امسال کنکور بدم؟ ندم؟ - نسخهی قابل چاپ |
امسال کنکور بدم؟ ندم؟ - sosyas - 24 خرداد ۱۳۹۲ ۱۱:۳۸ ق.ظ
سلام خدمت همه مانشتی های عزیز من: دانشجو ، نرم افزار ، ورودی بهمن ۸۹ ، ۵ ترم گذروندم ، ۹۳ واحد پاسیدم ، شاگرد دومم ، اختلاف معدلم با نفر اول زیاده ( = بیخیال سهمیه شاگرد اولی) ، میتونم ۷ ترمه تموم کنم ولی احتمالا گند زده میشه به معدلم (= ۱۶/۹ ) حالا سوال : امسال کنکور شرکت کنم ؟؟؟؟ با توجه به اینکه : اگه ۷ ترمه تموم کنم ترم بعد باید ۲۴ واحد بردارم(= پایین آمدن معدلم) + سهمیه ندارم ، اگه ۸ ترمه بشم درس هام تو هر ترم سبک تر میشه (= احتمالا معدلم بهتر میشه) ولی یک سال از هم سن و سال های خودم عقب میمونم پیشاپیش از راهنماییتون سپاسگذارم |
امسال کنکور بدم؟ ندم؟ - zeinab - 24 خرداد ۱۳۹۲ ۱۲:۵۸ ب.ظ
منم برا کارشناسی ۲ سال و برای ارشد ۴ سال عقب موندم از همکلاسیام!! تازه معلوم نیست امسال قبول شم یا نه!! تازه معدلمم کمه!! به نظر من با توجه به شرایطی که داری، تصمیم بگیر. بقول خودت یه سال عقب بمونی بهتره یا معدلت کم بشه!! سعی کن از خودت عقب نمونی!! |
امسال کنکور بدم؟ ندم؟ - Potential - 24 خرداد ۱۳۹۲ ۰۱:۱۰ ب.ظ
تصمیم خیلی سختیه. اما معدل خیلی خیلی خیلی مهمتره. همیشه همه جا (مصاحبه دکتری، استخدام، ...) ازت میپرسن معدلت چنده. نه اینکه کِی تموم کردی و .... از طرفی چون معدلتون خوبه احتمالا پتانسیل اینو دارید که همزمان برای کنکور و دانشگاه بخونید. و هم معدل و هم رتبه خوبی بیارید. مثلا ترم ۷ فقط ۱۴ واحد راحت بردارید و همزمان برای کنکور هم بخونید. ترم ۸ بقیه واحدها رو. |