مشکل در دانلود درایور - نسخهی قابل چاپ |
مشکل در دانلود درایور - Maryam-X - 15 خرداد ۱۳۹۲ ۰۸:۴۷ ب.ظ
سلام بچه ها چرا هر کاری می کنم سایت دل باز نمیشه؟؟؟www.support.dell.com غیر از خود سایت دل، سایت دیگه ای می شناسید که یک بک آپ از درایورها داشته باشه؟؟(لینک به سایت اصلی نداده باشه) درایور بلوتوث می خوام دانلود کنم. |
RE: مشکل در دانلود درایور - Maryam-X - 15 خرداد ۱۳۹۲ ۰۸:۵۷ ب.ظ
تا اونجایی که من دارم می بینم ارتباطی با ف ی ل ت ر نداره. چون سایت پیوندها رو نشون نمی ده. Error connection failed می ده. یکبار هم سعی کردم از یه سایت دیگه استفاده کنم.تو مرحله آخر اررور داد .(احتمالا بخاطر مسائل تحریم باشه) خواهشا چک کنید شما می تونید سایت رو باز کنید؟؟؟؟ |
RE: مشکل در دانلود درایور - mfXpert - 15 خرداد ۱۳۹۲ ۱۰:۴۱ ب.ظ
(۱۵ خرداد ۱۳۹۲ ۰۸:۵۷ ب.ظ)Maryam-X نوشته شده توسط: تا اونجایی که من دارم می بینم ارتباطی با ف ی ل ت ر نداره.سایت DELL چون IP ایران رو تشخیص میده کاری میکنه که سایت یا کلا بالا نیاد یا نصفه نیمه لود بشه. خیلی از سایتها همین طور هستش مثل adobe.com، nvidia.com و سه نقطه. از همون پیشنهاد مطرح شده تو پست شماره دو استفاده کنید. |
مشکل در دانلود درایور - mahdi20 - 15 خرداد ۱۳۹۲ ۱۱:۳۶ ب.ظ
سلام. زحمت بکشید از بیرون یه دی وی دی All Driver تهیه بفرمایید دیگه نیازی به دانلود کردن و اینجور چیزا نیست . |
مشکل در دانلود درایور - Maryam-X - 17 خرداد ۱۳۹۲ ۰۳:۴۹ ب.ظ
اون که به چشم...آخرش باید زحمت تهیه ی یک سی دی درایور رو بکشم. ولی باید یه راهی داشته باشه...خود شما اگه نصف شب کارتون گیر کنه و راهی جز اینترنت نداشته باشید چیکار می کنید؟؟؟ یعنی هیج سایتی تو این دنیای وب نیست که زحمت یک کپی از درایور ها رو کشیده باشه؟؟؟ حداقل سایتهای ایرانی باید پیش بینی این تحریم رو می کردند.... |
RE: مشکل در دانلود درایور - babakk - 17 خرداد ۱۳۹۲ ۰۶:۲۲ ب.ظ
ده تا سایت در این لینک معرفی شده. ببینین بدرد میخوره. مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. اینجام درایورهای مربوط به دل هست. مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. ولی با ف...ش بری مشکلت با سایت اصلی حل میشه. |