![]() |
[دانلود] آزمونهای آزمایشی مهستان-مهندسی کامپیوتر- سال۹۱- (کنکور ۹۲) - نسخهی قابل چاپ |
[دانلود] آزمونهای آزمایشی مهستان-مهندسی کامپیوتر- سال۹۱- (کنکور ۹۲) - fatima1537 - 08 آبان ۱۳۹۱ ۰۱:۰۱ ق.ظ
توی این بخش جستجو کردم و تاپیکی با این عنوان ندیدم.به همین خاطر آزمونهاش رو اینجا آپلود کردم(البته دفترچه دروس تخصصی فقط هوش و نرم افزار هستند و معماری را نگذاشتند) مربوط به آزمون تاریخ ۹۱/۸/۵ دروس مشترک [attachment=7502] دروس تخصصی [attachment=7503] پاسخ تشریحی [attachment=7504] ====================================== مربوط به آزمون تاریخ ۹۱/۸/۲۶ دروس مشترک [attachment=7828] دروس تخصصی [attachment=7829] پاسخنامه [attachment=8153] |
RE: [دانلود] آزمونهای مهستان (سال۹۱)- کنکور ۹۲ - mimnet - 27 آبان ۱۳۹۱ ۰۳:۰۶ ب.ظ
با اجازه تون من پاسخنامه رو آپلود کردم ![]() [attachment=7846] |
RE: [دانلود] آزمونهای مهستان (سال۹۱)- کنکور ۹۲ - fatima1537 - 10 آذر ۱۳۹۱ ۰۷:۵۷ ب.ظ
آزمون ۵۰ درصد اول . تاریخ ۱۰-۹-۹۱ مشترک [attachment=8150] تخصصی [attachment=8151] پاسخنامه [attachment=8152] |
RE: [دانلود] آزمونهای مهستان (سال۹۱)- کنکور ۹۲ - fatima1537 - 01 دى ۱۳۹۱ ۰۳:۳۷ ب.ظ
آزمون چهارم تاریخ ۹۱/۱۰/۱ مشترک [attachment=8539] تخصصی [attachment=8540] پاسخ تشریحی [attachment=8541] |
RE: [دانلود] آزمونهای مهستان (سال۹۱)- کنکور ۹۲ - phantomfu2014 - 11 دى ۱۳۹۱ ۰۹:۳۹ ق.ظ
[attachment=8665]آزمون ۵۰٪ دوم نصیر |
RE: [دانلود] آزمونهای مهستان (سال۹۱)- کنکور ۹۲ - fatima1537 - 23 دى ۱۳۹۱ ۰۱:۲۰ ق.ظ
آزمون پنچم مهستان ۲۲-۱۰-۹۱ سئوالات مشترک [attachment=8858] سئوالات تخصصی [attachment=8859] پاسخ تشریحی [attachment=8860] |
RE: [دانلود] آزمونهای مهستان (سال۹۱)- کنکور ۹۲ - fatima1537 - 01 بهمن ۱۳۹۱ ۰۲:۰۹ ق.ظ
آزمون ششم مهستان ۲۹-۱۰-۹۱ سئوالات مشترک [attachment=8992] تخصصی [attachment=8993] پاسخ [attachment=8994] |
RE: [دانلود] آزمونهای مهستان (سال۹۱)- کنکور ۹۲ - fatima1537 - 07 بهمن ۱۳۹۱ ۱۰:۴۷ ب.ظ
آزمون هفتم(اولین آزمون جامع)-تاریخ ۹۲/۱۱/۶ دروس مشترک [attachment=9122] دروس تخصصی [attachment=9123] پاسخ تشریحی [attachment=9124] |
RE: [دانلود] آزمونهای مهستان (سال۹۱)- کنکور ۹۲ - fatima1537 - 13 بهمن ۱۳۹۱ ۰۲:۴۰ ب.ظ
آزمون هشتم مهستان مشترک [attachment=9277] تخصصی [attachment=9278] پاسخ [attachment=9279] |
RE: [دانلود] آزمونهای آزمایشی مهستان-مهندسی کامپیوتر- سال۹۱- (کنکور ۹۲) - sara2012nj - 17 مرداد ۱۳۹۲ ۰۶:۱۹ ب.ظ
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
[دانلود] آزمونهای آزمایشی مهستان-مهندسی کامپیوتر- سال۹۱- (کنکور ۹۲) - moctafa - 17 مرداد ۱۳۹۲ ۱۱:۱۷ ب.ظ
دوستان موسسه مهستان واسه علوم کامپیوتر هم آزمون برگزار میکنه ؟؟؟ اگر میکنه شما آزمونهای سالهای قبل این موسسه رو دارید ؟ |
[دانلود] آزمونهای آزمایشی مهستان-مهندسی کامپیوتر- سال۹۱- (کنکور ۹۲) - aamitis - 17 مرداد ۱۳۹۲ ۱۱:۳۶ ب.ظ
دستتون درد نکنه |
RE: [دانلود] آزمونهای آزمایشی مهستان-مهندسی کامپیوتر- سال۹۱- (کنکور ۹۲) - mohammad641 - 10 شهریور ۱۳۹۲ ۱۰:۰۳ ب.ظ
از دوستان بابت ازمون های قبلی ممنون .ولی لطفا اگه میشه همه ازمون ها ر وباهم یک جا اپلود کنن. ![]() |
[دانلود] آزمونهای آزمایشی مهستان-مهندسی کامپیوتر- سال۹۱- (کنکور ۹۲) - safir.com - 14 شهریور ۱۳۹۲ ۱۱:۱۲ ق.ظ
عالی بود. مرسی از همه ![]() |