تالار گفتمان مانشت
با ۲۱۰ هوش میشه علم وصنعت آورد؟؟؟؟؟؟ - نسخه‌ی قابل چاپ

با ۲۱۰ هوش میشه علم وصنعت آورد؟؟؟؟؟؟ - golabijat - 26 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۵:۴۲ ب.ظ

سلام دوستان با ۲۱۰ میشه علم وصنعت آورد؟؟؟؟؟؟
لطفا راهنمایی کنید...

با ۲۱۰ هوش میشه علم وصنعت آورد؟؟؟؟؟؟ - freidoony - 26 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۵:۵۵ ب.ظ

دوستم من با ۲۲۰ سال ۹۰ علم وصنعت روزانه قبول شده بود

RE: با ۲۱۰ هوش میشه علم وصنعت آورد؟؟؟؟؟؟ - Masoud05 - 26 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۶:۴۱ ب.ظ

سال قبل با ۱۹۵ دوستم نشد!!
بسته به ظرفیت ها داره.
انشاالله همونجا قبولید Smile
کلا سال قبل بد بود ، حدس میزنم امسال کمی بهتر میشه ، مثلا شیراز سال ما تا ۲۵۰ بود اما سال قبلش تا ۳۵۰!!

RE: با ۲۱۰ هوش میشه علم وصنعت آورد؟؟؟؟؟؟ - freidoony - 26 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۷:۴۶ ب.ظ

(۲۶ اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۶:۴۱ ب.ظ)Masoud05 نوشته شده توسط:  سال قبل با ۱۹۵ دوستم نشد!!
بسته به ظرفیت ها داره.
کلا سال قبل بد بود ، حدس میزنم امسال کمی بهتر میشه ، مثلا شیراز سال ما تا ۲۵۰ بود اما سال قبلش تا ۳۵۰!!

اینی که میگین فکر کنم نرم افزار باشه نه هوش

RE: با ۲۱۰ هوش میشه علم وصنعت آورد؟؟؟؟؟؟ - Masoud05 - 26 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۸:۱۱ ب.ظ

(۲۶ اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۷:۴۶ ب.ظ)freidoony نوشته شده توسط:  
(26 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۶:۴۱ ب.ظ)Masoud05 نوشته شده توسط:  سال قبل با ۱۹۵ دوستم نشد!!
بسته به ظرفیت ها داره.

اینی که میگین فکر کنم نرم افزار باشه نه هوش

نه ، دقیقا هوش هست ( رشته خودم )

با ۲۱۰ هوش میشه علم وصنعت آورد؟؟؟؟؟؟ - ghaderiyaser - 26 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۸:۱۶ ب.ظ

ایشالا بیارید

RE: با ۲۱۰ هوش میشه علم وصنعت آورد؟؟؟؟؟؟ - master of net - 26 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۱۰:۵۵ ب.ظ

[q
[/quote]
آقا مسعود شما همین طوری الکی یه حرفی رو نمیگید. امسال با توجه به کاهش ظرفیت هوش حتی نسبت به پارسال چطور میگین وضع بهتر میشه؟

(۲۶ اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۶:۴۱ ب.ظ)Masoud05 نوشته شده توسط:  سال قبل با ۱۹۵ دوستم نشد!!
بسته به ظرفیت ها داره.

با ۲۱۰ هوش میشه علم وصنعت آورد؟؟؟؟؟؟ - ghaderiyaser - 26 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۱۱:۰۰ ب.ظ

این ۲۲۰ که می گید کیه؟ Smile

RE: با ۲۱۰ هوش میشه علم وصنعت آورد؟؟؟؟؟؟ - freidoony - 26 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۱۱:۱۲ ب.ظ

(۲۶ اردیبهشت ۱۳۹۲ ۱۱:۰۰ ب.ظ)ghaderiyaser نوشته شده توسط:  این ۲۲۰ که می گید کیه؟ Smile

دوست عزیزم محمد علیجانی