حذفیات طراحی الگوریتم کتابه CLRS - نسخهی قابل چاپ |
حذفیات طراحی الگوریتم کتابه CLRS - mohammad.ardeshiri - 30 خرداد ۱۳۹۲ ۱۰:۴۵ ب.ظ
سلام از اونجایی که کتاب clrs خیلی حجیمه و با توجه به تعداد دروس به نظرم رسید تو یه تاپیک همکاری کنیم و حذفیات اونو باهم درمیون بزاریم فقط یه توجه داشته باشین که : با حدسو گمان موضوعات رو بیان نکنین و اگه بخشی رو میگین که حذفه واقعا یا مستندی داشته باشین یا استاده معتبری گفته باشه ویا .................... برای شروع دکتر یوسفی تو کلاسشون گفتن که درخت قرمز مشکی حذف هست و سوالی تا به حال نداشته |
RE: حذفیات طراحی الگوریتم کتابه CLRS - mohammad.ardeshiri - 31 خرداد ۱۳۹۲ ۰۱:۲۹ ق.ظ
(۳۱ خرداد ۱۳۹۲ ۱۲:۴۵ ق.ظ)soheila2012 نوشته شده توسط: سوالم رو اینجا میپرسم تا یه نایپیک جدید ایجاد نشه!!! دوست عزیز لطفا سوالتونو اینجا نپرسین و بحث رو عوض نکنین! ساخت تاپیک فکر میکنم بهتر از این باشه که تو یه تاپیک ۱۰ مدل بحث متفاوت باشه . اگه نمیخواین تاپیک بسازین اینجا بپرسین فکر کنم زودتر به جواب برسین مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. اگه میشه لطفا پستتونو پاک کنید ممنونم |
حذفیات طراحی الگوریتم کتابه CLRS - SnowBlind - 01 تیر ۱۳۹۲ ۱۲:۳۹ ق.ظ
این سر فصل دانشگاه ماست: طراحی الگوریتم: سرفصل مطالب : یادآوری مطالب مهم در درس ساختمان داده و تکمیل نکات ارائه شده در خصوص : استقرا ریاضی و روشهای بازگشتی – پیچیدگی الگوریتمها و آنالیز آنها – نمادهای . روشهای حل مسأله : در هر روشی تعداد مسأله مهم انتخاب و الگوریتمهای هریک گفته شده و اثبات و آنالیز گردد. روش تقسیم و حل (مسائل: ماکزیمم و مینیمم یک آرایه . ضرب دو عدد n بیتی . روش Strassen در ضرب ماتریسها . تورنمنت بازیها . مرتب کردن بر اساس QuickSort . ) . روش برنامه سازی پویا (مسائل : ضرب ماتریسها – کوله پشتی – مثلث بندی بهینه یک چند ضلعی – طولانی ترین زیرترتیب مشترک – حروفچینی یک پاراگراف) . روش حریصانه (مسائل : مسائل زمانبندی – خرد کردن پول – کد هافمن ) . روشهای مبتنی بر جستجوی کامل و تکنیکهای محدود کردن فضای جستجو – استفاده از درخت بازی و (بازیهای Puzzle , tic-tac-tac ) . روشهای مکاشفه ای برای حل مسائل مشکل (مسأله فروشنده دوره گرد ) . الگوریتمهای گراف شامل : روشهای جستجوی گراف (عمقی و سطحی) . گرافهای بدون جهت (الگوریتمهای Dijkstra – درخت پوشای مینیمال – اجزاء همبند – کاملاً همبند و مسائل دیگر ) . گرافهای جهت دار (الگوریتمهای Floyd ، مرتب کردن Topological اجزا دو همبند و ...) – شبکه های ماکزیم جریان و مسائل مربوطه . استقرا ریاضی و روشهای بازگشتی – پیچیدگی الگوریتمها و آنالیز آنها ---> فصول ۱ تا ۳ روش تقسیم و حل---> فصل ۴ روش برنامه سازی پویا---> فصل ۱۵ روش حریصانه ----> فصل ۱۶ الگوریتمهای گراف ----> فصول ۲۲ تا ۲۵ شبکه های ماکزیم جریان ---> فصل ۲۶ به نظر من نمیشه هیچ کدام از فصول ۱ تا ۲۶ را نادیده گرفت چون مثلا یه جایی میاد با استفاده از fibonacci heap(فصل ۱۹) الگوریتم dijkstra رو پیاده سازی میکنه و یک زمان اجرای خوب بدست میاره و این خودش میشه یه تست ! یا فکر کنم یه سال از b-tree سوال اومد(که فکر کنم حذف شد) |
RE: حذفیات طراحی الگوریتم کتابه CLRS - Soodabezare - 29 مرداد ۱۳۹۲ ۰۱:۱۱ ب.ظ
من دارم کتاب CLRS می خونم الان فصل ۱۱ هستم می خواستم بدونم این که برای همه چی اثبات داره رو لازمه بخونم آخه خیلی زیاده امیدریاضی و تابع توزیع از اینا استفاده کرده تا اثبات کنه ، ممنون ، بهم بگید چیکار کنم ؟ |
حذفیات طراحی الگوریتم کتابه CLRS - mohammad.ardeshiri - 29 مرداد ۱۳۹۲ ۰۱:۳۲ ب.ظ
بستگی داره بعضیا رو باید یاد بگیری بعضیا هم خوبه یلد باشی ولی لازم نیست امید ریاضی رو که گفتی باید یاد بگیری برای مسائل میانگین |
RE: حذفیات طراحی الگوریتم کتابه CLRS - Soodabezare - 14 شهریور ۱۳۹۲ ۰۲:۳۳ ق.ظ
بچه ها یه چیز دیگه از بخش فصول منتخب یعنی فصل ۲۷ به بعد نباید فصلی رو خوند ، من واسم خیلی مهمه ! یه جا دیدم گفته بود ۳۲ و ۳۴ ، فک کنم باید خوند آخه نظریه NP مهم نیست ؟؟ |