تالار گفتمان مانشت
اختلال پیش‌بینی شده مانشت!! - نسخه‌ی قابل چاپ

اختلال پیش‌بینی شده مانشت!! - admin - 26 آبان ۱۳۹۱ ۰۵:۱۸ ب.ظ

سلام
جهت رفع بسیاری از مشکلات سرور مانشت امروز روند کارمون با اختلال مواجهه شد. ان شا الله کار انجام گرفته باعث بهبود در سرعت و دسترسی‌پذیری مانشت بشه.

RE: اختلال پیش‌بینی شده مانشت!! - Sunshine Off - 26 آبان ۱۳۹۱ ۰۵:۳۶ ب.ظ

(۲۶ آبان ۱۳۹۱ ۰۵:۱۸ ب.ظ)admin نوشته شده توسط:  سلام
جهت رفع بسیاری از مشکلات سرور مانشت امروز روند کارمون با اختلال مواجهه شد. ان شا الله کار انجام گرفته باعث بهبود در سرعت و دسترسی‌پذیری مانشت بشه.
جناب دکتر ممنونیم.اگه کاری از دست ما برمیاد بگید خوشحال میشم به هرحال شما برای ما دارید زحمت می کشید.

RE: اختلال پیش‌بینی شده مانشت!! - jameshenas - 26 آبان ۱۳۹۱ ۰۵:۴۱ ب.ظ

جناب دکتر فقط امروز روند کارمون دچار اختلال شد؟Big Grin
البته ما هر وقت میایم میبینم ارور میده بعد یک دو ساعت میزینیم وصل میشه...این طبیعی شده دیگه زیاد خودتون رو ناراحت نکنیندBig Grin
کاربران مانشت خدارو شکر فهمیده اند...این چیزارو خوب درک میکنندSmile

اختلال پیش‌بینی شده مانشت!! - admin - 26 آبان ۱۳۹۱ ۰۵:۵۶ ب.ظ

(۲۶ آبان ۱۳۹۱ ۰۵:۴۱ ب.ظ)jameshenas نوشته شده توسط:  البته ما هر وقت میایم میبینم ارور میده بعد یک دو ساعت میزینیم وصل میشه...این طبیعی شده دیگه زیاد خودتون رو ناراحت نکنیند
خوب ببینید از این به بعد باز هم ادامه داره همون روند یا نه. یه سری مشکلات حاد توی سرور بود که رفع شد. اگه ادامه داره دیگه کار از دست ما خارجه و نیاز به ارتقای سرور داریمBig Grin

RE: اختلال پیش‌بینی شده مانشت!! - Sunshine Off - 26 آبان ۱۳۹۱ ۰۶:۰۹ ب.ظ

خب بچه ها برای ارتقاء دادن به مانشت وبالا بردن سرعت اون ماها هم باید کمک کنیم دیگه،به هرحال امیدوارم مشکلات حل بشه واز این سایت مفید خوب همه بتونیم استفاده کنیم.

RE: اختلال پیش‌بینی شده مانشت!! - jameshenas - 26 آبان ۱۳۹۱ ۰۶:۲۲ ب.ظ

بنظر من این بچه هایی که قبول میشن ارشد باید یه هزینه ای دلخواه خودشون بعنوان شیرینی Big Grin کمک کنند به مانشت تا برای آینده گان هم این سایت برقرار باشه...
من تنها سایتیه که دیدم بدون هیچ هزینه ای مشاوره کاملا رایگان میده به بچه ها...
ایشالله که همیشه برقرار باشه حالا چه با ارور و چه بدون ارور...Angel

RE: اختلال پیش‌بینی شده مانشت!! - Masoud05 - 26 آبان ۱۳۹۱ ۰۷:۳۴ ب.ظ

(۲۶ آبان ۱۳۹۱ ۰۶:۲۲ ب.ظ)jameshenas نوشته شده توسط:  بنظر من این بچه هایی که قبول میشن ارشد باید یه هزینه ای دلخواه خودشون بعنوان شیرینی Big Grin کمک کنند به مانشت تا برای آینده گان هم این سایت برقرار باشه...
من تنها سایتیه که دیدم بدون هیچ هزینه ای مشاوره کاملا رایگان میده به بچه ها...
ایشالله که همیشه برقرار باشه حالا چه با ارور و چه بدون ارور...Angel

موافقم ، واقعا این سایت خیلی چیزها رو برامون بهمراه داشته ، فقط کنکور ارشد که نیست ، من خیلی چیزا اینجا یاد گرفتم که بعضا از کنکور ارشد هم برام مهم تر بوده Smile
چه اونایی که قبول شدن و چه پشت کنکوریا و چه ... باید این سایت رو سرپا نگه داریم Smile
کلا حیفه سایت های اینجوریه که با مشکل روبرو بشن

اختلال پیش‌بینی شده مانشت!! - faryou - 29 آبان ۱۳۹۱ ۱۱:۵۶ ب.ظ

ممنون از زحمات شما
راستی جناب تنهایی میشه لطفا" پیغام خصوصی خودتون رو چک کنید

اختلال پیش‌بینی شده مانشت!! - admin - 30 آبان ۱۳۹۱ ۱۱:۰۶ ق.ظ

(۲۹ آبان ۱۳۹۱ ۱۱:۵۶ ب.ظ)faryou نوشته شده توسط:  راستی جناب تنهایی میشه لطفا" پیغام خصوصی خودتون رو چک کنید
تو این چند روزه وقت نمی‌کنم پ.خ ها رو چک کنم. بهتره اگه سوال درسی دارید توی انجمن مطرح کنید. جواب سه تا سوالتون توی انجمن هست.
فلسفه انجمن هم استفاده از نظرات همه است نه فقط یک نفر و اصولاً شما باید نظرات مختلف رو دریافت و تصمیم‌گیری نهایی کنید.