اختلال پیشبینی شده مانشت!! - نسخهی قابل چاپ |
اختلال پیشبینی شده مانشت!! - admin - 26 آبان ۱۳۹۱ ۰۵:۱۸ ب.ظ
سلام جهت رفع بسیاری از مشکلات سرور مانشت امروز روند کارمون با اختلال مواجهه شد. ان شا الله کار انجام گرفته باعث بهبود در سرعت و دسترسیپذیری مانشت بشه. |
RE: اختلال پیشبینی شده مانشت!! - Sunshine Off - 26 آبان ۱۳۹۱ ۰۵:۳۶ ب.ظ
(۲۶ آبان ۱۳۹۱ ۰۵:۱۸ ب.ظ)admin نوشته شده توسط: سلامجناب دکتر ممنونیم.اگه کاری از دست ما برمیاد بگید خوشحال میشم به هرحال شما برای ما دارید زحمت می کشید. |
RE: اختلال پیشبینی شده مانشت!! - jameshenas - 26 آبان ۱۳۹۱ ۰۵:۴۱ ب.ظ
جناب دکتر فقط امروز روند کارمون دچار اختلال شد؟ البته ما هر وقت میایم میبینم ارور میده بعد یک دو ساعت میزینیم وصل میشه...این طبیعی شده دیگه زیاد خودتون رو ناراحت نکنیند کاربران مانشت خدارو شکر فهمیده اند...این چیزارو خوب درک میکنند |
اختلال پیشبینی شده مانشت!! - admin - 26 آبان ۱۳۹۱ ۰۵:۵۶ ب.ظ
(۲۶ آبان ۱۳۹۱ ۰۵:۴۱ ب.ظ)jameshenas نوشته شده توسط: البته ما هر وقت میایم میبینم ارور میده بعد یک دو ساعت میزینیم وصل میشه...این طبیعی شده دیگه زیاد خودتون رو ناراحت نکنیندخوب ببینید از این به بعد باز هم ادامه داره همون روند یا نه. یه سری مشکلات حاد توی سرور بود که رفع شد. اگه ادامه داره دیگه کار از دست ما خارجه و نیاز به ارتقای سرور داریم |
RE: اختلال پیشبینی شده مانشت!! - Sunshine Off - 26 آبان ۱۳۹۱ ۰۶:۰۹ ب.ظ
خب بچه ها برای ارتقاء دادن به مانشت وبالا بردن سرعت اون ماها هم باید کمک کنیم دیگه،به هرحال امیدوارم مشکلات حل بشه واز این سایت مفید خوب همه بتونیم استفاده کنیم. |
RE: اختلال پیشبینی شده مانشت!! - jameshenas - 26 آبان ۱۳۹۱ ۰۶:۲۲ ب.ظ
بنظر من این بچه هایی که قبول میشن ارشد باید یه هزینه ای دلخواه خودشون بعنوان شیرینی کمک کنند به مانشت تا برای آینده گان هم این سایت برقرار باشه... من تنها سایتیه که دیدم بدون هیچ هزینه ای مشاوره کاملا رایگان میده به بچه ها... ایشالله که همیشه برقرار باشه حالا چه با ارور و چه بدون ارور... |
RE: اختلال پیشبینی شده مانشت!! - Masoud05 - 26 آبان ۱۳۹۱ ۰۷:۳۴ ب.ظ
(۲۶ آبان ۱۳۹۱ ۰۶:۲۲ ب.ظ)jameshenas نوشته شده توسط: بنظر من این بچه هایی که قبول میشن ارشد باید یه هزینه ای دلخواه خودشون بعنوان شیرینی کمک کنند به مانشت تا برای آینده گان هم این سایت برقرار باشه... موافقم ، واقعا این سایت خیلی چیزها رو برامون بهمراه داشته ، فقط کنکور ارشد که نیست ، من خیلی چیزا اینجا یاد گرفتم که بعضا از کنکور ارشد هم برام مهم تر بوده چه اونایی که قبول شدن و چه پشت کنکوریا و چه ... باید این سایت رو سرپا نگه داریم کلا حیفه سایت های اینجوریه که با مشکل روبرو بشن |
اختلال پیشبینی شده مانشت!! - faryou - 29 آبان ۱۳۹۱ ۱۱:۵۶ ب.ظ
ممنون از زحمات شما راستی جناب تنهایی میشه لطفا" پیغام خصوصی خودتون رو چک کنید |
اختلال پیشبینی شده مانشت!! - admin - 30 آبان ۱۳۹۱ ۱۱:۰۶ ق.ظ
(۲۹ آبان ۱۳۹۱ ۱۱:۵۶ ب.ظ)faryou نوشته شده توسط: راستی جناب تنهایی میشه لطفا" پیغام خصوصی خودتون رو چک کنیدتو این چند روزه وقت نمیکنم پ.خ ها رو چک کنم. بهتره اگه سوال درسی دارید توی انجمن مطرح کنید. جواب سه تا سوالتون توی انجمن هست. فلسفه انجمن هم استفاده از نظرات همه است نه فقط یک نفر و اصولاً شما باید نظرات مختلف رو دریافت و تصمیمگیری نهایی کنید. |