تالار گفتمان مانشت
آیا دروس ضریب صفر رو شانسی بزنیم؟! - نسخه‌ی قابل چاپ

آیا دروس ضریب صفر رو شانسی بزنیم؟! - ۸Operation - 25 دى ۱۳۹۱ ۰۲:۳۵ ب.ظ

دوستان عزیز یه سوال فنی!(حقیقتا می خواستم این سوال رو در تاپیک دی ماه بزنم اما گفتم شاید آقا فرداد عزیز تذکر بده به همین خاطر مجبور شدم یه تاپیک جداگانه براش بزنم!)
--------------------------------------------------
*سوالم اینه که مثلا منی که مدیریت نخوندم و واسه شبکه و امنیت این درس ضریبش صفره به نظرتون اگه شانسی همشو مثلا گزینه ۳ بزنم چقدر احتمال داره که درصدم مثبت بشه واسه این درس؟! Huh (می دونم احتمال دراه که درصد منفی بشه و رتبه تجارتم خراب بشه!)(البته من توی عمر تا حالا یه بارهم چنین ریسکی نکردم!و هنوزم چنین تصمیمی ندارم!اما چند روزه بدجور فکرمو مشغول کرده)

یه بار امیر نوشته بود واسه معماری این کارو کرده بود و ۱۱% زده بود!

نظر شما چیه؟!به ریسکش می ارزه؟!
شما چیکار می کنید با این گونه دروس؟!
ممنون میشم عزیزان و دوستان و مشاورین محترم جواب بدند،چون این قضیه واسه همه رشته ها وجود داره.

پیشاپیش مرسیWink

آیا دروس ضریب صفر رو شانسی بزنیم؟! - lvlina_r - 25 دى ۱۳۹۱ ۰۲:۴۵ ب.ظ

من گرایشم نرم افزاره، پارسال واسه دروس تخصصی معماری همین کار را کردم، البته نه یه گزینه، برگه پاسخنامه ام را جلوم گذاشتم و کاملا حسی گزینه ها را پر کردم، و جالبه که درصدم بالاتر از تخصصی نرم شد، البته جفتش زیاد نبودا، ولی خوب!!! واسم جالب بود....

آیا دروس ضریب صفر رو شانسی بزنیم؟! - Lonely Palm - 25 دى ۱۳۹۱ ۰۵:۰۲ ب.ظ

هیچ وقت همچین اشتباهی نکن. اصلا به ریسکش نمی ارزه. من پارسال مشابه این اشتباه رو مرتکب شدم و با آینده خودم بازی کردم. البته من حتی شانسی هم نزدم ولی با تحلیل و مطالعه هایی هم که کرده بودم و زدم تست های مدیریت رو ، بعد که کارنامه ها اومد به خودم لعنت می فرستادم که ای کاش نزده بودم، ای کاش سفید گذاشته بودم.
رتبه تجارتت رو خراب نکن.گاهی وقت ها می بینی مجبور میشی خلاف میلت تو اون گرایش ها ادامه تحصیل بدی. راه جایگزینت رو هیچ وقت با شانس خراب نکن

RE: آیا دروس ضریب صفر رو شانسی بزنیم؟! - Masoud05 - 25 دى ۱۳۹۱ ۰۶:۳۰ ب.ظ

اگه دروس مشترک رو بالا بزنی شانست برای قبولی سایر گرایش ها هم هست مثلا من دیدم افرادی که دروس تخصصی یه گرایش رو صفر زدن اما بخاطر ریاضی و دروس مشترک بازهم رتبه ۲ رقمی آوردن .
اگه درصداتون بالاهست که ریسک با احتمال ۵۰% ارزش داره اما اگه دروس مشترک رو پایین میزنی بنظرم به ریسکش می ارزه . خود دانی Big Grin

RE: آیا دروس ضریب صفر رو شانسی بزنیم؟! - svk7 - 25 دى ۱۳۹۱ ۰۷:۰۶ ب.ظ

این درصدایه یکی از دوستان مانشتیمون بوده :
ریاضی :سفید
مشترک :۶۰
زبان :۵
دروس تخصصی معماری : سفید
دروس تخصصی نرم : ۱۱
دروس تخصصی هوش : سفید

رتبه ها:
نرم : ۳۶۴
هوش: ۵۰۰
معماری :۳۱۹

دانشگاه صنعتی اصفهان معماری روزانه قبول شد

بازم بستگی به شرایط داره به نظرم

آیا دروس ضریب صفر رو شانسی بزنیم؟! - ۸Operation - 25 دى ۱۳۹۱ ۱۰:۴۳ ب.ظ

از همه دوستان ممنونم....پس همه عزیزان تقریبا نظرشون اینه که به ریسکش نمی ارزه!
سایر دوستان نظری ندارن!؟

آیا دروس ضریب صفر رو شانسی بزنیم؟! - blackhalo1989 - 25 دى ۱۳۹۱ ۱۱:۰۹ ب.ظ

اگه براتون مهم نیستن اصلا وقتی رو روشون نذارید حتی در حد پر کردن گزینه ها، به جاش وقتشو روی درسایی که خوندید بذارید.
یه مورد استثناء داره اونم اینکه در گرایشی مه مد نظرتونه ضعیفید و با این کار شانس گرایش های دیگه رو هم خواهید داشت. مثلا کسی که واسه هوش خونده ولی کم و بی کیفیت خونده ممکنه درسای معماری رو شانسی بزنه و رتبه معماریش از رتبه هوشش بهتر بشه!

RE: آیا دروس ضریب صفر رو شانسی بزنیم؟! - Hamed92 - 25 دى ۱۳۹۱ ۱۱:۱۱ ب.ظ

(۲۵ دى ۱۳۹۱ ۱۰:۴۳ ب.ظ)۸Operation نوشته شده توسط:  از همه دوستان ممنونم....پس همه عزیزان تقریبا نظرشون اینه که به ریسکش نمی ارزه!
سایر دوستان نظری ندارن!؟

من شخصا اگه هوش یا نرم قبول نشم نمیرم.یعنی اگه معماریم زدم و شانسی خوب شد نمیرم ارشد معماری بگیرم.واسه همین فرقی برام نداره.شاید شانسمو امتحان کردم! ولی اگه برام مهم بود سفید میزاشتم

آیا دروس ضریب صفر رو شانسی بزنیم؟! - ۸Operation - 26 دى ۱۳۹۱ ۰۹:۴۲ ب.ظ

(۲۵ دى ۱۳۹۱ ۱۱:۱۱ ب.ظ)Hamed92 نوشته شده توسط:  من شخصا اگه هوش یا نرم قبول نشم نمیرم.یعنی اگه معماریم زدم و شانسی خوب شد نمیرم ارشد معماری بگیرم.واسه همین فرقی برام نداره.شاید شانسمو امتحان کردم! ولی اگه برام مهم بود سفید میزاشتم
در نهایت تصمیم گرفتم مثه همون روال سابق خودم چنین ریسکی نکنم....
مارا به خیر مدیریت امیدی نیست،شر مرسونه....