![]() |
کمک فوری!!! - طراجی جمع کننده BCD درmaxplus - نسخهی قابل چاپ |
کمک فوری!!! - طراجی جمع کننده BCD درmaxplus - myphilo - 18 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۱۰:۱۲ ب.ظ
دوستان من فردا صبح باید طراحی یک جمع و تفریق کننده ی BCD رو تحویل استاد بدم برای امتحان!!! متاسفانه نرم افزاری که باهاش باید کار کنیم maxpluse و من نمیتونم باهاش کار کنم. کسی هست کمکم کنه؟ حداقل یه الگو نشونم بده من از روی اون طراحی کنم!!!! هیچ چیزی ندارم! نه عکسی نه الگویی نه توضیحی ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
RE: کمک فوری!!! - طراجی جمع کننده BCD درmaxplus - kingxerxes - 18 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۱۱:۰۷ ب.ظ
باید زبان vhdl رو بلد باشی . کد: entity alu is کد بالا یک alu رو تعریف میکنه تو بخش entity پین ها رو تعریف میکنی و تو بخش architecture کاری که انجام میده رو مینویسی |
کمک فوری!!! - طراجی جمع کننده BCD درmaxplus - Xilinx - 19 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۹:۳۹ ق.ظ
توی گوگل یه جستجو بزن شکل BCD رو پیدا کن بعد متوجه میشی چه ورودی و چه خروجی هایی باید تعریف کنی.بعد راحت میتونی با کد VHDL بنویسیش.اگر اجباری توی استفاده از MaxPlusII نیست از QuartusII استفاده کن که بعد از MaxPlusII اومده ![]() ![]() از این فایل به عنوان الگو استفاده کنید |