سوال در مورد مدت زمان صدور شناسنامه های جدید - نسخهی قابل چاپ |
سوال در مورد مدت زمان صدور شناسنامه های جدید - Bache Mosbat - 04 تیر ۱۳۹۲ ۰۲:۲۵ ق.ظ
سلام دوستان، من برادر کوچیکم پنجشنبه کنکور سراسری داره، ولی شناسنامه اش عکس دار نیست کارت ملی هم نداره، خیلی نگران شده و امروز متوجه شده که باید شناسنامه اش حتما عکس دار می بوده، شما تجربه ی مشابه داشتین؟ اگه عکس دار نباشه و مثلا دفترچه بیمه یا اشتغال به تحصیل ببره اذیتش می کنن؟ اگه بره همون اداره ی محل صدور شناسنامه اش، حداقل چقدر طول می کشه تا شناسنامه رو تعویض کنن براش؟ |
RE: سوال در مورد مدت زمان صدور شناسنامه های جدید - Masoud05 - 04 تیر ۱۳۹۲ ۰۹:۲۲ ق.ظ
(۰۴ تیر ۱۳۹۲ ۰۲:۲۵ ق.ظ)Bache Mosbat نوشته شده توسط: سلام دوستان، من برادر کوچیکم پنجشنبه کنکور سراسری داره، ولی شناسنامه اش عکس دار نیست کارت ملی هم نداره، خیلی نگران شده و امروز متوجه شده که باید شناسنامه اش حتما عکس دار می بوده، شما تجربه ی مشابه داشتین؟ اگه عکس دار نباشه و مثلا دفترچه بیمه یا اشتغال به تحصیل ببره اذیتش می کنن؟ اگه بره همون اداره ی محل صدور شناسنامه اش، حداقل چقدر طول می کشه تا شناسنامه رو تعویض کنن براش؟ بار رفتم سر جلسه کنکور کارت ورود به جلسه رو نبرده بودم . فکر کنم فقط تنها مدرکم تنها یه کارت ملی بود!! برای افرادی مثل من که کارت ورود به جلسه بهمراه نداشتن + کسایی که کارت شناسایی نداشتن ، حین آزمون ، مراقب ازمون اثر انگشت گرفت و دیگه گیر خاصی ندادن . فکر نکنم در کل مشکل خاصی باشه من شناسنامه های جدید رو ندیدم چطوره اما برای شناسنامه های مثل خودمون یادمه ۱ روزه انجام میشد . در کل بنظرم اگه یه نفر بتونه بره براش تو صف ثبت احوال که شناسنامه اش رو عکس دار کنه خیلی خوبه ، نشد هم شناسنامه اش + بیمه اش رو ببره . در ضمن اگه گذرنامه داره ، کامل بجای شناسنامه هم قبوله . |
سوال در مورد مدت زمان صدور شناسنامه های جدید - Bache Mosbat - 04 تیر ۱۳۹۲ ۰۱:۴۰ ب.ظ
والا رفتیم پرسیدیم گفتن که دیگه عکس دار نمی کنن شناسنامه رو، باید شناسنامه هاشون تعویض شه، جالبیش اینه که ثبت احوالی که محل صدور شناسنامه هامونه، کوچه بالاییمونه، رفتیم پرسیدیم گفتن باید از پیشخوان دولت اقدام کنین. ولی زمان انتخابات گفتن که یه روزه شناسنامه ها در خود ثبت احوال صادر می شه. آخه دفترچه بیمه اش هم عکس ۶ سالگیش توشه کلا برادر بی خیالی داریم ما، حالا دیدیم زورمون به شناسنامه نمی رسه رفتیم دفترچه بیمه رو عکس دار کردیم. امیدوارم که سر کنکور ایراد نگیرن از طفلی، این همه زحمت کشیده مکانیک دانشگاه تهران که خیلی دوست داره قبول شه |
سوال در مورد مدت زمان صدور شناسنامه های جدید - Bache Mosbat - 04 تیر ۱۳۹۲ ۰۳:۴۰ ب.ظ
آخه چند ماه از ۱۸ سال گذشته. فکر نکنم دیگه پدر مادر بتونن ببرن. حالا فردا تلاشمونو می کنیم :دی ولی منم فکر نکنم که برای کنکورش مشکلی پیش بیاد شاید بهتر باشه روز قبل کنکور اعصابشو خورد نکنیم :دی |
سوال در مورد مدت زمان صدور شناسنامه های جدید - Xilinx - 06 تیر ۱۳۹۲ ۰۵:۰۱ ب.ظ
بلاخره چی شد ؟ حتما هیچی چون همون کارت رو فقط چک میکنند. |
سوال در مورد مدت زمان صدور شناسنامه های جدید - Bache Mosbat - 06 تیر ۱۳۹۲ ۰۷:۲۵ ب.ظ
هیچی دفترچه بیمه شو دیدن. |