اخبار ارشد ۹۰ - نسخهی قابل چاپ صفحهها: ۱ ۲ |
اخبار ارشد ۹۰ - HighVoltage - 17 خرداد ۱۳۸۹ ۱۲:۴۱ ب.ظ
توی این پست اخبار کنکور کارشناسی ارشد سال ۱۳۹۰ رو قرار بدیم تا مجبور نباشیم N تا خبرگذاری مختلف رو چک کنیم اخباری از جمله زمان ثبت نام-تغییر دروس ارشد - تغییر احتمالی ضرایب - تغییر ضریب تاثیر معدل(خدایی نکرده)و............ |
RE: اخبار ارشد ۹۰ - HighVoltage - 12 تیر ۱۳۸۹ ۰۹:۱۲ ب.ظ
' نوشته شده توسط: تاثیر حلقه های ازدواج در قبولی کنکور/ اختلافی که همچنان ادامه دارد طبق خبر که بالا خوندید قرار بود این اعمال سهمیه در کنکور کارشناسی ارشد ۸۹ لحاظ بشه که نشد ولی دوباره امسال این مصوبه در دستور کار مجلس قرار گرفته. به نظر من که اگه هم می خوان اعمال کنن باید از کنکور ارشد ۴ سال دیگه اعمال بشه از ما که دیگه گذشته و نمی رسیم تو این چند ماه باقی مونده ازدواج کنیم . البته من خودم به شخصه اگه توی دفتر چه ثبت نام این قانون رو ببینم که اجرا میشه و من هم خوب خونده باشم حتما یه ازدواج توافقی ترتیب می دم و بعد کنکور ارشد و ثبت نام در دانشگاه(به فرض قبولی ۱۰۰*۱۰۰) طلاق می گیریم طبق همین نظر من شاید آمار ازدواج بالا بره ولی بعدش آمار طلاق هم بالا میره البته یادمه یه فیلم به همین شکل دیدم که دختر پسره که نیکی کریمی و پارسا پیروزفر بودن سر یه مشکل دانشگاهی یه ازدواج توافقی کردن که بعدش یه سری مشکلات پیش اومد و طلاق نگرفتن تازه اگه این مشکل هم پیش بیاد که یه سری جون مردم هم بدبخت میشن حالا شما بگید آیا این به نفع جوانان هستش یا به ضرر چون به نفع اونهایی میشه که قبلا ازدواج کردن و تحریک میشن بیان کنکور بدن و ...... |
اخبار ارشد ۹۰ - deansam - 12 تیر ۱۳۸۹ ۰۹:۳۵ ب.ظ
من از یک موضوع سر در نمی آرم آیا سهمیه فقط برای پسرهاست؟ مگه ازدواج دخترها دست خودشونه پسر می تونه کیس های خوب را انتخاب کنه و آنقدر به خواستگاری رفتن دخترهای متفاوت ادامه بده تا بالاخره با یکی از دخترها (که مسلما دلخواهش هم هست) ازدواج کنه اما این امکان برای دخترها وجود نداره ،دخترها که نمی تونند جلو در خونه شون پارچه بزنند به یک پسر خوب برای ازدواج،زندگی و کمک در قبولی ارشد نیاز داریم!!!!!!!! |
RE: اخبار ارشد ۹۰ - HighVoltage - 12 تیر ۱۳۸۹ ۰۹:۴۲ ب.ظ
سهمیه فکر کنم شامل دخترها هم میشه ازدواج قطعی برای دختر و خواستگار و اینا که دست خداست و پول بابای دختر و زیبایی و شانس (مهمترین مولفه) و چند هزارتا مولفه دیگه اگه برای ازدواج توافقی برای ارشد که من پیشنهاد دادم دنبال کیس می گردید اگه این قانون تصویب بشه فکر کنم زیاد گیر بیاد حتی توی فروم کوچک خودمون چه دختر چه پسر(چه پیشنهادی و چه توهماتی) |
اخبار ارشد ۹۰ - deansam - 12 تیر ۱۳۸۹ ۰۹:۵۶ ب.ظ
مرسی حالا متوجه شدم هدف تحصیل نیست بلکه چون پسرهای این دوره انگیزهی ازدواج را از دست دادند هدف این طرح بالا بردن علاقهی جوانان به ازدواجه نه اینکه بخواهند باز هم به یک سری بی سواد برای قبولی در دانشگاه بها بدهند |
RE: اخبار ارشد ۹۰ - فرزین - ۱۲ تیر ۱۳۸۹ ۱۱:۳۹ ب.ظ
(۱۲ تیر ۱۳۸۹ ۰۹:۵۶ ب.ظ)deansam نوشته شده توسط: مرسی نه عزیز اینها نه به فکر تو جوان هستند نه به فکر ترشیده شدن نسل جوان ده سال قبل وقتی توله های آقایان-آقازاده ها-اکثرا حوالی هجده سال سن داشتند قانون خرید خدمت برای دو سال اجرا شد تا نورچشمیها از سربازی معاف شوند حالا هم چون فرزندان دلبندشان مزدوج شده اند قصد دارند از طریق قانونی بچه هایشان را دکتر کنند .شاید بگویید آنها نیاز به کنکور ندارند درست!!!اما کار ازمحکم کاری عیب ندارد چون اگر غیر قانونی باشد فردا خدا را چه دیدی شاید مثل میر حسین موسوی دانشیار شدن زنش و جهش دختر خانمش کوکب از دانشگاه آزاد واحد علی آباد کتول به دانشگاه امیرکبیر بدون کنکور دکترا و بعنوان استعداد درخشان!!!! زدند توی صورتش که ای.....حقه باز.... مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. و همچنین مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. وای وای وای این رو ببینید مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
RE: اخبار ارشد ۹۰ - saeed_it - 13 تیر ۱۳۸۹ ۱۲:۵۲ ب.ظ
با آقا فرزین کاملن موافقم البته فقط فرزندان از ما بهتران نیستن که میخان بیان ارشد و دکترا بلکه یه سری از دولتمردا که اتفاقن متاهل هم هستن(شاید خیلی هم متاهل باشن مثلن تا ۴ تامورد) دنبال یه سری امتیازات ویژه میگردن برای راه یابی به دانشگاه. والا کیه که ندونه شرایط بد اقتصادی,بیکاری و ... عامل اصلی بالا رفتن سن ازدواجه این آقایون چون از پس این مشکلات بر نمیان لذا طرح زود بازده میدن تا نمودارا بچسبه به سقف و کیه که ندونه این نمودارهای چسبیده به سقف چه کارکردایی نداره |
RE: اخبار ارشد ۹۰ - yasemi - 13 تیر ۱۳۸۹ ۰۸:۵۲ ب.ظ
خدایی توی این مملکت آدم یه چیزای میبینه که باورش نمیشه من نمیدونم مزدوج شدن ملت چه ربطی به درس داره |
RE: اخبار ارشد ۹۰ - hamidkhl - 13 تیر ۱۳۸۹ ۰۹:۱۶ ب.ظ
(۱۳ تیر ۱۳۸۹ ۰۸:۵۲ ب.ظ)yasemi نوشته شده توسط: خدایی توی این مملکت آدم یه چیزای میبینه که باورش نمیشه من نمیدونم مزدوج شدن ملت چه ربطی به درس داره اینجا همه چیز به هم ربط داره، ربط داره که بابات پولدار باشه یا نه، پارتی داشته باشی یا نه، برای دولتش فرق داره ریش داشته باشی یا نه، ولی برای کسی مهم نیست چطور فکر میکنی، توی دلت چی میگذره، هدفت چیه مهم دروغه که باهاش به هرجا بخوای میرسی |
RE: اخبار ارشد ۹۰ - Mozhgan - 13 تیر ۱۳۸۹ ۱۰:۰۴ ب.ظ
(۱۲ تیر ۱۳۸۹ ۰۹:۴۲ ب.ظ)High_Voltage نوشته شده توسط: اگه برای ازدواج توافقی برای ارشد که من پیشنهاد دادم دنبال کیس می گردید اگه این قانون تصویب بشه فکر کنم زیاد گیر بیاد حتی توی فروم کوچک خودمون چه دختر چه پسر(چه پیشنهادی و چه توهماتی) به نظرم کاملا توهماتیه!ولی خب فکرکنید چه بامزهام میشه! بعدا که آقا پسرائ زرنگ (البته مشتاق تحصیل) برای طلاق دفترخونه رفتن مسئولش (مثه سریال آشپزباشئ) بگه تا به ۳۴۰ تا از اعضای مانشت که شاهد ازدواجتون بودن چلو کباب سنتی(با هنر دست خودتون) ندید مهر طلاق رو نمیزنه!به به چی میشه! فقط بی زحمت ته دیگ ته چینی هم (به همون کیفیت آشپزباشی) یادشون نره |
اخبار ارشد ۹۰ - bright - 13 تیر ۱۳۸۹ ۱۱:۲۲ ب.ظ
عی کاش در دوره هیاط ما این تره طسویب شده بود دکتر کردان ؛ از اون دنیا |
RE: اخبار ارشد ۹۰ - HighVoltage - 14 تیر ۱۳۸۹ ۰۱:۱۲ ق.ظ
(۱۳ تیر ۱۳۸۹ ۱۰:۰۴ ب.ظ)Mozhgan نوشته شده توسط:(12 تیر ۱۳۸۹ ۰۹:۴۲ ب.ظ)High_Voltage نوشته شده توسط: اگه برای ازدواج توافقی برای ارشد که من پیشنهاد دادم دنبال کیس می گردید اگه این قانون تصویب بشه فکر کنم زیاد گیر بیاد حتی توی فروم کوچک خودمون چه دختر چه پسر(چه پیشنهادی و چه توهماتی) درسته پیشنهاد کاملا توهماتی هستش خودمم گفتم ولی باور کنید اگه تصویب بشه و امسال بخواد اجرا بشه کسانی هستند که به این روش فکر کنن از ایرانیها هیچی بعید نیست . |
اخبار ارشد ۹۰ - behzad - 29 تیر ۱۳۸۹ ۰۶:۳۵ ب.ظ
واقعا که این طرح خیلی خیلی افتضاح است اگه اجرا بشه. حالا چطوری تو شش ماه دختر مورد علاقهام رو پیدا کنم؟ پیشنهاد میکنم یک تایپیک جدید ایجاد کنیم تا دختر پسرها به هم معرفی بشن بیشتر با هم آشنا بشن. |
اخبار ارشد ۹۰ - امیرعلی۲ - ۲۹ تیر ۱۳۸۹ ۰۹:۰۸ ب.ظ
با لحاظ تغییرات در آزمون ارشد، آزمون به صورت دو یا سه بار در سال برگزار می شود ۱۳۸۹/۰۴/۲۷ منبع: ایسنا معاون آموزشی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری درمورد آخرین تصمیم گیریها دربازنگری آیین نامه آزمون های سراسری در کلیه مقاطع، با بیان اینکه به طور مستمر درحال بررسی هستیم که سیستم ورودی آزمونها درتمامی مقاطع بهینه شود، گفت: براین اساس به عنوان نمونه مجلس از ما خواسته است که آزمون ورود به دانشگاه در مقطع کارشناسی حذف و برداشته شود که راهکارهای اجرایی آن در حال انجام است. دکترحسین نادری منش، افزود: درمقطع کارشناسی ارشد نیز بحث این است که نوع امتحان را دو مرحله ای کنیم و در واقع یک امتحان برگزار شود و بیش از ظرفیت به دانشگاهها اعلام شود تا دانشگاهها پس از بررسی و مصاحبه پذیرش دانشجو داشته باشند. وی درادامه با بیان اینکه با دو مرحله ای شدن آزمون کارشناسی ارشد دانشگاهها نیز حق انتخاب در چهارچوب بهترینها را خواهند داشت، گفت: درحال حاضر دربرخی رشته های خاص مقطع کارشناسی ارشد آزمون به صورت دو مرحله ای است، بدین نحو که بیش از دو یا سه برابر ظرفیت به دانشگاهها معرفی و پس از انجام مصاحبه پذیرش انجام می شود. با لحاظ تغییرات در آزمون ارشد، آزمون به صورت دو یا سه بار در سال برگزار می شود معاون آموزشی وزیر علوم با اشاره به مشکل برگزاری آزمون کارشناسی ارشد به صورت دو مرحله ای، گفت: برگزاری آزمون به شیوه ذکرشده نیازمند زمان مناسب و بیشتر است. وی با بیان اینکه برگزاری آزمون ارشد به صورت دو مرحله ای درحال بررسی و ارزیابی است در باره اجرایی شدن این تغییرات برای سال جاری نیز گفت: این موضوع در دست بررسی است و زمان اجرای آن مشخص نیست. آزمون دکتری امسال به صورت پایلوت برای چند دانشگاه اجرایی می شود نادری منش درباره آخرین تصمیم گیریها در آزمون دکتری، اظهارکرد: آزمون دکتری امسال به صورت پایلوت برای چند دانشگاه اجرایی خواهد شد که در صورت نهایی شدن اسامی دانشگاه ها، آگهی آن اعلام می شود. معاون آموزشی وزارت علوم در پایان خاطرنشان کرد: درآیین نامه نوع آزمون ها، بحث این است که شکل آزمونها تغییرکند. |
RE: اخبار ارشد ۹۰ - sadr - 29 مهر ۱۳۸۹ ۱۲:۴۶ ب.ظ
(۲۹ تیر ۱۳۸۹ ۰۶:۳۵ ب.ظ)behzad نوشته شده توسط: واقعا که این طرح خیلی خیلی افتضاح است اگه اجرا بشه. مگه فروم دوست یابیه؟؟؟!!!!!!!!۱ ای بابا یدونه فروم درست و حسابی پیدا کردیم که اونهم احمدی نژاد بهش گند زد ------- میگم ازدواج سوری هم بد نیستاااا... دوستان خبر شرکت مستقیم کارشناسی به دکترا رو شندیدی؟؟؟ میگن امسال اجرایی میشه کسی اطلاعاتی در این مورد داره؟؟؟؟؟؟؟؟ |