اگر بر میگشتید به پارسال این موقع - نسخهی قابل چاپ |
اگر بر میگشتید به پارسال این موقع - matmati - 10 بهمن ۱۳۹۱ ۰۳:۳۱ ق.ظ
سلام دوستان . امیدوارم در کنکور هفته آینده موفق باشید یه سوال از بچه هایی که امسال میخوان کنکور بدن داشتم . اینکه اگه به سال قبل بر میگشتید چه طور درسها رو میخوندید . روی چه درسهایی بیشتر وقت میذاشتید یا چه کار هایی را انجام نمیدادید من خودم میخوام سال بعد آی تی شرکت کنم خوشحال میشم از تجربیاتتون استفاده کنم |
اگر بر میگشتید به پارسال این موقع - mehdi.nine - 10 بهمن ۱۳۹۱ ۰۹:۲۸ ق.ظ
سلام. اصلا به کنکور فک نمی کردم. به این زودی؟ چه خبره مگه شاید در شهریور ماه دروس معماری و سیستم رو می خوندم. یه چیزیم یادآور بشم باید به خودتم نگا کنی چه قد طول می کشه یه مطلبو یاد بگیری و اینکه پایت تو درسا چه جوری که اگه ضعیف باشی می تونی زودتر شروع کنی ولی با ساعت کم و بازه های کوتاه. زود شروع کردن باعث زدگی می شه که این یه ماه آخر دیگه اصلا حال و حوصلت نمی گیره درس بخونی ... بری تاپیک هارو نگا کنی( حوصلت نمی گیره نرو ) می بینی خیلی از بچه ها اومدن گفتن دیگه حال نداریم بخونیم و این حرفا ... خلاصه با این معیارهایی که گفتم و بقیه دوستان می گن یه تصمیم بگیر. من خودم از مهر شروع کردم به خوندن تازه اوایلش خیلیم جدی نبود! موفق باشید |
اگر بر میگشتید به پارسال این موقع - mahsa_a3moon - 11 بهمن ۱۳۹۱ ۱۲:۲۱ ق.ظ
سلام الان تا تابستون زبانتون رو تاجای ممکن تقویت کنین و اگه دانشجوئید معدلتونو بالاتر ببرین. فعلاً زوده کنکوری بخونین |
اگر بر میگشتید به پارسال این موقع - eh3an2010 - 11 بهمن ۱۳۹۱ ۱۰:۰۴ ب.ظ
خدا شکر نیستم الان از استادای بی سواد که اصلا سر فصل حالیشون نبود و دانشگاه سطح پایین و مدرکای کشکی استادام ترک تحصیل میکردم خدا شکر الان این فکرا تو سرمه! |
RE: اگر بر میگشتید به پارسال این موقع - SaMiRa.e - 11 بهمن ۱۳۹۱ ۱۰:۲۴ ب.ظ
من اگر برمیگشتم ، اول روی زبان کار میکردم .( چون زبان همه جا به درد میخوره چه برای کنکور چه جاهای دیگه ) بعد هم چون زمان زیادی تاکنکوره کتابهای مرجع دروسی که ممکنه اشکال داشته باشم رو میخوندم . |