تالار گفتمان مانشت
[دانلود] آزمونهای آزمایشی مهستان-مهندسی کامپیوتر- سال۹۱- (کنکور ۹۲) - نسخه‌ی قابل چاپ

[دانلود] آزمونهای آزمایشی مهستان-مهندسی کامپیوتر- سال۹۱- (کنکور ۹۲) - fatima1537 - 08 آبان ۱۳۹۱ ۰۱:۰۱ ق.ظ

توی این بخش جستجو کردم و تاپیکی با این عنوان ندیدم.به همین خاطر آزمونهاش رو اینجا آپلود کردم(البته دفترچه دروس تخصصی فقط هوش و نرم افزار هستند و معماری را نگذاشتند)
مربوط به آزمون تاریخ ۹۱/۸/۵

دروس مشترک
[attachment=7502]

دروس تخصصی
[attachment=7503]

پاسخ تشریحی
[attachment=7504]
======================================
مربوط به آزمون تاریخ ۹۱/۸/۲۶
دروس مشترک
[attachment=7828]

دروس تخصصی
[attachment=7829]

پاسخنامه
[attachment=8153]

RE: [دانلود] آزمونهای مهستان (سال۹۱)- کنکور ۹۲ - mimnet - 27 آبان ۱۳۹۱ ۰۳:۰۶ ب.ظ

با اجازه تون من پاسخنامه رو آپلود کردم Smile

[attachment=7846]

RE: [دانلود] آزمونهای مهستان (سال۹۱)- کنکور ۹۲ - fatima1537 - 10 آذر ۱۳۹۱ ۰۷:۵۷ ب.ظ

آزمون ۵۰ درصد اول . تاریخ ۱۰-۹-۹۱

مشترک
[attachment=8150]
تخصصی
[attachment=8151]
پاسخنامه
[attachment=8152]

RE: [دانلود] آزمونهای مهستان (سال۹۱)- کنکور ۹۲ - fatima1537 - 01 دى ۱۳۹۱ ۰۳:۳۷ ب.ظ

آزمون چهارم تاریخ ۹۱/۱۰/۱

مشترک
[attachment=8539]

تخصصی
[attachment=8540]

پاسخ تشریحی
[attachment=8541]

RE: [دانلود] آزمونهای مهستان (سال۹۱)- کنکور ۹۲ - phantomfu2014 - 11 دى ۱۳۹۱ ۰۹:۳۹ ق.ظ

[attachment=8665]آزمون ۵۰٪ دوم نصیر

RE: [دانلود] آزمونهای مهستان (سال۹۱)- کنکور ۹۲ - fatima1537 - 23 دى ۱۳۹۱ ۰۱:۲۰ ق.ظ

آزمون پنچم مهستان ۲۲-۱۰-۹۱
سئوالات مشترک
[attachment=8858]
سئوالات تخصصی
[attachment=8859]
پاسخ تشریحی
[attachment=8860]

RE: [دانلود] آزمونهای مهستان (سال۹۱)- کنکور ۹۲ - fatima1537 - 01 بهمن ۱۳۹۱ ۰۲:۰۹ ق.ظ

آزمون ششم مهستان ۲۹-۱۰-۹۱
سئوالات مشترک
[attachment=8992]
تخصصی
[attachment=8993]
پاسخ
[attachment=8994]

RE: [دانلود] آزمونهای مهستان (سال۹۱)- کنکور ۹۲ - fatima1537 - 07 بهمن ۱۳۹۱ ۱۰:۴۷ ب.ظ

آزمون هفتم(اولین آزمون جامع)-تاریخ ۹۲/۱۱/۶
دروس مشترک
[attachment=9122]
دروس تخصصی
[attachment=9123]
پاسخ تشریحی
[attachment=9124]

RE: [دانلود] آزمونهای مهستان (سال۹۱)- کنکور ۹۲ - fatima1537 - 13 بهمن ۱۳۹۱ ۰۲:۴۰ ب.ظ

آزمون هشتم مهستان
مشترک
[attachment=9277]
تخصصی
[attachment=9278]
پاسخ
[attachment=9279]

RE: [دانلود] آزمونهای آزمایشی مهستان-مهندسی کامپیوتر- سال۹۱- (کنکور ۹۲) - sara2012nj - 17 مرداد ۱۳۹۲ ۰۶:۱۹ ب.ظ

مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمی‌باشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.

[دانلود] آزمونهای آزمایشی مهستان-مهندسی کامپیوتر- سال۹۱- (کنکور ۹۲) - moctafa - 17 مرداد ۱۳۹۲ ۱۱:۱۷ ب.ظ

دوستان موسسه مهستان واسه علوم کامپیوتر هم آزمون برگزار میکنه ؟؟؟
اگر میکنه شما آزمونهای سالهای قبل این موسسه رو دارید ؟

[دانلود] آزمونهای آزمایشی مهستان-مهندسی کامپیوتر- سال۹۱- (کنکور ۹۲) - aamitis - 17 مرداد ۱۳۹۲ ۱۱:۳۶ ب.ظ

دستتون درد نکنه

RE: [دانلود] آزمونهای آزمایشی مهستان-مهندسی کامپیوتر- سال۹۱- (کنکور ۹۲) - mohammad641 - 10 شهریور ۱۳۹۲ ۱۰:۰۳ ب.ظ

از دوستان بابت ازمون های قبلی ممنون .ولی لطفا اگه میشه همه ازمون ها ر وباهم یک جا اپلود کنن.Rolleyesاگه دوستان ایتی IT مهستان ،پارسه ۹۱ رو دارن بزارن.

[دانلود] آزمونهای آزمایشی مهستان-مهندسی کامپیوتر- سال۹۱- (کنکور ۹۲) - safir.com - 14 شهریور ۱۳۹۲ ۱۱:۱۲ ق.ظ

عالی بود. مرسی از همه Smile