تالار گفتمان مانشت
[دانلود] جزوه ساختمانهای گسسته دکتر فلاح از دانشگاه صنعتی امیرکبیر - نسخه‌ی قابل چاپ

صفحه‌ها: ۱ ۲
[دانلود] جزوه ساختمانهای گسسته دکتر فلاح از دانشگاه صنعتی امیرکبیر - ali - 25 شهریور ۱۳۹۱ ۱۱:۳۸ ب.ظ

سلام دوستان
به خودم قول دادم که وقتی رفتم امیرکبیر جزوه هاشو بگیرم و آپلود کنم
اینم لینک جزوه ساختمانهای گسسته دکتر فلاح، حجم فایل ۵۱ مگابایت

مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمی‌باشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.

از دوستانی که امکانش رو دارند خواهش می کنم بک آپش رو بگیرن.

[دانلود] جزوه ساختمانهای گسسته دکتر فلاح از دانشگاه صنعتی امیرکبیر - fas - 25 شهریور ۱۳۹۱ ۱۱:۴۸ ب.ظ

سلام .
دانلود نمیشه

[دانلود] جزوه ساختمانهای گسسته دکتر فلاح از دانشگاه صنعتی امیرکبیر - ali - 25 شهریور ۱۳۹۱ ۱۱:۵۰ ب.ظ

دکمه سبز دانلود رو بزن.

[دانلود] جزوه ساختمانهای گسسته دکتر فلاح از دانشگاه صنعتی امیرکبیر - fas - 25 شهریور ۱۳۹۱ ۱۱:۵۶ ب.ظ

به جای دکمه سبز پیغام it may still be shared as a file download میده.

[دانلود] جزوه ساختمانهای گسسته دکتر فلاح از دانشگاه صنعتی امیرکبیر - ali - 25 شهریور ۱۳۹۱ ۱۱:۵۹ ب.ظ

مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمی‌باشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.

[دانلود] جزوه ساختمانهای گسسته دکتر فلاح از دانشگاه صنعتی امیرکبیر - fas - 26 شهریور ۱۳۹۱ ۱۲:۰۲ ق.ظ

ی دنیا ممنون
موفق باشید در تمام مراحل زندگی .

ببخشید مال سیستم عامل هم تو دانلود همین مشکلو داره.

[دانلود] جزوه ساختمانهای گسسته دکتر فلاح از دانشگاه صنعتی امیرکبیر - master of net - 26 شهریور ۱۳۹۱ ۰۹:۵۰ ق.ظ

Heartممنون از لطفتون

[دانلود] جزوه ساختمانهای گسسته دکتر فلاح از دانشگاه صنعتی امیرکبیر - MSZ - 26 شهریور ۱۳۹۱ ۱۰:۲۸ ق.ظ

سپاس فراوان
ظاهرا جزو اساتید بسیار زبان اصلی امیرکبیر هستن! Big Grin

[دانلود] جزوه ساختمانهای گسسته دکتر فلاح از دانشگاه صنعتی امیرکبیر - ali - 26 شهریور ۱۳۹۱ ۱۲:۱۲ ب.ظ

اساسی سر کلاس یه ۴۵ دقیقه ای انگلیسی حرف می زنن. رمی وایت برد هم همش جملاتشون انگلیسی هست.

RE: [دانلود] جزوه ساختمانهای گسسته دکتر فلاح از دانشگاه صنعتی امیرکبیر - baha - 19 آبان ۱۳۹۱ ۱۱:۵۴ ب.ظ

(۲۵ شهریور ۱۳۹۱ ۱۱:۳۸ ب.ظ)ali نوشته شده توسط:  سلام دوستان

مرسی از لطفتون.

[دانلود] جزوه ساختمانهای گسسته دکتر فلاح از دانشگاه صنعتی امیرکبیر - student - 21 آبان ۱۳۹۱ ۰۶:۵۳ ق.ظ

Smile Smileدانلود نمیشه کمک!

در طوفان سخت زندگی با خدا بودن بهتر است از ناخدا بودن HuhHuh

[دانلود] جزوه ساختمانهای گسسته دکتر فلاح از دانشگاه صنعتی امیرکبیر - ali - 27 آبان ۱۳۹۱ ۰۲:۳۷ ق.ظ

دکتر فلاح چند روز پیش سرکلاس می خندیدند و میگفتن که دقت کردین که سوالات گسسته تکراری نیست و آسون نیست، آخر سر هم گفتن که به Lattice خیلی علاقه دارن واسه سوال دادن.

[دانلود] جزوه ساختمانهای گسسته دکتر فلاح از دانشگاه صنعتی امیرکبیر - mjavadhpour - 09 اسفند ۱۳۹۲ ۰۳:۳۷ ب.ظ

دمت گرم انشالله موفق باشی

RE: [دانلود] جزوه ساختمانهای گسسته دکتر فلاح از دانشگاه صنعتی امیرکبیر - mcse2010 - 20 اسفند ۱۳۹۲ ۰۸:۰۴ ب.ظ

(۲۵ شهریور ۱۳۹۱ ۱۱:۳۸ ب.ظ)ali نوشته شده توسط:  سلام دوستان

Sad
ما فارسی را به زور میخونیم حالا بیاییم زبان لاتین بخونیم............

[دانلود] جزوه ساختمانهای گسسته دکتر فلاح از دانشگاه صنعتی امیرکبیر - mahbube.f - 09 فروردین ۱۳۹۳ ۰۱:۲۹ ب.ظ

من خییییییییللللییی دکتر فلاحو دوست دارم
خیییلللیییی ماه هستن