نا معلوم بودن منابع ارشد سال آینده - نسخهی قابل چاپ |
نا معلوم بودن منابع ارشد سال آینده - xxx - 30 بهمن ۱۳۸۹ ۱۰:۲۹ ب.ظ
سلام ... شنیدم منابع ارشد سال آینده مشخص نیست !!!(منظورم دروس ارشده) من که از الان میخوام شروع کنم به نظرتون روی کدوم درسا فعلا نباید یا باید زمان گذاشت؟ مثلا من روی زبان های برنامه نویسی شک دارم که باشه یا نه !!! چی کار کنم؟ |
نا معلوم بودن منابع ارشد سال آینده - Fardad-A - 30 بهمن ۱۳۸۹ ۱۰:۴۸ ب.ظ
منظورتون منابع یا درسهایی است که در آزمون هست. منابع را که شورایعالی وزارت آموزش عالی تعیین میکنه و معمولا" بسادگی عوض نمیشه. دروس هم بعیده عوض بشه.گاهی در بعضی رشتهها ضرایب عوض میشه . ولی بهر حال به شایعات توجه نکنید. |
نا معلوم بودن منابع ارشد سال آینده - xxx - 30 بهمن ۱۳۸۹ ۱۱:۰۶ ب.ظ
منظورم دروس ارشد کامپیوتره.... |
نا معلوم بودن منابع ارشد سال آینده - Maryam-X - 30 بهمن ۱۳۸۹ ۱۱:۲۱ ب.ظ
فعلا روی درس هایی که احتمال حذفشون ناچیزه تمر کز کنید.(ساختمان داده-الگوریتم-گسسته و یکی از ریاضیات) به بقیه هم کاری نداشته باشید |
RE: نا معلوم بودن منابع ارشد سال آینده - Masoud05 - 01 اسفند ۱۳۸۹ ۱۲:۵۹ ق.ظ
یقین داشته باشین مشترکا و تخصصیها هیچی حذف نمیشه، میخان چی حذف کنن ساختمان که خنده دار، در نگاه اول مدار منطقی کاندید میشه اما قرار بود توی آزمون دکتری حتی مدار هم بیاد( که بعداً کلاً عوض شد) اما اگه هم حذف بشه همین درسه که بازم باید بخونیش چون یه سری مطالبش مثل مدارات داخل بخش الگوریتم های معماری( ضرب و جمع و...) کاربرد داره. |
نا معلوم بودن منابع ارشد سال آینده - nasim - 01 اسفند ۱۳۸۹ ۱۱:۰۰ ق.ظ
من شنیدم که چند تا فصل قراره به معماری اضافه بشه. اما اینم در حد یه احتماله. تغییرای اساسی نمی دن. |
نا معلوم بودن منابع ارشد سال آینده - samanium - 01 اسفند ۱۳۸۹ ۱۱:۳۲ ق.ظ
شایعات رو بی توجه باشین :دی |
نا معلوم بودن منابع ارشد سال آینده - مجید ق - ۰۱ اسفند ۱۳۸۹ ۰۸:۴۶ ب.ظ
الان شما فکر کردین مغلومه منابع نه واسه سیستم عامل فقط ۳ تا منبع داریم که بعضی جاها فقها (سیلبرشاتس و...) اینا باهم اختلاف دارند. |