![]() |
کنکوری های دکتری - نسخهی قابل چاپ صفحهها: ۱ ۲ |
کنکوری های دکتری - nomad:D - 17 اسفند ۱۳۹۱ ۱۲:۵۴ ب.ظ
سلام به کنکوری های دکتری خواستم بگم براتون آرزوی موفقیت میکنیم ، انشالا که همه شما راضی از امتحانتون از جلسه بیاید بیرون و نتیجه های عالی بگیرید ما هم براتون دعا میکنیم مخصوصا برای خانم انرژی مثبت عزیز که انقدر برای ما و مانشت زحمت میکشن.خانم انرژی مثبت! انشالا که دکتری هم شریف ![]() |
RE: کنکوری های دکتری - yasemi - 17 اسفند ۱۳۹۱ ۰۱:۱۷ ب.ظ
یچه ها موفق باشید ![]() ![]() ![]() |
کنکوری های دکتری - mahdiii - 17 اسفند ۱۳۹۱ ۰۲:۰۲ ب.ظ
شما هم موفق باشین ![]() |
RE: کنکوری های دکتری - Masoud05 - 17 اسفند ۱۳۹۱ ۰۷:۱۸ ب.ظ
منم برای داوطلبین کنکور دکتری آرزوی موفقیت دارم جمعی از اونها دوستان خوب مانشتی خودم هستن که سال ۸۹ برای کنکور ارشد میخوندیم . برا همه تون آرزوی موفقیت دارم ![]() |
کنکوری های دکتری - nina69 - 18 اسفند ۱۳۹۱ ۱۲:۱۷ ب.ظ
امیدوارم بچه هابهترین نتیجه رو بگیرند. براتون دعا میکنیم |
RE: کنکوری های دکتری - yasemi - 18 اسفند ۱۳۹۱ ۱۲:۲۶ ب.ظ
چه دنیای کوچیکی شده رفتیم سربازی- ارشدم داره تموم میشه - سال بعد برای دکتری آماده بشیم همش هم مکتوب توی مانشت هست !! و ناگهان چه زود دیر می شود ![]() ![]() ![]() |
RE: کنکوری های دکتری - Sunshine Off - 18 اسفند ۱۳۹۱ ۰۱:۰۲ ب.ظ
برای همه شما دوستای خوب مانشتیم آرزوی موفقیت دارم. ![]() |
کنکوری های دکتری - Fardad-A - 18 اسفند ۱۳۹۱ ۰۶:۵۷ ب.ظ
واقعا" آدم وقتی ارشد میگیره و کنکور دکترا میده چقدر ساکت و صبور میشه. ![]() می بینید کلا" هیچکدومشون هیچی نمیگن! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ولی حالا شما یه ارشد امتحان دادین تا یکماه تاپیک بررسی تو تمام درسها زدین بعدش گفتگوی آزاد زدین هنوزم پیگیرین که اعتراض چی شد. بنظرم شماها قبل ارشد یک کنکور دکترا بدین تا یه کم آرامش و صبوری یاد بگیرین!! ![]() ![]() ![]() احسنت احسنت ![]() ![]() ![]() پ.ن : آرزوی موفقیات همه شون را دارم. |
RE: کنکوری های دکتری - digital - 18 اسفند ۱۳۹۱ ۰۷:۰۶ ب.ظ
ما از آزمون برگشتیم. خسته و کوفته . امیدوارم دعاهای شما دوستان مستجاب شه و همه نتیجه تلاششون رو بگیرن.[/quote] |
RE: کنکوری های دکتری - Hosein_2003 - 18 اسفند ۱۳۹۱ ۰۷:۱۰ ب.ظ
من معماری کامپیوتر امتحان دادم. زبان به نظرم مثل پارسال بود.(برای من سخت بود) استعداد از پارسال سخت تر بود. تخصصی : منطقی و معماری خوب بود. Vlsi واقعا نمیدونم از کجا سوال دادن. |
RE: کنکوری های دکتری - ssss777 - 18 اسفند ۱۳۹۱ ۰۷:۲۴ ب.ظ
(۱۸ اسفند ۱۳۹۱ ۰۷:۱۰ ب.ظ)Hosein_2003 نوشته شده توسط: من معماری کامپیوتر امتحان دادم.خسته نباشید منم معماری بودم به نظر من سوالات تخصصی امسال سخت تر از پارسال بود ولی استعداد و زبان نسبت به پارسال راحت بود |
کنکوری های دکتری - nomad:D - 18 اسفند ۱۳۹۱ ۰۸:۱۹ ب.ظ
انشالا که همه اتون نتیجه زحماتتون رو ببینید. |
RE: کنکوری های دکتری - reza_memari_sharif - 18 اسفند ۱۳۹۱ ۰۸:۴۳ ب.ظ
(۱۸ اسفند ۱۳۹۱ ۰۷:۲۴ ب.ظ)ssss777 نوشته شده توسط:(18 اسفند ۱۳۹۱ ۰۷:۱۰ ب.ظ)Hosein_2003 نوشته شده توسط: من معماری کامپیوتر امتحان دادم.خسته نباشید بچه های یکی یک پست جدید درست کنه خودمون بچه های معماری بریم درباره سوالا صحبت کنیم.... من اصلا از کنکورم راضی نیستم |
RE: کنکوری های دکتری - ssss777 - 18 اسفند ۱۳۹۱ ۰۸:۵۲ ب.ظ
(۱۸ اسفند ۱۳۹۱ ۰۸:۴۳ ب.ظ)reza_memari_sharif نوشته شده توسط:(18 اسفند ۱۳۹۱ ۰۷:۲۴ ب.ظ)ssss777 نوشته شده توسط:(18 اسفند ۱۳۹۱ ۰۷:۱۰ ب.ظ)Hosein_2003 نوشته شده توسط: من معماری کامپیوتر امتحان دادم.خسته نباشید منم راضی نیستم انتظارم خیلی بیشتر از اینا بود... سوالا اصلا یادم نمیاد! |
RE: کنکوری های دکتری - Hosein_2003 - 18 اسفند ۱۳۹۱ ۰۸:۵۳ ب.ظ
(۱۸ اسفند ۱۳۹۱ ۰۸:۴۳ ب.ظ)reza_memari_sharif نوشته شده توسط:(18 اسفند ۱۳۹۱ ۰۷:۲۴ ب.ظ)ssss777 نوشته شده توسط:(18 اسفند ۱۳۹۱ ۰۷:۱۰ ب.ظ)Hosein_2003 نوشته شده توسط: من معماری کامپیوتر امتحان دادم.خسته نباشید موافقم . اگه میشه زحمتشو بکشید |