جعبه لایتنر - نسخهی قابل چاپ صفحهها: ۱ ۲ |
جعبه لایتنر - mahdieh-Z - 16 خرداد ۱۳۸۹ ۰۱:۲۰ ب.ظ
احتمالا خیلی از ماها با جعبه لایتنر و ویژگی های خوب اون آشنا هستیم: مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. جعبهی لایتنر بسازیم
میتوان به راحتی یک جعبهی لایتنر ساخت، چرا که سیستم مرور تأخیری لایتنر یک روش است که هرکس با هرامکاناتی میتواند از آن بهرهبرداری نماید. برای درست کردن فلشکارتها به دستهای کاغذ کوچک در ابعاد تقریبی (۱۰*۵) نیاز است. با برش یک کاغذ A4 معمولی، میتوان ۱۲ کارت درست کرد. برای ساخت جعبه هم میتوان از یک مقوا یا جعبهی کفش و مقداری چسب استفاده کرد. شکل جعبه را در بالا میبینید. جعبه دارای ۵ بخش یا خانهی اصلی است که فضای آنها به تدریج زیاد میشود. ابعاد تقریبی این خانهها در شکل زیر نشان داده شده است. خطچینهایی که در داخل خانههای جعبه میبینید، در حقیقت در ساختمان جعبه وجود ندارند و نشاندهندهی ظرفیت دستهکارتهای هربخش (خانه) اصلی جعبه هستند. منظور از «دستهکارت» مجموع کارتهایی است که باهم خوانده یا مرور میشوند. همانطور که میبینید، ظرفیت خانهی اول ۱ دسته کارت، خانهی دوم ۲ دسته کارت، خانهی سوم ۴ دسته کارت، خانهی چهارم ۸ دسته کارت و خانهی پنجم ۱۶ دسته کارت میباشد. فضای تقریبی هر دسته کارت یک سانتیمتر در نظر گرفته شده است که قطر تقریبی ۵۰ کارت است. اگر حجم کارتهایی که مطالعه میکنید زیاد است، میتوانید به نسبت آن ابعاد خانههای جعبه را بزرگتر درنظر بگیرید. در خانههای ۲ تا ۵ که چند دسته کارت ظرفیت دارند، میتوان هر دسته کارت را از دیگری توسط یک کارت اینترنت یا یک کارت ویزیت معمولی جدا کرد (محلهای خط چین). نحوهی استفاده از جعبهی لایتنر
منبع: مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
RE: جعبه لایتنر - lida - 16 خرداد ۱۳۸۹ ۰۱:۲۹ ب.ظ
ممنون از این پست ولی من یکی هیچ وقت حوصله استفاده از این جعبه و قوانینش رو نداشتم... همیشه به شیوه خودم درس می خونم! احتمالا این روش خوب جواب میده ولی امان از تنبلی... |
RE: جعبه لایتنر - hamidkhl - 16 خرداد ۱۳۸۹ ۰۴:۴۹ ب.ظ
جعبه لایتنر برای مباحث حفظی، فرمولها و زبان خوبه، من خورم استفاده میکنم |
RE: جعبه لایتنر - ss252 - 17 خرداد ۱۳۸۹ ۱۱:۴۲ ق.ظ
من از g5 استفاده کردم .واسه همه درسا جواب میده فقط باید بدونی چیو نمیخوای فراموش کنی. من واسه درس هوش مصنوعی هم از این جعبه استفاده کردم شاید باورتون نشه اما سر جلسه میدونستم هر تست از چه صفحه ایی اومده.مهندسی نرمو که نگو .به نظر من g5عالیه.واسه همه درسام ازش استفاده کردم، به جز مدیریت (اشتباه محض) |
RE: جعبه لایتنر - HighVoltage - 17 خرداد ۱۳۸۹ ۱۲:۲۶ ب.ظ
یادمه دانشگاه مون یه همایش راجع به اندیشه و اینا بود تو سوالات پایان جلسه یکی راجع به جعبه لایتنر G5 سوال پرسید که خوبه یا نه؟ دکتر نمی دونم کی بود جواب داد خوبه ولی اگه می خواید نتیجه بهتری بگیرید تا ۳۲ روز بعد از اون تا ۶۴ هم ادامه بدید. |
RE: جعبه لایتنر - lida - 17 خرداد ۱۳۸۹ ۱۲:۲۸ ب.ظ
نقل قول: من از g5 استفاده کردمحالا این G5 فرقی با لایتنر داره؟ من همیشه فکر میکردم یکی هستن |
RE: جعبه لایتنر - HighVoltage - 17 خرداد ۱۳۸۹ ۱۲:۳۴ ب.ظ
(۱۷ خرداد ۱۳۸۹ ۱۲:۲۸ ب.ظ)lida نوشته شده توسط:نقل قول: من از g5 استفاده کردمحالا این G5 فرقی با لایتنر داره؟ من همیشه فکر میکردم یکی هستن فرق نمی کنه همون لایتنر هستش فقط تا ۵ مرحله مثل همین که توضیح دادن. G5: مراحلش ایناست ۱ ۲ ۴ ۸ ۱۶ G5 به بالا ۳۲ ۶۴ ۱۲۸////////// اینا رو هم داره. |
RE: جعبه لایتنر - mahdieh-Z - 17 خرداد ۱۳۸۹ ۱۲:۴۲ ب.ظ
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. تو آدرس بالا یک نفر که g5 خریده از تجرباتش میگه... |
RE: جعبه لایتنر - lida - 17 خرداد ۱۳۸۹ ۱۲:۴۹ ب.ظ
نقل قول: تو آدرس بالا یک نفر که g5 خریده از تجرباتش میگه...اوه اوه عجب شاکی هم هست طرف... |
RE: جعبه لایتنر - HighVoltage - 17 خرداد ۱۳۸۹ ۱۲:۵۱ ب.ظ
البته این جعبه لایتنر به صورت نرم افزاری هم طراحی شده که فعلا برای زبان بیشتر کاربرد داره تا چیزهای دیگه که میتونید نسخه نمایشی رو از این سایت تو قسمت "دانلود نرم افزار" دانلود کنید. مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. (۱۷ خرداد ۱۳۸۹ ۱۲:۴۲ ب.ظ)mahdieh-Z نوشته شده توسط: به نظر من این یارو کامل چرت و پرت گفته به لایتنر ۵ مرحله ای میگن G5. |
جعبه لایتنر - pos - 17 خرداد ۱۳۸۹ ۰۴:۲۶ ب.ظ
یک فرق کوچولو داره. هر کدوم از این پنج خانه مجددا به چند بخش تقسیم می شوند. لاینر میگه یک کاغذی چیزی بگذارید که معلوم بشه. جی ۵ میگه اندازه یک انگشت جدا کنید.: دی من برنامه روی موبایلش رو درست کردم. اگر رسیدم کاملش کنم شاید بگذار مروی وب. |
RE: جعبه لایتنر - ss252 - 19 خرداد ۱۳۸۹ ۱۰:۴۵ ق.ظ
(۱۷ خرداد ۱۳۸۹ ۱۲:۴۲ ب.ظ)mahdieh-Z نوشته شده توسط:این فرد(کسی که راجب به g5 کلی بد و بیراه گفته )حتی دلیل علمی این روشو متوجه نشده.اگه روش g5 گفته حداکثر تا ۲۴ ساعت بعد باید کاغذها مرور بشن، رو هوا که نگفته. من به عینه دلیل این نکته رو فهمیدم مطلبی که کمتر از ۲۴ ساعت از خونه اول مرور شده واقعا تو ذهن می مونه ولی اگه ۲ روز بگذره و مطالعه نکنیم اصلا نوشتن gبرگ بیهوده میشه.کسی که به این روش ایمان نداره لططفا سمتش نره چون جز ضرر چیزی عایدش نمیشه. |
RE: جعبه لایتنر - HighVoltage - 19 خرداد ۱۳۸۹ ۱۰:۵۴ ق.ظ
دوستان والا بلا به لایتنر ۵ مرحله ای میگن G5 دانشگاه ما بعد اون همایش یه کارگاه آموزشی هم داشت که کامل اینا رو توزیح داد یه دکتر مشاوره بود می گفت لایتنر G5 حالا یا اون چرت گفته یا شما درست متوجه نشدید. |
جعبه لایتنر - ss252 - 19 خرداد ۱۳۸۹ ۰۹:۳۴ ب.ظ
کلا روششون بر مبنای نمودار یادگیری هست یعنی اساسا یه پایه دارن منتها g5 از یه متد دیگه استفاده کرده که جذاب ترش کرده. من لایتنر هم داشتم اما g5 رو بیشتر دوست داشتم.(این سلیقه ایه).در ضمن میشه اندازه خونه های g5 رو بنا به تعداد gبرگهایی که مینویسیم بیشتر کنیم این خودش یه مزیته. |
جعبه لایتنر - amironline - 20 خرداد ۱۳۸۹ ۱۲:۳۸ ق.ظ
در مورد G5 میتونین از این سایت اطلاعات بیشتری بگیرین مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |