|
|
۱۵۱ هوش مصنوعی- روزانه شهید بهشتی - نسخهی قابل چاپ |
|
۱۵۱ هوش مصنوعی- روزانه شهید بهشتی - pouri_sb - 05 شهریور ۱۳۹۲ ۰۱:۲۶ ب.ظ
همین فکر می کردم علمو صنعت در بیاد نهایتا، دوست داشتم امیر کبیر شبانه بشه که نشد... هر چی صلاحه... |
|
۱۵۱ هوش، روزانه بهشتی - Hermione - 05 شهریور ۱۳۹۲ ۰۲:۰۰ ب.ظ
تبریک میگم موفق باشی |
|
۱۵۱ هوش، روزانه بهشتی - q88lp - 05 شهریور ۱۳۹۲ ۰۲:۰۷ ب.ظ
بهتون تبریک می گم . |
|
۱۵۱ هوش- روزانه بهشتی - x86 - 05 شهریور ۱۳۹۲ ۰۲:۳۷ ب.ظ
تبریک میگم... مطمئن باش این به صلاحت بوده... خدارو شکر |
|
۱۵۱ هوش- روزانه شهید بهشتی - hosnieh - 05 شهریور ۱۳۹۲ ۰۴:۳۰ ب.ظ
تبریک میگم، شما راجبه نحوه ثبت نام و مدارک چیزی میدونی؟ تو سایتش چیزی نده آخه. |
|
۱۵۱ هوش- روزانه شهید بهشتی - Pegasus - 05 شهریور ۱۳۹۲ ۰۴:۴۷ ب.ظ
تبریک میگم ، موفق باشین انشالا سال بعد برای ما |
|
RE: ۱۵۱ هوش- روزانه شهید بهشتی - reyhaneh64 - 05 شهریور ۱۳۹۲ ۰۶:۴۹ ب.ظ
تبریک میگم بهت بهشتیم دانشگا خوبیه ها منم نمیدونم چرا این شبانه امیرکبیرو نیاوردم دوس دارم سریع تر انتخاب رشتم بیاد یه بررسی کنم. بدشانسی عظیمی بود. |
۱۵۱ هوش- روزانه شهید بهشتی - pouri_sb - 05 شهریور ۱۳۹۲ ۰۹:۲۸ ب.ظ
(۰۵ شهریور ۱۳۹۲ ۰۴:۳۰ ب.ظ)hosnieh نوشته شده توسط: تبریک میگم،تبریک همکلاسی ![]() نمی دونم والا اما شروع کلاسها رو زده ۱۶م تقویم دانشگاه سمت راست سایت هستش ![]() انتخاب واحد شنبه ۹ شهریور ماه لغایت سه شنبه ۱۲ شهریور ماه شروع کلاسها شنبه ۱۶ شهریور ماه ** حذف و اضافه: ۱۹ و ۲۰ شهریور ماه * تثبیت ثبت نام: ۱۹ و ۲۰ شهریورماه پایان کلاسها چهارشنبه ۴ دی ماه امتحانات شنبه ۷ دی لغایت شنبه ۲۱ دی ماه سنجش تو این لینک اطلاعیه زده: مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
RE: ۱۵۱ هوش مصنوعی- روزانه شهید بهشتی - Fatemeh - 06 شهریور ۱۳۹۲ ۰۱:۴۲ ق.ظ
(۰۵ شهریور ۱۳۹۲ ۰۱:۲۶ ب.ظ)pouri_sb نوشته شده توسط: همین سلام تبریک میگم . با این جمله تون "هر چی صلاحه... " بسیار موافقم..مطمئن باشید خداوند حتما خیری برایتان در نظر دارد ![]() برای ثبت نام هم حتما تا اوایل هفته اینده اطلاعیه را در سایت دانشگاه قرار میدن تا برین واسه ثبت نام انشالله.. موفق باشید
|
RE: ۱۵۱ هوش مصنوعی- روزانه شهید بهشتی - hosnieh - 06 شهریور ۱۳۹۲ ۰۲:۳۱ ب.ظ
(۰۵ شهریور ۱۳۹۲ ۰۹:۲۸ ب.ظ)pouri_sb نوشته شده توسط:(05 شهریور ۱۳۹۲ ۰۴:۳۰ ب.ظ)hosnieh نوشته شده توسط: تبریک میگم،تبریک همکلاسی من امروز زنگ زدم آموزش، گفت اصلا ۹ ام نیست! گفت حالا اطلاعیه ها رو میزنیم تو سایت. |
۱۵۱ هوش مصنوعی- روزانه شهید بهشتی - pouri_sb - 06 شهریور ۱۳۹۲ ۰۲:۳۹ ب.ظ
(۰۶ شهریور ۱۳۹۲ ۰۲:۳۱ ب.ظ)hosnieh نوشته شده توسط: من امروز زنگ زدم آموزش، گفت اصلا ۹ ام نیست! گفت حالا اطلاعیه ها رو میزنیم تو سایت. اطلاعیه رو تو سایت گذاشتن: مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. یک شنبه اینترنتیه، سه شنبه و چهارشنبه حضوری... |