تالار گفتمان مانشت
دانلود نکات و خلاصه مهندسی نرم افزار پرسمن ویرایش هفتم - نسخه‌ی قابل چاپ

دانلود نکات و خلاصه مهندسی نرم افزار پرسمن ویرایش هفتم - it_2014 - 17 تیر ۱۳۹۲ ۰۲:۳۲ ب.ظ

سلام .رفقا داشتم سرچ می کردم چشم خورد به این خلاصه ها خوندم دیدم عالی گفتم برای شما هم بزارم فیض ببرید.

مهندسی نرم افزار ۱

مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمی‌باشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.

مهندسی نرم افزار ۲

مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمی‌باشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.

نظر یادتون نره

RE: دانلود نکات و خلاصه مهندسی نرم افزار پرسمن ویرایش هفتم - ITgirl - 18 شهریور ۱۳۹۲ ۰۵:۰۲ ب.ظ

ممنون بابت فایلهاSmile

دانلود نکات و خلاصه مهندسی نرم افزار پرسمن ویرایش هفتم - ninasjon - 13 مهر ۱۳۹۲ ۱۰:۲۴ ق.ظ

کتاب مهندسی نرم افزار پرسمن ویرایش ۵ و ۷
کتاب دکتر سعید پارسا و خیلی از جزوه های عالی رشته مهندسی نرم افزار رو میتونید توی این سایتی که میگم پیدا کنید

دانلود نکات و خلاصه مهندسی نرم افزار پرسمن ویرایش هفتم - mcse2010 - 12 فروردین ۱۳۹۳ ۰۱:۳۴ ب.ظ

وویس های همه درسها موجوده

دانلود نکات و خلاصه مهندسی نرم افزار پرسمن ویرایش هفتم - flowerirani - 14 آذر ۱۳۹۳ ۰۴:۵۶ ب.ظ

محض خدا یه نفر نیست جزوه دکتر کیوانپور سرکلاسیشونو به من بده

دانلود نکات و خلاصه مهندسی نرم افزار - Happiness.72 - 07 فروردین ۱۳۹۵ ۱۲:۴۷ ق.ظ

ممنونم لطف کردید

دانلود نکات و خلاصه مهندسی نرم افزار پرسمن ویرایش هفتم - hadivarp - 17 خرداد ۱۳۹۵ ۱۰:۲۵ ق.ظ

اقا دمت گرم عالیه این

دانلود نکات و خلاصه مهندسی نرم افزار پرسمن ویرایش هفتم - reticent - 05 مهر ۱۳۹۵ ۰۱:۱۲ ب.ظ

با اینکه به احتمال زیاد، دیگه اینجا رو‌ نمی‌بینید اما وظیفه خودم دونستم ازتون تشکر کنم.
گره از مشکل من باز کردید. مرسی.