![]() |
شخصیت تان را از روی موهایتان بشناسید - نسخهی قابل چاپ |
شخصیت تان را از روی موهایتان بشناسید - Xilinx - 19 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۹:۳۴ ق.ظ
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) : باشگاه خبرنگاران: یافتههای جدید دانشمندان نشان می دهد کسانی که موی بلندی دارند آرامش روحی و روانی بیشتری دارند. کسانی که موهای خود را مرتب کوتاه میکنند و نمیگذارند موهایشان بلند شود کسانی هستند که به سلامت خود اهمیت میدهند و اغلب آدمهایی مستقل هستند. بررسیها نشان میدهند، کسانی که موهای فر دارند از شجاعت و اعتمادبهنفس بالایی برخوردار هستند و زیاد خودشان را درگیر مسائل و مشکلات روزمره نمیکنند کسانی که موهای کوتاهی دارند اصولا در زندگی شخصی خود دارای قوانین خاصی برای خودشان هستند و از هیچ قانونی دیگری پیروی نمیکنند. کسانی که موهای بلندی دارند آدمهای مهیج و ماجراجویی هستند که خواهان زندگی شاد و بانشاطی هستند. |
شخصیت تان را از روی موهایتان بشناسید - MSZ - 19 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۱۰:۴۷ ق.ظ
اونایی که کچلن چی؟! ![]() |
RE: شخصیت تان را از روی موهایتان بشناسید - azad_ahmadi - 19 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۱۱:۰۲ ق.ظ
(۱۹ اردیبهشت ۱۳۹۲ ۱۰:۴۷ ق.ظ)MSZ نوشته شده توسط: اونایی که کچلن چی؟! اگه شما این مهم را نمی گفتین من بهش اشارتی می کردم ![]() این نمونه آماری فکر نمی کنم در داخل ایران بررسی شده باشه، و طبیعتا هم نمونه های ایرانی در این مساله صدق نخواهند کرد. |
RE: شخصیت تان را از روی موهایتان بشناسید - Xilinx - 19 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۱۱:۵۱ ق.ظ
(۱۹ اردیبهشت ۱۳۹۲ ۱۰:۴۷ ق.ظ)MSZ نوشته شده توسط: اونایی که کچلن چی؟! میگن اونایی که جلوی موهاشون کچله خیلی زیاد فکر میکنند اونایی که پشت سرشون کچله خیلی آدمای خوش تیپی هستند و اونایی که از جلو تا عقبشون کچله کسایی اند که فکر می کنند خوش تیپند ![]() ![]() ![]() (۱۹ اردیبهشت ۱۳۹۲ ۱۱:۰۲ ق.ظ)azad_ahmadi نوشته شده توسط: این نمونه آماری فکر نمی کنم در داخل ایران بررسی شده باشه، و طبیعتا هم نمونه های ایرانی در این مساله صدق نخواهند کرد.به نظر واضح میاد که توی ایران نیست ولی این دانشمندان برای همه نظرشون رو تعمیم می دهند اینا همون دانشمندایی هستند که یه روز میگن چایی خوبه یه روز میگن ضرر داره ![]() |
RE: شخصیت تان را از روی موهایتان بشناسید - sherkat - 19 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۳:۰۲ ب.ظ
(۱۹ اردیبهشت ۱۳۹۲ ۱۱:۵۱ ق.ظ)Xilinx نوشته شده توسط:(19 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۱۰:۴۷ ق.ظ)MSZ نوشته شده توسط: اونایی که کچلن چی؟! این گونه از زمان قدیم تو ایران بررسی شده ، مگه نشنیدی قدیمیا میگن کچل ها شانس دارن ![]() |
شخصیت تان را از روی موهایتان بشناسید - diligent - 19 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۳:۰۸ ب.ظ
جالب بود ![]() |
RE: شخصیت تان را از روی موهایتان بشناسید - azad_ahmadi - 19 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۳:۳۴ ب.ظ
چند وقت پیش چندتا از این دانشمندان مطالعاتی انجام دادن و تاثیر رنگبندی لباس رو بر شخصیت افراد کاوش کرده بودند، ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() برای همینه که میگم این کاوش ها در این منطقه جوابگو نیست ![]() |
شخصیت تان را از روی موهایتان بشناسید - Amir V - 19 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۸:۵۸ ب.ظ
چه جالب. واسه من که دقیقا صدق میکنه! |
RE: شخصیت تان را از روی موهایتان بشناسید - Amir V - 20 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۱۲:۲۵ ق.ظ
(۱۹ اردیبهشت ۱۳۹۲ ۱۱:۳۸ ب.ظ)Fardad-A نوشته شده توسط: مسئله کرد. استاد که مشهدی هم بودند با لهجه خاص شو ن گفتند از نوشتنت پیداست در علوم و مهندسی فرد بزرگی میشی. چون چپ دستی .اکثر دانشمندان و بزرگان علوم و مهندسی چپ دست بودن.علاوه بر اون، تحقیقات نشون داده بیشتر دانشمندان بزرگ اصالتا مشهدین. کلا مشهدیا آدمای بزرگی ان. ما اینیم دیگه چاکریم. |
RE: شخصیت تان را از روی موهایتان بشناسید - Xilinx - 20 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۴:۴۹ ب.ظ
(۱۹ اردیبهشت ۱۳۹۲ ۱۱:۳۸ ب.ظ)Fardad-A نوشته شده توسط: این اخبار این پایگاههای خبری گاهی جالبه و فقط واسه جذب مخاطبه. حالا این دانشمندان کی هستند کجا هستند این خبر را از کدام سایت علمی معتبر آورده معلوم نیست. آخه الآن میشه مو ها را فر دائم کرد یا فر را صاف کرد (من شنیده ام) یا طرف بی موست انواع مو را میشه روی سرش کاشت . حرف بی منطقی زده ولی خب احتمالا جدی نگفته ![]() منم شنیدم چپ دست ها باهوشند ![]() |
RE: شخصیت تان را از روی موهایتان بشناسید - Xilinx - 20 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۱۱:۰۳ ب.ظ
(۲۰ اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۸:۱۹ ب.ظ)alirrrrrr نوشته شده توسط:(20 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۴:۴۹ ب.ظ)Xilinx نوشته شده توسط: حرف بی منطقی زده ولی خب احتمالا جدی نگفتهالبته این حرف همچین هم بی منطق نیست به این لحاظ گفتم بی منطق که فرداد جان گفتن روز اول دانشگاه اونم یه نفر تصادفی از بین این همه آدم انتخاب شده بعد حالا چون دست چپ بوده پس...من برداشتم این هست که همونجوری که اساتید خوب ظاهر بیانی و کلاس رو خوب اداره می کنند و ایشون هم استاد خوبی بوده احتمالا به طرف روحیه داده...یا به نوعی تحویلش گرفته... |
شخصیت تان را از روی موهایتان بشناسید - banafshe - 20 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۱۱:۱۶ ب.ظ
چپ دستا همه باهوش هستند واقعا استاد خوبی داشتین هر کسی هم قبول نداره با من طرفه :دی ولی از نظر علم چهره شناسی کسانی که جلوی موهاشون ریخته اصولا انسانهای بخشنده و موفقی هستند و تفکرات خوبی دارند |
RE: شخصیت تان را از روی موهایتان بشناسید - αɾια - ۲۰ دى ۱۳۹۶ ۰۵:۳۶ ب.ظ
مو بلند ![]() ![]() |