اطلاعات-دانشگاه امام رضا(ع) - raz_13496 - 05 شهریور ۱۳۹۲ ۰۴:۱۱ ب.ظ
تبریک میگم منم غیر انتفاعی شهاب دانش قبول شدم نمیدونم برم یا نه شاید قسمت همینه |
۶۸۳ مخابرات امن - دانشگاه امام رضا(ع) - deh-ab - 05 شهریور ۱۳۹۲ ۰۴:۱۴ ب.ظ
(۰۵ شهریور ۱۳۹۲ ۰۴:۱۱ ب.ظ)raz_13496 نوشته شده توسط: تبریک میگمممنونم.منم به شما تبریک میگم.شاید |
۶۸۳ مخابرات امن - دانشگاه امام رضا(ع) - ۰۰۷girl - 05 شهریور ۱۳۹۲ ۰۴:۲۱ ب.ظ
منم به شما تبریک میگم |
۶۸۳ - مخابرات امن - دانشگاه امام رضا(ع) - M*Gh - 08 شهریور ۱۳۹۲ ۱۲:۳۹ ق.ظ
بهتون تبریک میگم. به امید موفقیت های بعدی شما |
RE: ۶۸۳ - مخابرات امن - دانشگاه امام رضا(ع) - deh-ab - 08 شهریور ۱۳۹۲ ۰۲:۱۰ ق.ظ
(۰۸ شهریور ۱۳۹۲ ۱۲:۳۹ ق.ظ)mar_zieh نوشته شده توسط: بهتون تبریک میگم.ممنونم.منم برای شما ارزوی موفقیت می کنم. |