تالار گفتمان مانشت
تعویض اجرای فرم ها در #C - نسخه‌ی قابل چاپ

تعویض اجرای فرم ها در #C - Eternal - 24 تیر ۱۳۹۲ ۰۸:۵۴ ب.ظ

سلام دوستان من تازه برنامه نویسی با #C رو شروع کردم، به یه مشکل خیلی پیش پا افتاده بر خوردم .
از این به بعد ممکنه سوالای پیش پا افتاده زیادی بپرسم به بزرگی خودتون ببخشید.

من دوتا فرم دارم فرم۱ و فرم ۲ ، من از فرم ۱ اجرا کردم ، بعد با program cs ، بخش کد
کد:
Application.Run(new Form1());
رو تغییر دادم تا فرم ۲ هنگام زدن f5 اجرا بشه ، بعد برگردوندم فرم۱ و فرم ۲ رو پاک کردم
حالا فرم ۲ که پاکش کردم اجرا میشه باز هم
و وقتی کد رو تغییر میدم باز هم فرم ۲ (که پاکش کردم ) اجرا میشه
واقعا کلافه شدم ، آخه من اونو پاک کردم

اصلا تعویض اجرای فرم به این شکل درسته ؟؟؟

RE: تعویض اجرای فرم ها در #C - good-wishes - 24 تیر ۱۳۹۲ ۱۰:۰۵ ب.ظ

تا جایی که من میدونم همینطوری فرم شروع مشخص میشه
باید یک rebuild بکنید تا تغییراتتون اعمال بشه
معمولا وقتی کلاسها و فرمهاتون در پوشه های مجزا باشه حتما باید rebuild solution داشته باشید تا ارتباط و تغییرات اعمال بشه

RE: تعویض اجرای فرم ها در #C - Morris - 24 تیر ۱۳۹۲ ۱۰:۲۸ ب.ظ

(۲۴ تیر ۱۳۹۲ ۰۸:۵۴ ب.ظ)Eternal نوشته شده توسط:  سلام دوستان من تازه برنامه نویسی با #C رو شروع کردم، به یه مشکل خیلی پیش پا افتاده بر خوردم .
از این به بعد ممکنه سوالای پیش پا افتاده زیادی بپرسم به بزرگی خودتون ببخشید.

من دوتا فرم دارم فرم۱ و فرم ۲ ، من از فرم ۱ اجرا کردم ، بعد با program cs ، بخش کد
کد:
Application.Run(new Form1());
رو تغییر دادم تا فرم ۲ هنگام زدن f5 اجرا بشه ، بعد برگردوندم فرم۱ و فرم ۲ رو پاک کردم
حالا فرم ۲ که پاکش کردم اجرا میشه باز هم
و وقتی کد رو تغییر میدم باز هم فرم ۲ (که پاکش کردم ) اجرا میشه
واقعا کلافه شدم ، آخه من اونو پاک کردم

اصلا تعویض اجرای فرم به این شکل درسته ؟؟؟

سلام دوست عزیز!
مشکل شما یک مشکل خیلی جالبه که واسه خیلی ها پیش می آد.
الان براتون توضیح می دم.
وقتی visual studio را نصب می کنید و برای بار های اول ازش استفاده می کنید، اگر برنامه خطا داشته باشد پیغامی ظاهر می شود به این معنی که "دوست عزیز، برنامه شما خطا دارد. آیا مایل هستید نتیجه کامپایل برنامه قبل را که خطایی نداشته اجرا کنم؟" و در این پیغام دو دگمه yes و no وجود دارد و قسمتی که تیک بزنید تا دوباره این پیغام ظاهر نشود. همیشه باید تیک را بزنید و no را انتخاب کنید ولی شما اشتباها تیک را زده اید و yes را انتخاب کرده اید.

بنابر این هر وقت چنین مشکلی پیش آمد باید solution را clean کنید تا مشکل حل شود.

راه حل کلی این است که Configuration نرم افزار visual studio را reset کنید تا دوباره آن پیغام ظاهر شود و این بار no را انتخاب کنبد.

تعویض اجرای فرم ها در #C - blackhalo1989 - 24 تیر ۱۳۹۲ ۱۱:۵۱ ب.ظ

یه بار clean کنید باز build کنید احتمالا حل میشه.

تعویض اجرای فرم ها در #C - Eternal - 25 تیر ۱۳۹۲ ۰۹:۱۹ ق.ظ

[تصویر:  194120_1_1379081248.gif]یه دنیا تشکر از دوستان ....... [تصویر:  194120_2_1379081248.gif]