|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - نسخهی قابل چاپ
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو(۳)... - Bache Mosbat - 16 آبان ۱۳۹۰ ۰۷:۵۸ ب.ظ
(۱۶ آبان ۱۳۹۰ ۰۱:۱۱ ب.ظ)mosaferkuchulu نوشته شده توسط: عید شما هم مبارک!
درسها می گن به بچه مثبت سلام برسون!
من کم کم دارم از کنکور دادن منصرف می شم!نگین نگفتم!
منم با حرف آقای فرداد موافقم . حتما برنامتون مشکل داره دوست عزیزم . بیسایدز مگه دست خودتونه که کنکور ندین؟ کلی در مانشت وقت صرف شده تا به اینجا برسین .
الان مشکل چیه ؟ اگه مشاورهی درسی احتیاج دارین که اساتید ماشالا اینجا هستن . اگه مشاورهی روحی می خواین در این زمینهها حال و حوصله ندارین و اینا من در خدمتم ![Heart Heart](images/smilies/heart.gif)
(زمینه رو درست نوشتم دیگه؟؟ )
(۱۶ آبان ۱۳۹۰ ۰۵:۲۰ ب.ظ)Fardad-A نوشته شده توسط: جدا"!!!![Huh Huh](images/smilies/huh.gif)
قبلنا کسی از قیافه من هم نمیتونست حدس بزنه خبری هست یا نیست!!![Tongue Tongue](images/smilies/tongue.gif)
چقدر آدم در گذر زمان تغییر میکنه![Sad Sad](images/smilies/sad.gif) ![Sad Sad](images/smilies/sad.gif)
بعضیها از قیافشون می شه حدس زد . بعضیها از کلماتشون . و صد البته آدم باید خوشحال باشه که در گذر زمان تغییر می کنه .
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو(۳)... - firouzi.s - 16 آبان ۱۳۹۰ ۰۸:۴۷ ب.ظ
امروز رفته بودیم خونه مادر بزرگم خیلی خسته شدم نزدیک ۵۰ نفر اومدن ورفتن
نوه های دیگه میدونستن کار زیاده پیچوندن به بهانه های مختلف .من موندمو آشپزخونه وقوری وکتری
چایی ببر چایی بیار . خلاصه امروز ما این جوری گذشت
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو(۳)... - Fardad-A - 16 آبان ۱۳۹۰ ۰۹:۴۰ ب.ظ
(۱۶ آبان ۱۳۹۰ ۰۸:۴۷ ب.ظ)firouzi.s نوشته شده توسط: امروز رفته بودیم خونه مادر بزرگم خیلی خسته شدم نزدیک ۵۰ نفر اومدن ورفتن
نوه های دیگه میدونستن کار زیاده پیچوندن به بهانه های مختلف .من موندمو آشپزخونه وقوری وکتری
چایی ببر چایی بیار . خلاصه امروز ما این جوری گذشت
پس خوش گذشته!![Big Grin Big Grin](images/smilies/biggrin.gif)
حیف که وقتی بودند قدرشون را نمیدونستم.![Sad Sad](images/smilies/sad.gif)
(۱۶ آبان ۱۳۹۰ ۰۷:۵۸ ب.ظ)Bache Mosbat نوشته شده توسط: بعضیها از قیافشون می شه حدس زد . بعضیها از کلماتشون . و صد البته آدم باید خوشحال باشه که در گذر زمان تغییر می کنه .
در گذر زمان آدم آنقدر تابلو بشه که از دو سه کلمه بشه کلا" تمام حافظه و کش و هارد و .....را خواند. ![Smile Smile](images/smilies/smile.gif) ![Confused Confused](images/smilies/confused.gif)
سیستمها بسمت امنیت اطلاعات میرند و من بسمت مخالف!!!!![Sad Sad](images/smilies/sad.gif)
رونالدو از پریشب که کفش طلا را برد دوباره شارژ روحی شده ها!!!
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو(۳)... - انرژی مثبت - ۱۶ آبان ۱۳۹۰ ۱۰:۲۱ ب.ظ
این خانم بچه مثبت که من می شناسم واقعا بچه مثبتن حالا ما یه چیزی گفتیم به بزرگواری خودشون می بخشن(اقای رونالدو من هستم به چی گیر بدیم بهتره )
خانم بچه مثبت یه سوال دارم این اواتارتون یعنی چی؟ نمی شه جملاتشون رو هم خوند اون بزرگه (دقیقا نمی دونم چیه)می خواد به حلزونه گیر بده و اذیتش کنه ؟! ![Big Grin Big Grin](images/smilies/biggrin.gif)
----------------------
ماشالله همه دوستان چه دل پری دارن ۷ روزه نزدیک به ۱۰۰ تا ارسال ...رکورد داره فکر کنم
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو(۳)... - ronaldo - 16 آبان ۱۳۹۰ ۱۰:۲۲ ب.ظ
ای قربون دهنت فرداد، آخه کفش طلام جفت شد و الان بیرون رفتنی اونارو میپوشم .
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو(۳)... - Bache Mosbat - 16 آبان ۱۳۹۰ ۱۰:۳۹ ب.ظ
(۱۶ آبان ۱۳۹۰ ۱۰:۲۱ ب.ظ)انرژی مثبت نوشته شده توسط: این خانم بچه مثبت که من می شناسم واقعا بچه مثبتن حالا ما یه چیزی گفتیم به بزرگواری خودشون می بخشن(اقای رونالدو من هستم به چی گیر بدیم بهتره )
خانم بچه مثبت یه سوال دارم این اواتارتون یعنی چی؟ نمی شه جملاتشون رو هم خوند اون بزرگه (دقیقا نمی دونم چیه)می خواد به حلزونه گیر بده و اذیتش کنه ؟! ![Big Grin Big Grin](images/smilies/biggrin.gif)
----------------------
ماشالله همه دوستان چه دل پری دارن ۷ روزه نزدیک به ۱۰۰ تا ارسال ...رکورد داره فکر کنم ![Big Grin Big Grin](images/smilies/biggrin.gif)
گفتم که ارسال های این تاپیک رشد نمایی داره! ![Smile Smile](images/smilies/smile.gif)
این بیچاره هیچی نمی گه به حلزونه می گه ummm. hello
عکس آواتارم از سری کارتونای pon & zi هست که خیلی دوسشون دارم . اینم سایتش:
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
راستی ممنون برای حسن نظرتون نسبت به خودم: دی .
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو(۳)... - mosaferkuchulu - 16 آبان ۱۳۹۰ ۱۰:۵۳ ب.ظ
(۱۶ آبان ۱۳۹۰ ۰۷:۵۸ ب.ظ)Bache Mosbat نوشته شده توسط: (16 آبان ۱۳۹۰ ۰۱:۱۱ ب.ظ)mosaferkuchulu نوشته شده توسط: عید شما هم مبارک!
درسها می گن به بچه مثبت سلام برسون!
من کم کم دارم از کنکور دادن منصرف می شم!نگین نگفتم!
منم با حرف آقای فرداد موافقم . حتما برنامتون مشکل داره دوست عزیزم . بیسایدز مگه دست خودتونه که کنکور ندین؟ کلی در مانشت وقت صرف شده تا به اینجا برسین .
الان مشکل چیه ؟ اگه مشاورهی درسی احتیاج دارین که اساتید ماشالا اینجا هستن . اگه مشاورهی روحی می خواین در این زمینهها حال و حوصله ندارین و اینا من در خدمتم ![Heart Heart](images/smilies/heart.gif)
(زمینه رو درست نوشتم دیگه؟؟ )
کلا درس نمی خونم!من دبیرستان (تا دوم) ته بچه درس خونی بودم(از اونایی که معلمها رو اسمش قسم می خوردن و ...)!همیشه شاگرد اول و اینا!بعد از سوم دبیرستان زدم به بیخیالی و نمی دونم چی شد که دانشگاه دولتی قبول شدم!بعد هم که اومدم دانشگاه که دیگه روی همه شب امتحانیها رو سفید کردم اساسی!
حالا کلا می خوام واسه کنکور بخونما!انگیزه هام هم زیادن در حد تیم ملی ولی عادت ندارم به نشستن!دو روز که خوب بخونم(خوب یعنی آخرش ۵ ساعت) روز سوم کلا نابود می کنم اون دو روز و!حالا شما بگین دوای درد من چیه؟
گوش زمین به نالهی من نیست آشنا
من طایر شکست پر آسمانی ام
گیرم که آب و دانه دریغم نداشتند
چون می کنند با غم بی همزبانی ام؟
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو(۳)... - موج - ۱۶ آبان ۱۳۹۰ ۱۱:۰۱ ب.ظ
(۱۶ آبان ۱۳۹۰ ۱۰:۵۳ ب.ظ)mosaferkuchulu نوشته شده توسط: حالا شما بگین دوای درد من چیه؟
جایزه بده بخودت
مثلا سه ساعت اگه درس خوندی نیم ساعت حق اینترنت داری
یا اینجوری فکر کنم برای تو بهتر باشه
مثلا اگه امروز هفت ساعت بخونم تا شب توی اینترنت
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو(۳)... - mosaferkuchulu - 16 آبان ۱۳۹۰ ۱۱:۰۳ ب.ظ
(۱۶ آبان ۱۳۹۰ ۱۱:۰۱ ب.ظ)موج نوشته شده توسط: (16 آبان ۱۳۹۰ ۱۰:۵۳ ب.ظ)mosaferkuchulu نوشته شده توسط: حالا شما بگین دوای درد من چیه؟
جایزه بده بخودت
امتحان شده!فایده نداره
داروی بعدی؟
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو(۳)... - ipoorya - 16 آبان ۱۳۹۰ ۱۱:۲۶ ب.ظ
(۱۶ آبان ۱۳۹۰ ۱۱:۰۳ ب.ظ)mosaferkuchulu نوشته شده توسط: (16 آبان ۱۳۹۰ ۱۱:۰۱ ب.ظ)موج نوشته شده توسط: (16 آبان ۱۳۹۰ ۱۰:۵۳ ب.ظ)mosaferkuchulu نوشته شده توسط: حالا شما بگین دوای درد من چیه؟
جایزه بده بخودت
امتحان شده!فایده نداره
داروی بعدی؟
به هدفتون فکرکنید به زمانی که بهش رسیدید . این می تونه به آدم انگیزه بده .
ملزم کردن به درس خوندن در ساعت های معین هم می تونه برای بعضیها مفید باشه .
یکی از دوستای من ۳-۴ روز مونده به کنکور ناامید شده بود و نمی خواست کنکور بده و بگذاره سال بعد . اما خوب ادامه داد و الانم شریفه .
یادتون نره . شب دراز است و قلندر بیدار .
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو(۳)... - Helmaa - 16 آبان ۱۳۹۰ ۱۱:۴۸ ب.ظ
سلام دوستان عزیز مانشتی ام
یاد اون موقعها بخیر که هیچ مشکلی جز درس خوندن و کنکور نداشتیم....
امیدوارم همگی خوب پیش برید و برای تک تک تون آرزوی موفقیت دارم .![Heart Heart](images/smilies/heart.gif) ![Angel Angel](images/smilies/angel.gif)
عزیزم این مسافر کوچولو همچنان مشکلات خاص داره![Heart Heart](images/smilies/heart.gif) ایشالا موفق باشی.
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو(۳)... - انرژی مثبت - ۱۶ آبان ۱۳۹۰ ۱۱:۴۹ ب.ظ
(۱۶ آبان ۱۳۹۰ ۱۱:۰۳ ب.ظ)mosaferkuchulu نوشته شده توسط: (16 آبان ۱۳۹۰ ۱۱:۰۱ ب.ظ)موج نوشته شده توسط: (16 آبان ۱۳۹۰ ۱۰:۵۳ ب.ظ)mosaferkuchulu نوشته شده توسط: حالا شما بگین دوای درد من چیه؟
جایزه بده بخودت
امتحان شده!فایده نداره
داروی بعدی؟
خوب اگه تشویق فایده نداره باید روش تنبیهی اعمال بشه و اگه خودتون از پسش برنمیاید به یکی بگید که واستون اعمال کنه یکی که واسش خیلی احترام قائلید(مثلا مامان و ..) البته واسه من این روشها هم جواب نمیده.
----------------------------------------
حالامن یه دعوا کنم به عنوان یه بزرگتر: دختر این چه وضعشه چرا درست درس نمی خونی برو بشین سر درسات!!!![Cool Cool](images/smilies/cool.gif)
حالا شما به عنوان یه کوچیکتر بگو چشم برو سر درسات ![Big Grin Big Grin](images/smilies/biggrin.gif)
------------------------------------------
خوب حالا یه بزرگتر پیدا شه منو دعوا کنه ببینم جواب میده
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو(۳)... - ronaldo - 16 آبان ۱۳۹۰ ۱۱:۵۰ ب.ظ
انرژی مثبت، این بچه مثبت گناه داره، بیا این سری بیخیال بشیم دفعه بعد، اگرم راضی نیستی بگو تا شروع کنیم !!!
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو(۳)... - انرژی مثبت - ۱۶ آبان ۱۳۹۰ ۱۱:۵۱ ب.ظ
(۱۶ آبان ۱۳۹۰ ۱۱:۴۸ ب.ظ)na.farzane نوشته شده توسط: عزیزم این مسافر کوچولو همچنان مشکلات خاص داره![Heart Heart](images/smilies/heart.gif) ایشالا موفق باشی.
نفرمایید مشکلات ایشون که خاص نیست این جور که دوستان می گن خیلی هم عمومیت داره ولی تا حالا کسی رو نکرده![Big Grin Big Grin](images/smilies/biggrin.gif)
(۱۶ آبان ۱۳۹۰ ۱۱:۵۰ ب.ظ)ronaldo نوشته شده توسط: انرژی مثبت، این بچه مثبت گناه داره، بیا این سری بیخیال بشیم دفعه بعد، اگرم راضی نیستی بگو تا شروع کنیم !!!
خوب می خواید یه کاری کنیم شما به من گیر بدید منم به شما گیر میدم که کسی هم ناراحت نشه نظرتون چیه؟؟!!
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو(۳)... - Helmaa - 17 آبان ۱۳۹۰ ۱۲:۰۱ ق.ظ
(۱۶ آبان ۱۳۹۰ ۱۱:۵۱ ب.ظ)انرژی مثبت نوشته شده توسط: (16 آبان ۱۳۹۰ ۱۱:۴۸ ب.ظ)na.farzane نوشته شده توسط: عزیزم این مسافر کوچولو همچنان مشکلات خاص داره![Heart Heart](images/smilies/heart.gif) ایشالا موفق باشی.
نفرمایید مشکلات ایشون که خاص نیست این جور که دوستان می گن خیلی هم عمومیت داره ولی تا حالا کسی رو نکرده![Big Grin Big Grin](images/smilies/biggrin.gif)
D
بله مثل اینکه، ولی برا ایشون حاد بوده گویا که حاضر شدن بن هم بشن!
|