برنامه جهت سهولت انتخاب رشته - نسخهی قابل چاپ |
برنامه جهت سهولت انتخاب رشته - klax0n - 25 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۲:۵۹ ب.ظ
سلام به همگی از اونجا که زیاد دوست ندارم با کاغذ کار کنم باید یه روش برای انجام کارها با کامپیوتر پیدا کنم برای انتخاب رشته هم اینو درست کرده بودم یه فایل html خیلی سادست ولی اگه نخواین کاغذ خط خطی کنید به درد میخوره وقت نبود برنامه درست و حسابی براش درست کنم گذاشتم هر کس به دردش خورد استفاده کنه فقط خودتون هم آخره کار کدها رو با دفترچه و اصلاحیه ها مطابقت بدین از مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. دریافت کنید |
برنامه جهت سهولت انتخاب رشته - fsi2013 - 27 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۱۲:۱۴ ب.ظ
ترکوندی پسر دمت گرم خیلی حال کردم فوق العاده است |
برنامه جهت سهولت انتخاب رشته - omidranjbar - 27 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۱۲:۲۸ ب.ظ
آقا پس معماری چی؟ |
RE: برنامه جهت سهولت انتخاب رشته - ariazad - 27 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۳:۰۳ ب.ظ
آقا دمت گرم. حال کردم |
RE: برنامه جهت سهولت انتخاب رشته - aatwo - 27 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۳:۲۸ ب.ظ
(۲۵ اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۲:۵۹ ب.ظ)klax0n نوشته شده توسط: سلام به همگی دوسته عزیز مرسی واسه زحمتی که کشیدی اما روش ساده تر هم هست برای کپی پست اونم اینه از رو همون پی دی اف های لایت (SELECT)کنی و کپی و بعد تو سایت PAST کنی |
RE: برنامه جهت سهولت انتخاب رشته - klax0n - 27 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۷:۲۶ ب.ظ
(۲۷ اردیبهشت ۱۳۹۲ ۱۲:۲۸ ب.ظ)omidranjbar نوشته شده توسط: آقا پس معماری چی؟ ببخشید معماری هم اضاف شد یکی دیگه هم اضاف کردم که روزانه و شبانه همه گرایشها توشه میتونید دوباره دانلود کنید یه جورایی مانشت و همه اعضای خوبش حقی به گردنمون داره و این کوچکترین کاری بود که من میتونستم انجام بدم دوست عزیز منم دقیقا کپی پیست کردم، فقط این خوبیش اینه که میشه ترتیبش رو به راحتی تغییر داد، یعنی هر کدوم رو که خواستین میتونید بالا و پایین کنید |
RE: برنامه جهت سهولت انتخاب رشته - omidranjbar - 27 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۱۰:۵۲ ب.ظ
(۲۷ اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۷:۲۶ ب.ظ)klax0n نوشته شده توسط:آقا دمت گرم(27 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۱۲:۲۸ ب.ظ)omidranjbar نوشته شده توسط: آقا پس معماری چی؟ |
برنامه جهت سهولت انتخاب رشته - hesam.ghasemi - 27 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۱۱:۰۲ ب.ظ
عالی بود، تا الان کاری نکرده بودم واسه انتخاب رشته:دی الان می رم سراغش؛ دمت گرم فقط حاجی چرا delete اش کار نمیکنه؟ |