با ۲۱۰ هوش میشه علم وصنعت آورد؟؟؟؟؟؟ - نسخهی قابل چاپ |
با ۲۱۰ هوش میشه علم وصنعت آورد؟؟؟؟؟؟ - golabijat - 26 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۵:۴۲ ب.ظ
سلام دوستان با ۲۱۰ میشه علم وصنعت آورد؟؟؟؟؟؟ لطفا راهنمایی کنید... |
با ۲۱۰ هوش میشه علم وصنعت آورد؟؟؟؟؟؟ - freidoony - 26 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۵:۵۵ ب.ظ
دوستم من با ۲۲۰ سال ۹۰ علم وصنعت روزانه قبول شده بود |
RE: با ۲۱۰ هوش میشه علم وصنعت آورد؟؟؟؟؟؟ - Masoud05 - 26 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۶:۴۱ ب.ظ
سال قبل با ۱۹۵ دوستم نشد!! بسته به ظرفیت ها داره. انشاالله همونجا قبولید کلا سال قبل بد بود ، حدس میزنم امسال کمی بهتر میشه ، مثلا شیراز سال ما تا ۲۵۰ بود اما سال قبلش تا ۳۵۰!! |
RE: با ۲۱۰ هوش میشه علم وصنعت آورد؟؟؟؟؟؟ - freidoony - 26 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۷:۴۶ ب.ظ
(۲۶ اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۶:۴۱ ب.ظ)Masoud05 نوشته شده توسط: سال قبل با ۱۹۵ دوستم نشد!! اینی که میگین فکر کنم نرم افزار باشه نه هوش |
RE: با ۲۱۰ هوش میشه علم وصنعت آورد؟؟؟؟؟؟ - Masoud05 - 26 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۸:۱۱ ب.ظ
(۲۶ اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۷:۴۶ ب.ظ)freidoony نوشته شده توسط:(26 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۶:۴۱ ب.ظ)Masoud05 نوشته شده توسط: سال قبل با ۱۹۵ دوستم نشد!! نه ، دقیقا هوش هست ( رشته خودم ) |
با ۲۱۰ هوش میشه علم وصنعت آورد؟؟؟؟؟؟ - ghaderiyaser - 26 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۸:۱۶ ب.ظ
ایشالا بیارید |
RE: با ۲۱۰ هوش میشه علم وصنعت آورد؟؟؟؟؟؟ - master of net - 26 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۱۰:۵۵ ب.ظ
[q کلا سال قبل بد بود ، حدس میزنم امسال کمی بهتر میشه ، مثلا شیراز سال ما تا ۲۵۰ بود اما سال قبلش تا ۳۵۰!! [/quote] آقا مسعود شما همین طوری الکی یه حرفی رو نمیگید. امسال با توجه به کاهش ظرفیت هوش حتی نسبت به پارسال چطور میگین وضع بهتر میشه؟ (۲۶ اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۶:۴۱ ب.ظ)Masoud05 نوشته شده توسط: سال قبل با ۱۹۵ دوستم نشد!! |
با ۲۱۰ هوش میشه علم وصنعت آورد؟؟؟؟؟؟ - ghaderiyaser - 26 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۱۱:۰۰ ب.ظ
این ۲۲۰ که می گید کیه؟ |
RE: با ۲۱۰ هوش میشه علم وصنعت آورد؟؟؟؟؟؟ - freidoony - 26 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۱۱:۱۲ ب.ظ
(۲۶ اردیبهشت ۱۳۹۲ ۱۱:۰۰ ب.ظ)ghaderiyaser نوشته شده توسط: این ۲۲۰ که می گید کیه؟ دوست عزیزم محمد علیجانی |