مسابقه امنیت سایبری - نسخهی قابل چاپ صفحهها: ۱ ۲ |
مسابقه امنیت سایبری - Solmaziranica - 12 فروردین ۱۳۹۲ ۱۲:۴۲ ق.ظ
باسمهتعالی سازمان انرژی اتمی قصد داره مسابقهی امنیت سایبری (هک و نفوذ) برگزار کنه. موضوع سوالات مسابقه از اخبار وبگاه اطلاعرسانی فناوری اطلاعات این سازمان و دانش عمومی امنیت رایانه هست و تاریخ مسابقه ۳۱ فرودین ماه. آدرس وبگاه: ۰x4e.0x26.0xc1.0xde ctf.aeoi.ir اطلاعات کاملتر در مورد مسابقه در وبگاه مسابقه در دسترس هست. اطلاعیه مسابقه در پورتال سازمان انرژی اتمی هم در آدرس مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. موجود است. (البته آدرس کوتاه شده است) |
RE: مسابقه امنیت سایبری - hoofariya - 12 فروردین ۱۳۹۲ ۱۲:۰۱ ب.ظ
سلام این مسابقتون جایزه هم داره؟! |
RE: مسابقه امنیت سایبری - Solmaziranica - 12 فروردین ۱۳۹۲ ۰۱:۰۸ ب.ظ
(۱۲ فروردین ۱۳۹۲ ۱۲:۰۱ ب.ظ)hoofariya نوشته شده توسط: سلام سازمان به اون بزرگی جایزه نده خب بده! به پنج تیم اول جایزه هم میدن |
مسابقه امنیت سایبری - Lonely Palm - 12 فروردین ۱۳۹۲ ۰۲:۰۰ ب.ظ
شرکت می کنیم ولی چیزی که یه ذره نگران کنندست منبع درستی رو مشخص نکردند، گفتند مقالاتی که تو سایت هست، خوب کلی مقاله تو اون سایته ... به نظر می رسه اطلاعات عمومی خیلی وسیعی رو هم طلب می کنه در کل به تجربه اش می ارزه |
RE: مسابقه امنیت سایبری - Solmaziranica - 12 فروردین ۱۳۹۲ ۰۲:۰۳ ب.ظ
(۱۲ فروردین ۱۳۹۲ ۰۲:۰۰ ب.ظ)Lonely Palm نوشته شده توسط: شرکت می کنیمخب مقالاتش ارزش خوندن داره بعد هم بیشتر مباحث امنیتی دیگه، اخبار امنیت رو بیشتر مطالعه کنید |
مسابقه امنیت سایبری - hoax - 13 فروردین ۱۳۹۲ ۱۲:۵۹ ب.ظ
سلام منم دوستان رو به شرکت در مسابقه تشویق میکنم، گرچه باید اطلاعات بیشتری بدن، در ضمن آدرس هگز گفته شده اشتباه تایپی داره درستش فکر کنم این باشه: ۰x4e.0x26.0xc1.0xde |
RE: مسابقه امنیت سایبری - Solmaziranica - 13 فروردین ۱۳۹۲ ۰۷:۵۱ ب.ظ
(۱۳ فروردین ۱۳۹۲ ۱۲:۵۹ ب.ظ)hoax نوشته شده توسط: سلامنمیشه درستش رو تایپ کرد مثله اینکه! به هر حال ممنون |
مسابقه امنیت سایبری - hoax - 13 فروردین ۱۳۹۲ ۰۹:۰۱ ب.ظ
پس از یه کمی گشت و گذار تو اون سایتشون، ictc.aeoi.org.ir، یه بخش دارن به نام بولتن کارشناسی، که مثل یه مجلهی الکترونیکی هستش و در قالب PDF، که میشه دانلودش کرد، به نظرم چیزای خوبی باید باشن. راستی خود سایتشون چقدر امنیت داره که میخوان مسابقهی امنیتی هم برگزار کنن؟ |
مسابقه امنیت سایبری - ali - 13 فروردین ۱۳۹۲ ۰۹:۳۹ ب.ظ
امنیت سایتشون مهم نیست، مهم هدفی هست که پس این ماجراس. دوست داشتم شرکت کنم اما میان ترم پروتکل و پروپزال نمی گذاره. |
RE: مسابقه امنیت سایبری - Solmaziranica - 13 فروردین ۱۳۹۲ ۱۱:۰۱ ب.ظ
(۱۳ فروردین ۱۳۹۲ ۰۹:۰۱ ب.ظ)hoax نوشته شده توسط: پس از یه کمی گشت و گذار تو اون سایتشون، ictc.aeoi.org.ir، یه بخش دارن به نام بولتن کارشناسی، که مثل یه مجلهی الکترونیکی هستش و در قالب PDF، که میشه دانلودش کرد، به نظرم چیزای خوبی باید باشن. راستی خود سایتشون چقدر امنیت داره که میخوان مسابقهی امنیتی هم برگزار کنن؟بله این بولتنهای کارشناسی خیلی خوب جمعبندی شدن، علاوه بر اخبار وبگاه، سایر نمونههای مسابقات CTF رو هم ببینید بد نیست. اتفاقا یکی از خوبیهای این مسابقهها اینه که آدم چهار تا چیز یاد میگیره که بید رو سایت خودش بررسی کنه! امنیت سایت هم انشاالله که در سطح خوبی هست. (۱۳ فروردین ۱۳۹۲ ۰۹:۳۹ ب.ظ)ali نوشته شده توسط: امنیت سایتشون مهم نیست، مهم هدفی هست که پس این ماجراس.بله واقعا وقت این رسیده که ماهم چهار تا تحلیلگر خوب در زمینهی امنیت در کشور داشته باشیم شرکت کنید به نظرم، دانش عمومی امنیتتون خوب باشه تا یه جاهایی میرسید. در ضمن دوستانه پیشنهاد میکنم وبگاه اخبار رو هر روز چک کنید، خوبه از اتفاقات امنیتی دنیا با خبر باشیم موفق باشید |
مسابقه امنیت سایبری - darklady - 14 فروردین ۱۳۹۲ ۰۱:۵۰ ق.ظ
دوستان من چرا نمیتونم وارد این سایت بشم: ictc.aeoi.org.ir یه همچین پیغامی به من میده: REQUESTED PAGE NOT AVAILABLE Due to legal and regulatory restrictions applicable to AEOI, the requested page will not load. You are trying to access this website from a restricted country and will have prohibited access to the ICTC-AEOI website. If you are an AEOI user from an unrestricted country (currently just Iran) and only temporarily in the restricted country, you can use an alternative communication path to contact us. Please send e-mail to info{AT}ics-cert{DOT}ir |
RE: مسابقه امنیت سایبری - Solmaziranica - 14 فروردین ۱۳۹۲ ۱۰:۱۰ ق.ظ
(۱۴ فروردین ۱۳۹۲ ۰۱:۵۰ ق.ظ)darklady نوشته شده توسط: دوستان من چرا نمیتونم وارد این سایت بشم: ictc.aeoi.org.ir آیپی این وبگاه فقط برای ایران بازه، یعنی با vpn و اینا اگر وصل بشید نمیتونید وارد بشید. |
مسابقه امنیت سایبری - Hamid.Rezaei - 14 فروردین ۱۳۹۲ ۱۲:۱۰ ب.ظ
حاجی این چه وضعشه؟!؟ این بدافزار در تابستان ۲۰۱۰ توسط شرکت امنیتی که سازندهی ضدبدافزار VBA32 میباشد کشف شد. حالا بروبگرد توی ریپورت VirusBlokAda ببین چی درمیاد. هرچند این سوال ها تابلو و از این ویروس های ضدایرانیه، فکرکنم استاکس نت باشه. من تاریخ و این چیزارو اصلا یادم نمیمونه. والا ثبت احوال نیستیم که شناسنامه همه رو داشته باشیم، تو بدافزار رو بدی آنالیز+آنتی رو بهت بدم. نکه میگی اسمشو بگو بیشتر مسابقه همونطور که خودش گفته : ارتقای فرهنگ امنیت سایبری هستش. جنبه فرهنگ سازی داره نه تخصصی. و دقیقا حرف زیرهستش. توی اوضاع و احوال سیاست و امنیت اخیر باشین. (۱۳ فروردین ۱۳۹۲ ۱۱:۰۱ ب.ظ)Solmaziranica نوشته شده توسط: در ضمن دوستانه پیشنهاد میکنم وبگاه اخبار رو هر روز چک کنید، خوبه از اتفاقات امنیتی دنیا با خبر باشیم (۱۳ فروردین ۱۳۹۲ ۱۱:۰۱ ب.ظ)Solmaziranica نوشته شده توسط: بله واقعا وقت این رسیده که ماهم چهار تا تحلیلگر خوب در زمینهی امنیت در کشور داشته باشیمدوست عزیز تحلیل گرهای امنیتی (Security Researcher) خیلی خوبی داریم (چهارتا بی معرفتی در حق دوستان، یعنی واقعا چهارتا نداریم ). یکم سرگردونن میخاد بخدا. |
مسابقه امنیت سایبری - mehrdad372 - 14 فروردین ۱۳۹۲ ۰۴:۵۷ ب.ظ
چطور ثبت نام کنیم؟ |
RE: مسابقه امنیت سایبری - good-wishes - 14 فروردین ۱۳۹۲ ۰۵:۰۵ ب.ظ
هنوز زمان ثبت نامش شروع نشده . تو خود سایت نوشته شروع ثبت نام از شنبه ۲۴ فروردین ساعت ۸ تا ۲۶ فروردین . در همان وبگاه اطلاع رسانی شده. |