۳۱۰ هوش مصنوعی-فردوسی مشهد یا مالک اشتر تهران - نسخهی قابل چاپ |
۳۱۰ هوش مصنوعی-فردوسی مشهد یا مالک اشتر تهران - shahab2 - 27 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۱:۰۱ ب.ظ
دوستان عزیز سلام.لطفا راهنمایی کنید. ساکن مشهد هستم. هوش مالک اشترو بالاتر بزنم یا هوش فردوسی ؟ فک میکنم جفتشو میارم.میشه از جنبه های مختلف مقایسه کنید؟ ممنون از دوستان گل مانشتی |
۳۱۰ هوش مصنوعی-فردوسی مشهد یا مالک اشتر تهران - shahab2 - 27 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۶:۳۴ ب.ظ
دوستان خواهش میکنم کمک کنید. این دانشگاه مالک اشتر یکم مبهمه برام. |
۳۱۰ هوش مصنوعی-فردوسی مشهد یا مالک اشتر تهران - aboualfazl - 28 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۱۲:۲۱ ق.ظ
اگه ۱ درصد احتمال میدی فردوسی میاری ، فکر مالک اشتر رو کلا از سرت بیرون کن ... فردوسی کجا ، مالک اشتر کجا ؟؟؟ (محیط شخصی در برابر یک محیط نظامی ... ) |
۳۱۰ هوش مصنوعی-فردوسی مشهد یا مالک اشتر تهران - mojtaba.akbari90 - 28 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۱۲:۲۸ ب.ظ
undefined |
RE: 310 هوش مصنوعی-فردوسی مشهد یا مالک اشتر تهران - shahab2 - 28 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۱۲:۵۸ ب.ظ
(۲۸ اردیبهشت ۱۳۹۲ ۱۲:۲۱ ق.ظ)aboualfazl نوشته شده توسط: اگه ۱ درصد احتمال میدی فردوسی میاری ، فکر مالک اشتر رو کلا از سرت بیرون کن ... ممنون دوست عزیز (۲۷ اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۷:۱۰ ب.ظ)rasoul67 نوشته شده توسط:(27 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۶:۳۴ ب.ظ)shahab2 نوشته شده توسط: دوستان خواهش میکنم کمک کنید. این دانشگاه مالک اشتر یکم مبهمه برام. ممنون از راهنماییت |
۳۱۰ هوش مصنوعی-فردوسی مشهد یا مالک اشتر تهران - fsi2013 - 28 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۱:۲۴ ب.ظ
دوستان مالک اشتر نظامی نیست ولی در جواب سوال شما اونجور که از شواهد و قرائن بر میاد فردوسی از مالک اشتر بهتره،بعدشم این و درنظر بگیر تو توی شهر خودتی که این امتیاز بزرگیه! |
RE: 310 هوش مصنوعی-فردوسی مشهد یا مالک اشتر تهران - aboualfazl - 28 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۲:۳۷ ب.ظ
(۲۸ اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۱:۲۴ ب.ظ)fsi2013 نوشته شده توسط: دوستان مالک اشتر نظامی نیست دانشگاه صنعتی مالک اشتر یکی از دانشگاههای وابسته به وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح ایران است. لینک زیر رو بخونید ، کاملا متوجه میشید مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |