![]() |
مشاوره خرید کتاب - نسخهی قابل چاپ |
مشاوره خرید کتاب - arshad91 - 22 بهمن ۱۳۸۹ ۰۱:۵۷ ق.ظ
سوال....راهنمایی لطفا حل تمرین گریمالدی ..انشاراتش و نویسنده اش؟ سودکمپ جلیلی؟ یا راحتی؟ نظریه یغمایی؟صادق زاده؟صراف زاده؟ پرهیزکار؟ حلش ریاخی؟پور محقق؟ طراحی نیپولیتان یا clrs? |
RE: مشاوره خرید کتاب - Masoud05 - 22 بهمن ۱۳۸۹ ۰۴:۳۴ ب.ظ
CLRS برا مبتدیها زیادی سنگیته و ترتیب مطالبش هم نامناسب، پس اگه توی این درس تخصص ندارین کتاب نیپولیتان از کسی قرض بگیرین و اونو بخونین ضمناً ساختمان داده رو هم روش کار کنید، بعد که اینا تموم شد برید کتاب CLRS رو بخرین. فکر کنم انتشارات نص هم چاپش کرده باشه( انتشارات دیگه یا ترجمه بدی دارن یا شکل هاش مات هست)، در کل برید و نحوه چاپ و ترجمه رو بررسی و بهترین رو بردارین که این کتاب یه کتاب جاودانه برا شماست. حل تمرین CLRS رو هم فراموش نکنید( توی اینترنت هست اما ترجمه شدش توی بازار گیر میاد) |
مشاوره خرید کتاب - hsh88 - 22 بهمن ۱۳۸۹ ۰۵:۰۲ ب.ظ
نظزیه پور ر محقق نظریه فوق العادست من اینو بدونه هیچ اغراقی میگم میتونید امتحان کنید گود لاک |
مشاوره خرید کتاب - ف.ش - ۲۲ بهمن ۱۳۸۹ ۰۶:۱۰ ب.ظ
من که از طراحی الگوریتم نیپولیتان خوشم نمیاد!!! |
مشاوره خرید کتاب - mosaferkuchulu - 22 بهمن ۱۳۸۹ ۰۶:۳۱ ب.ظ
به نظر منم نظریه پیتر لینز و حلش ریاحی و بخونین خوبه! الگوریتم هم اول نیپولیتان بعد clrs |
مشاوره خرید کتاب - arshad91 - 22 بهمن ۱۳۸۹ ۰۹:۲۴ ب.ظ
واسه حل تمرنینش چی پیشنهاد میدهید؟ |
RE: مشاوره خرید کتاب - danialfx - 22 بهمن ۱۳۸۹ ۱۰:۱۴ ب.ظ
(۲۲ بهمن ۱۳۸۹ ۰۹:۲۴ ب.ظ)arshad91 نوشته شده توسط: واسه حل تمرنینش چی پیشنهاد میدهید؟ واسه حل تمرین گریمالدی فکر میکنم خود انتشارات فاطمی حل تمرینش رو هم چاپ کرده بود. فکر کنم تو نمایشگاه کتاب . کتاب حل تمرینش رو دیدم. |
RE: مشاوره خرید کتاب - saye84 - 27 بهمن ۱۳۸۹ ۰۲:۰۲ ق.ظ
(۲۲ بهمن ۱۳۸۹ ۰۴:۳۴ ب.ظ)Masoud05 نوشته شده توسط: CLRS برا مبتدیها زیادی سنگیته و ترتیب مطالبش هم نامناسب، پس اگه توی این درس تخصص ندارین کتاب نیپولیتان از کسی قرض بگیرین و اونو بخونین ضمناً ساختمان داده رو هم روش کار کنید، بعد که اینا تموم شد برید کتاب CLRS رو بخرین. فکر کنم انتشارات نص هم چاپش کرده باشه( انتشارات دیگه یا ترجمه بدی دارن یا شکل هاش مات هست)، در کل برید و نحوه چاپ و ترجمه رو بررسی و بهترین رو بردارین که این کتاب یه کتاب جاودانه برا شماست. دوست عزیز میشه مشخصات کامل کتاب نیپولیتان , CLRS(مترجم/انتشارات) رو بگید ممنون میشم ... |