آگهی استخدام پلیس فضای تولید و تبادل اطلاعات ناجا ۹۲ (خرداد ۹۲) - نسخهی قابل چاپ |
آگهی استخدام پلیس فضای تولید و تبادل اطلاعات ناجا ۹۲ (خرداد ۹۲) - mehrdad372 - 18 خرداد ۱۳۹۲ ۰۲:۳۸ ب.ظ
آگهی استخدام پلیس فضای تولید و تبادل اطلاعات ناجا (سال ۱۳۹۲) پلیس فضای تولید و تبادل اطلاعات نیروی انتظامی جمهوری اسلامی ایران به منظور تامین نیروی انسانی(مرد) مورد نیاز خود از بین جوانان مومن متعهد و کارآمد از طریق آزمون ورودی و دیگر مراحل ( مصاحبه ، معاینات پزشکی و ... ) با شرایط مندرج در این آگهی استخدام میکند . برای اطلاع از شرایط استخدام و تکمیل فرم مربوطه، فایل پیوست را دانلود نمایید. توجه مهم : لطفا هرگونه سوال خود در موضوع استخدام و شرایط آن را از ساعت ۹ الی ۱۱ ازشماره های درج شده در آگهی استخدام که بپیوست خبر می باشد پرسیده و از درج پیام پرسشی در این موضوعها بپرهیزید . وب سایت پلیس فتا فقط وظیفه اطلاع رسانی داشته و نقشی در امورات مربوط به استخدام ندارد. استانهای فاقد ظرفیت: مازندران - همدان - لرستان منبع: پایگاه اطلاعرسانی پلیس فتا لینک = مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
آگهی استخدام پلیس فضای تولید و تبادل اطلاعات ناجا (سال ۱۳۹۲) - Xilinx - 18 خرداد ۱۳۹۲ ۰۳:۵۵ ب.ظ
آدم یاد هوش سیاه میفته |
آگهی استخدام پلیس فضای تولید و تبادل اطلاعات ناجا (سال ۱۳۹۲) - ۵۹soldier - 19 خرداد ۱۳۹۲ ۰۹:۴۳ ق.ظ
ارتش سایبری؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ هیچ چیزی در نیروهای نظامی و امنیتی به این نام وجود ندارد .... چند سال پیش سایت آویزون رو زدند و بعدشم تویتر رو برای اینکه مسئولیتش گردن هیچ کدوم از ارگان های دولتی و نظامی نیافته گفتن ارتش سایبری ... وگرنه چنین نیرویی وجود خراجی ندارد و پوششی است برای یک بخشی در یکی از ارگان های نظامی حفاظت اطلاعات وزارت اطلاعات هم نیرو نمیگیره ... فقط قرار دادی کار می کنن .... خیلی خیلی بعیده اعلام عمومی بکنن .. تو نیروهای امنیت سایبری هم از همه ضعیف تر همین فتا است ... این هوش سیاه فیلمه .... تو واقعیت خبری نیست نهایت نهایت یکی کیلاگر نوشته باشد از روی میلش میرن مهندسی اجتماعی میزنن میگیرنش ... وگرنه تو فضاهای تخصصی حرفی برای گفتن ندارند .... من کسایی رو میشناسم خفن ترین سایت های ایران رو ازشون شل داشتند این ها اصلا نتنوستن ثابت کنن بعد ۶ ماه تازه اصلا فهمیدن هک شده |
آگهی استخدام پلیس فضای تولید و تبادل اطلاعات ناجا (سال ۱۳۹۲) - مورتن - ۱۹ خرداد ۱۳۹۲ ۰۹:۴۶ ق.ظ
چقدر حیف شد. چون فقط و فقط و فقط میخواستم اونجا کار کنم ((((( کی هست حالا جواب ماها رو بده. سپاه سایبری چی داریم؟ |
RE: آگهی استخدام پلیس فضای تولید و تبادل اطلاعات ناجا (سال ۱۳۹۲) - ۵۹soldier - 19 خرداد ۱۳۹۲ ۰۹:۵۳ ق.ظ
(۱۹ خرداد ۱۳۹۲ ۰۹:۴۶ ق.ظ)مورتن نوشته شده توسط: چقدر حیف شد. چون فقط و فقط و فقط میخواستم اونجا کار کنم ((((( کی هست حالا جواب ماها رو بده. سپاه سایبری چی داریم؟دوست گرامی من وضعیت الانش رو گفتم ... مطمئنا پیشرفت می کند و خیلی بهتر می شود ... ولی الان برید انتظار بالایی نباید داشته باشید ... البته شاید من انتظاراتم زیاده در کل مطمئ باشید تا چند ساله دیگر یکی از بهترین سازمان های امنیتی سایبری خواهند بود |