عددکاتالان - نسخهی قابل چاپ |
عددکاتالان - teacherpc - 11 بهمن ۱۳۹۱ ۰۸:۴۹ ق.ظ
سلام دوستان کتب مقسمی و راهیان و .. گفتن عدد ۱+n ام کاتالان میشه ۱ تقسیم بر(n+1) ضربدر ترکیب n از ۲n منم اینقدر مطمئن بودم که چک نکردم و حفظ کردم حالا تو جزوه قدسی که دیدم مجبور شدم چک کنم ولی جزوه قدسی و تمام pdfهای خارجی که من بررسی کردم میگن فرمول بالا مربوط به جمله nام هست خیلی عجیبه کسی میدونه چرا مقسمی و راهیان این فرمولها رو گفتن و از کجا این مطلب رو گفتن؟؟ تو کتاب نیپولتان که صریحن نگفته بود [/quote] |
عددکاتالان - fsi2013 - 11 بهمن ۱۳۹۱ ۰۹:۴۰ ق.ظ
من کتاب مقسمی و راهیان ندارم ولی منم یه جا مشکل داشتم رو این موضوع، یه موردی بود واسه ضرب ماتریس ها نوشته بود تعداد حالات ضرب n+1 ماتریس برابر عدد Cn کاتالان میشه! امیدوارم شما رو این موضوع دقت کرده باشی منظورش که منظورش چیه! یعنی همون فرمول ۱ به روی n+1 و ۲n و n! حالا درستش همونیه که الان خودت میگی |
عددکاتالان - fa_karoon - 11 بهمن ۱۳۹۱ ۱۰:۱۳ ق.ظ
سلام دوستان دقت کنید که کلا مسائل زیر رو می شه با عدد کاتالان حل کرد: ۱- به چند طریق می توان درخت دودویی با n گره ساخت؟ a. به چند طریق می توان درخت دودویی با n راس داخلی ساخت؟ b . به چند طریق می توان درخت دودویی با n یال ساخت؟ ۲- به چند طریق می توان پرانتزبندی های صحیح با استفاده از n جفت پرانتز باز و بسته ساخت؟ ۳- به چند طریق می توان n+1 ماتریس را در هم ضرب کرد؟ a . به چند طریق می توان n+1 عبارت ریاضی را پرانتزبندی کرد؟ ۴- به چند طریق می توان n ورودی را به کمک یک stack در خروجی چاپ کرد؟ ۵- به چند طریق می توان n+2 ضلع محدب را مثلث بندی کرد؟ ۶- به چند طریق می توان تعداد صفرها و یکها برابر n می باشند و در هر پیشوندی تعداد صفرها بزرگتر مساوی تعداد یک ها باشند. ۷- به چند طریق می توان n سکه را در قاعده قرار داد و روی آن تعداد دلخواه سکه چیده؟ ۸- به چند طریق می توان از نقطه A به نقطه B رسید؟ مثلا در مورد سه ما n به علاوه یک ماتریس رو با جمله nام عدد کاتالان می تونیم در هم ضرب کنیم و اگر بخواهیم n ماتریس رو در هم ضرب کنیم باید از جمله n-1ام عدد کاتالان استفاده کرد لطفا یه نگاهی هم اینجا بندازین مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
عددکاتالان - teacherpc - 11 بهمن ۱۳۹۱ ۰۱:۵۱ ب.ظ
کاش یکاری میکردین این جملات رو کلاس بندی کن مثلن شماره ۲و۳ از یک فرمول استفاده میکنن یعنی سه دسته کنید |
RE: عددکاتالان - fa_karoon - 11 بهمن ۱۳۹۱ ۰۲:۰۲ ب.ظ
(۱۱ بهمن ۱۳۹۱ ۰۱:۵۱ ب.ظ)teacherpc نوشته شده توسط: کاش یکاری میکردیناین هایی که نوشتم همه از جمله nام عدد کاتالان استفاده می کنن تو خط آخر هم یه توضیح نوشتم |
عددکاتالان - teacherpc - 11 بهمن ۱۳۹۱ ۰۲:۲۴ ب.ظ
اهان فهمیدم بعد چک میکنم مرسی |