در خصوص طراحی وب سایت (معرفی هاست و..) - نسخهی قابل چاپ |
در خصوص طراحی وب سایت (معرفی هاست و..) - موج - ۱۱ فروردین ۱۳۹۰ ۰۲:۰۵ ب.ظ
سلام دوستان کسی اطلاعاتی در مورد یه هاستینگ خوب داره هاست ایرانی بهتره یا خارجی؟ یه اطلاعات مختصر از یه هاست که یه پنل خوب و ساپرت مناسب داشته باشه اگه کسی میتونه ارائه کنه ممنون میشم (و البته قیمت مناسب) برای ساخت وبسایت برای یه مدرسه نیاز دارم باتشکر |
در خصوص طراحی وب سایت (معرفی هاست و..) - polarisia - 11 فروردین ۱۳۹۰ ۰۴:۴۱ ب.ظ
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. رایگانام هست. البته شاید مناسب کار شما نباشه. من برای یه پروژه دانشجویی ازش استفاده کردم و راضی بودم. |
RE: در خصوص طراحی وب سایت (معرفی هاست و..) - aminamini - 11 فروردین ۱۳۹۰ ۰۴:۵۳ ب.ظ
بهتون پیشنهاد میدم در مورد سوالاتی این چنین(در مورد جهان کامپیوتر) به دو سایت زیر مراجعه کنید: مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. مطمئنا جواب سوالتون رو پیدا میکنید. |
در خصوص طراحی وب سایت (معرفی هاست و..) - javadjj - 11 فروردین ۱۳۹۰ ۱۰:۳۳ ب.ظ
شرکت پویاسازان اصفهان که یک شرکت ایرانی هستش هاستها خوب و استانداردی در اختیارتون میگذاره البته میتونید مبلغ رو از مدرسه بگیرید. |
در خصوص طراحی وب سایت (معرفی هاست و..) - Maryam-X - 12 فروردین ۱۳۹۰ ۰۵:۴۶ ب.ظ
همین مانشت خودمون قبلا هاست خارجی د اشته ولی مدتیه که دکتر از یک هاست ایرانی استفاده می کنه به نظرم خوب بوده که دکتر انتخابش کرده می تونید از خودش بپرسید! |
RE: در خصوص طراحی وب سایت (معرفی هاست و..) - danialfx - 12 فروردین ۱۳۹۰ ۰۹:۵۹ ب.ظ
(۱۲ فروردین ۱۳۹۰ ۰۵:۴۶ ب.ظ)Maryam-X نوشته شده توسط: همین مانشت خودمون قبلا هاست خارجی د اشته ولی مدتیه که دکتر از یک هاست ایرانی استفاده می کنه به نظرم خوب بوده که دکتر انتخابش کرده می تونید از خودش بپرسید! فکر کنم مانشت از سایت زیر هاست گرفته: مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
استفاده از هاست و ثبت دامنه و قالب های تجاری در طراحی وبسایت - parniann - 03 مرداد ۱۳۹۱ ۱۲:۴۰ ب.ظ
شغل من طراحی وبسایت برای شرکت هاست و همیشه برای خرید از لینک سایت هایی که گذاشتم استفاده می کنم هم قیمت هاش مناسبه هم پشتیبانی فوق العاده یی داره . هاست لینوکس – هاست ویندوز – ثبت دامنه مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. قالب های تجاری جوملا قالب فارسی جوملا – قالب حرفه ای مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |