تالار گفتمان مانشت
۳۱۰ هوش مصنوعی-فردوسی مشهد یا مالک اشتر تهران - نسخه‌ی قابل چاپ

۳۱۰ هوش مصنوعی-فردوسی مشهد یا مالک اشتر تهران - shahab2 - 27 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۱:۰۱ ب.ظ

دوستان عزیز سلام.لطفا راهنمایی کنید. ساکن مشهد هستم. هوش مالک اشترو بالاتر بزنم یا هوش فردوسی Huh ؟ فک میکنم جفتشو میارم.میشه از جنبه های مختلف مقایسه کنید؟ ممنون از دوستان گل مانشتی

۳۱۰ هوش مصنوعی-فردوسی مشهد یا مالک اشتر تهران - shahab2 - 27 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۶:۳۴ ب.ظ

دوستان خواهش میکنم کمک کنید. این دانشگاه مالک اشتر یکم مبهمه برام.

۳۱۰ هوش مصنوعی-فردوسی مشهد یا مالک اشتر تهران - aboualfazl - 28 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۱۲:۲۱ ق.ظ

اگه ۱ درصد احتمال میدی فردوسی میاری ، فکر مالک اشتر رو کلا از سرت بیرون کن ...
فردوسی کجا ، مالک اشتر کجا ؟؟؟ (محیط شخصی در برابر یک محیط نظامی ... )

۳۱۰ هوش مصنوعی-فردوسی مشهد یا مالک اشتر تهران - mojtaba.akbari90 - 28 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۱۲:۲۸ ب.ظ

undefined

RE: 310 هوش مصنوعی-فردوسی مشهد یا مالک اشتر تهران - shahab2 - 28 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۱۲:۵۸ ب.ظ

(۲۸ اردیبهشت ۱۳۹۲ ۱۲:۲۱ ق.ظ)aboualfazl نوشته شده توسط:  اگه ۱ درصد احتمال میدی فردوسی میاری ، فکر مالک اشتر رو کلا از سرت بیرون کن ...
فردوسی کجا ، مالک اشتر کجا ؟؟؟ (محیط شخصی در برابر یک محیط نظامی ... )

ممنون دوست عزیز

(۲۷ اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۷:۱۰ ب.ظ)rasoul67 نوشته شده توسط:  
(27 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۶:۳۴ ب.ظ)shahab2 نوشته شده توسط:  دوستان خواهش میکنم کمک کنید. این دانشگاه مالک اشتر یکم مبهمه برام.

شک نکن فردووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووو​ووووووووووووووووسی

ممنون از راهنماییت

۳۱۰ هوش مصنوعی-فردوسی مشهد یا مالک اشتر تهران - fsi2013 - 28 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۱:۲۴ ب.ظ

دوستان مالک اشتر نظامی نیست
ولی در جواب سوال شما اونجور که از شواهد و قرائن بر میاد فردوسی از مالک اشتر بهتره،بعدشم این و درنظر بگیر تو توی شهر خودتی که این امتیاز بزرگیه!

RE: 310 هوش مصنوعی-فردوسی مشهد یا مالک اشتر تهران - aboualfazl - 28 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۲:۳۷ ب.ظ

(۲۸ اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۱:۲۴ ب.ظ)fsi2013 نوشته شده توسط:  دوستان مالک اشتر نظامی نیست
ولی در جواب سوال شما اونجور که از شواهد و قرائن بر میاد فردوسی از مالک اشتر بهتره،بعدشم این و درنظر بگیر تو توی شهر خودتی که این امتیاز بزرگیه!

دانشگاه صنعتی مالک اشتر یکی از دانشگاه‌های وابسته به وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح ایران است.

لینک زیر رو بخونید ، کاملا متوجه میشید

مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمی‌باشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.