![]() |
با یک ازمایش خون و چند تا اندازه گیری طول عمرتون را حساب کنید! - نسخهی قابل چاپ صفحهها: ۱ ۲ |
با یک ازمایش خون و چند تا اندازه گیری طول عمرتون را حساب کنید! - Fardad-A - 09 اسفند ۱۳۹۱ ۱۱:۵۰ ب.ظ
بد نیست گاهی یه چرتکه ای بندازیم ببینیم چند سال وقت داریم. دقیق نیست ولی خب هفت هشت سال اینور اونور زیاد مهم نیست ![]() البته بهتره آزمایش خون داده باشید و وقد و وزن و فشارخونتون را بدونید. فرم ها را پرکنید و سن تون را موقع مرگ تخمین بزنید.(ببخشید ولی شتری است که در خونه همه میخوابه ![]() مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. پیر شی جوون! ![]() |
RE: با یک ازمایش خون و چند تا اندازه گیری طول عمرتون را حساب کنید! - SaMiRa.e - 10 اسفند ۱۳۹۱ ۱۲:۰۸ ق.ظ
اگه درست باشه ، ۷۳ سال ،خوبه دیگه ![]() |
با یک ازمایش خون و چند تا اندازه گیری طول عمرتون را حساب کنید! - azad_ahmadi - 10 اسفند ۱۳۹۱ ۱۲:۱۰ ق.ظ
جناب فرداد اخه این چی بود گذاشتی ![]() نمی شد این شتره یه مدت دیگه هم صبر کنه بابا، من نمی خوام بمیرم!! برای من که زده ۶۹ سال. البته اطلاعات مربوط به وضعیت خون و اینارو دقیق نمیدونم نکنه اگه دقیق بدم کمتر بشه! هر تنظیماتی رو که دستکاری می کنم همون ۶۹ رو نشون میده ![]() انگار اجل ما هم رو همون تاریخ رقم خورده ![]() |
با یک ازمایش خون و چند تا اندازه گیری طول عمرتون را حساب کنید! - انرژی مثبت - ۱۰ اسفند ۱۳۹۱ ۱۲:۲۲ ق.ظ
البته حادثه خبر نمی کند ![]() ![]() دوستان چونه نزنن بالای ۶۰ دیگه خوبه ![]() |
با یک ازمایش خون و چند تا اندازه گیری طول عمرتون را حساب کنید! - azad_ahmadi - 10 اسفند ۱۳۹۱ ۱۲:۲۷ ق.ظ
با همون مشخصات قبلی اما منطقه "اروپایی" و فشار خون کمتر از ۱۰۰(البته این درسته) رو انتخاب کردم، شد ۷۴! مهاجرت تنها راه جدال با مرگ!!! (یاد فیلم بازی با مرگ افتادم) ![]() جالب بود ممنونیم. |
با یک ازمایش خون و چند تا اندازه گیری طول عمرتون را حساب کنید! - انرژی مثبت - ۱۰ اسفند ۱۳۹۱ ۱۲:۳۷ ق.ظ
واسه من زیاد تفاوت نمی کنه! رفتم اروپا یه سال به عمرم اضافه شد، امریکا ۳ سال ![]() ![]() ![]() اخرش رو که واسه همه یکی می نویسه! میگم شیر می خورم میگه شیر بخوری خوبه! نخورم میگه بخوری خوبه ![]() ![]() تهشم نوشته موقعی که کنکور قبول شدید یا بهر دلیلی خبر خوشی به شما رسید به دوستاتون شیرینی بدید بخورن تا در شادی شما سهیم بشن ---> شادیتون چند برابر می شه -----> استرس کمتر ----> عمرتون هم یه ۷-۸ سالی بیشتر می شه ![]() ![]() ![]() من همه چی از سبزی و شیر و .. بخورم، ورزش و همه اینا رو داشته باشم و کلا در بدون استرسی بسر ببرم ۸۱ سال عمر خواهم کرد. زیاده فکر کنم ![]() |
با یک ازمایش خون و چند تا اندازه گیری طول عمرتون را حساب کنید! - SaMiRa.e - 10 اسفند ۱۳۹۱ ۱۲:۴۳ ق.ظ
(۱۰ اسفند ۱۳۹۱ ۱۲:۳۷ ق.ظ)انرژی مثبت نوشته شده توسط: فقط چون بزگترم زودتر میرم. دور ازجون ، همونم خوبه برم شاد باشم که یه ۴۰ سالی وقت هست ![]() پول زورم (ویزیت)نمیدیم ![]() |
RE: با یک ازمایش خون و چند تا اندازه گیری طول عمرتون را حساب کنید! - azad_ahmadi - 10 اسفند ۱۳۹۱ ۱۲:۵۳ ق.ظ
(۱۰ اسفند ۱۳۹۱ ۱۲:۱۸ ق.ظ)Fardad-A نوشته شده توسط: ضمنا" ویزیت تون شد نفری سی هزار تومان آمار مرگ طرف رو میدی تازه پول هم می خوای!! ![]() |
با یک ازمایش خون و چند تا اندازه گیری طول عمرتون را حساب کنید! - esi - 10 اسفند ۱۳۹۱ ۱۲:۵۴ ق.ظ
خدا رحمتم کنه !!! ![]() ۶۹ سال ! |
با یک ازمایش خون و چند تا اندازه گیری طول عمرتون را حساب کنید! - انرژی مثبت - ۱۰ اسفند ۱۳۹۱ ۱۲:۵۹ ق.ظ
ای بابا ! پس سایر دوستان حساب نکنن. اقایون ۶۹ سالگی میرن ما هم یه ۳-۴ سال بعدش! دیگه تا شتره این همه ادم رو برسونه یه ۴ سالی طول می کشه (شتره جت که نیست! ![]() ![]() ![]() ![]() تازه این طور که مشخصه اقای esi رفتن سمت کنگفو و ورزش .و اینا این قدر تخمین زده !! |
RE: با یک ازمایش خون و چند تا اندازه گیری طول عمرتون را حساب کنید! - azad_ahmadi - 10 اسفند ۱۳۹۱ ۰۱:۰۶ ق.ظ
(۱۰ اسفند ۱۳۹۱ ۱۲:۳۷ ق.ظ)انرژی مثبت نوشته شده توسط: تهشم نوشته موقعی که کنکور قبول شدید به دوستاتون شیرینی بدید بخورن تا در شادی شما سهیم بشن ---> شادیتون چند برابر می شه -----> استرس کمتر ----> عمرتون هم یه ۷-۸ سالی بیشتر می شه البته فکر می کنم منظور از کنکوری بهش اشاره کردین، کنکور دکتری باشه ![]() |
با یک ازمایش خون و چند تا اندازه گیری طول عمرتون را حساب کنید! - narges_r - 10 اسفند ۱۳۹۱ ۰۱:۲۰ ق.ظ
برا من خیلی خوش بینانه شد ۶۷ سال حالا بابت هر کنکوری که دادم ۱۰ سال ازش کم کنی دیگه چیزی نمیمونه همین فردا خدا بیامرزم ![]() |
با یک ازمایش خون و چند تا اندازه گیری طول عمرتون را حساب کنید! - fatima1537 - 10 اسفند ۱۳۹۱ ۰۱:۳۶ ق.ظ
۶۷ سال ![]() ![]() |
RE: با یک ازمایش خون و چند تا اندازه گیری طول عمرتون را حساب کنید! - aatwo - 10 اسفند ۱۳۹۱ ۰۲:۰۱ ق.ظ
برای من زده ۳۱ سال ![]() |
با یک ازمایش خون و چند تا اندازه گیری طول عمرتون را حساب کنید! - sanar.m - 10 اسفند ۱۳۹۱ ۰۲:۳۱ ق.ظ
من ۶۶ سال جوون مرگ شدیم رفت |