زمان دقیق نتایج ارشددانشگاه آزاد(چهارشنبه ۱۹ شهریور) - نسخهی قابل چاپ صفحهها: ۱ ۲ ۳ ۴ ۵ ۶ ۷ ۸ ۹ ۱۰ ۱۱ ۱۲ ۱۳ ۱۴ ۱۵ ۱۶ ۱۷ ۱۸ ۱۹ ۲۰ ۲۱ ۲۲ ۲۳ ۲۴ ۲۵ ۲۶ ۲۷ ۲۸ ۲۹ ۳۰ ۳۱ ۳۲ ۳۳ ۳۴ ۳۵ ۳۶ ۳۷ ۳۸ ۳۹ ۴۰ ۴۱ ۴۲ ۴۳ ۴۴ ۴۵ ۴۶ ۴۷ ۴۸ ۴۹ ۵۰ ۵۱ ۵۲ ۵۳ ۵۴ ۵۵ ۵۶ ۵۷ ۵۸ ۵۹ ۶۰ ۶۱ ۶۲ ۶۳ ۶۴ ۶۵ ۶۶ ۶۷ ۶۸ ۶۹ ۷۰ ۷۱ ۷۲ ۷۳ ۷۴ ۷۵ ۷۶ ۷۷ ۷۸ ۷۹ ۸۰ ۸۱ ۸۲ ۸۳ ۸۴ ۸۵ ۸۶ ۸۷ ۸۸ ۸۹ ۹۰ ۹۱ ۹۲ ۹۳ ۹۴ ۹۵ ۹۶ ۹۷ ۹۸ ۹۹ ۱۰۰ ۱۰۱ ۱۰۲ ۱۰۳ ۱۰۴ ۱۰۵ ۱۰۶ ۱۰۷ ۱۰۸ ۱۰۹ ۱۱۰ ۱۱۱ ۱۱۲ ۱۱۳ ۱۱۴ ۱۱۵ ۱۱۶ ۱۱۷ ۱۱۸ ۱۱۹ ۱۲۰ ۱۲۱ ۱۲۲ ۱۲۳ |
RE: زمان دقیق نتایج ارشددانشگاه آزاد(چهارشنبه ۱۹ شهریور) - pedram25teh - 20 شهریور ۱۳۹۳ ۰۱:۰۸ ق.ظ
(۲۰ شهریور ۱۳۹۳ ۱۲:۵۵ ق.ظ)snowly1 نوشته شده توسط:(20 شهریور ۱۳۹۳ ۱۲:۴۵ ق.ظ)pedram25teh نوشته شده توسط:(20 شهریور ۱۳۹۳ ۱۲:۲۳ ق.ظ)snowly1 نوشته شده توسط: pedram25tehقزوین که صد در صد قبولم اگه تکمیل بده واسه اینکه می دونم تو تکمیل حداقل ۳۰۰تا تراز کم می شه دمت گرم از امید واری که بهم دادی ولی متوجه نشدم در مورد علوم تحقیقات گفتی یا قزوین؟ یعنی علوم تحقیقات رو هم ممکنه بیارم؟ |
زمان دقیق نتایج ارشددانشگاه آزاد(چهارشنبه ۱۹ شهریور) - snowly1 - 20 شهریور ۱۳۹۳ ۰۱:۱۲ ق.ظ
به همه افراد مخصوصآ bahar_engineer و neda140781 و مورتن تبریک میگم هر چند نمیدونم مورتن چیکار کرده. و به همه ی افراد مانشتی. راستی دوستان این رتبه آخرین نفر قبولی چطوری مشخص میشه؟ کسی اطلاعی داره؟ |
زمان دقیق نتایج ارشددانشگاه آزاد(چهارشنبه ۱۹ شهریور) - pedram25teh - 20 شهریور ۱۳۹۳ ۰۱:۱۲ ق.ظ
الان ترازم تو شبکه شده ۵۶۳۷ قزوین که ۵۸۷۷ که حتما می آرم ولی علوم تحقیقات فکر نکنم ۶۲۶۶ چقدر بیاد پایین؟؟؟همون ۷۰۰تایی که گفتی اگه کم شه شاید بشه... |
RE: زمان دقیق نتایج ارشددانشگاه آزاد(چهارشنبه ۱۹ شهریور) - Pegasus - 20 شهریور ۱۳۹۳ ۰۱:۱۵ ق.ظ
(۲۰ شهریور ۱۳۹۳ ۰۱:۰۵ ق.ظ)olom tahghighat نوشته شده توسط:والا هوش قزوین قبول شدم اما تو راهنمای دانشجویان جدید هنوز نتونستم تاریخی پیدا کنم(20 شهریور ۱۳۹۳ ۰۱:۰۰ ق.ظ)Pegasus نوشته شده توسط: بچه ها تارخ ثبت نام کیه؟کجا قبول شدین برید تو سایت دانشگاه واستون زده از علوم تحقیاقاتو ک زده ---------------- یکی هم تو مدارک ثبت نام نوشته اصل ریز نمرات دوره کارشناسی اینو باید از کجا بگیرم؟ قبلا که دانشجو بودم از سیستم گلستان میشد اما حالا من دیگه به اون قسمتها دسترسی ندارم راهنمایی کنین |
RE: زمان دقیق نتایج ارشددانشگاه آزاد(چهارشنبه ۱۹ شهریور) - pedram25teh - 20 شهریور ۱۳۹۳ ۰۱:۱۶ ق.ظ
(۲۰ شهریور ۱۳۹۳ ۱۲:۵۵ ق.ظ)H-Arshad نوشته شده توسط: اقا پدارم دیگه پردیس و غیر پردیس نداره والا چیزیه که استاد عزیزم گفت البته شهریه هم متفاوت تره |
RE: زمان دقیق نتایج ارشددانشگاه آزاد(چهارشنبه ۱۹ شهریور) - neda_Network - 20 شهریور ۱۳۹۳ ۰۱:۱۸ ق.ظ
(۲۰ شهریور ۱۳۹۳ ۰۱:۱۲ ق.ظ)snowly1 نوشته شده توسط: به همه افراد مخصوصآ bahar_engineer و neda140781 و مورتن تبریک میگم هر چند نمیدونم مورتن چیکار کرده. و به همه ی افراد مانشتی. ممنون دوست عزیز آخرین نفر قبول را زده جلو رشته که با تراز چند و چه رتبه ای قبول شده |
زمان دقیق نتایج ارشددانشگاه آزاد(چهارشنبه ۱۹ شهریور) - sahar bano - 20 شهریور ۱۳۹۳ ۰۱:۲۲ ق.ظ
منم نرم افزار نجف آباد قبول شدم.................. |
RE: زمان دقیق نتایج ارشددانشگاه آزاد(چهارشنبه ۱۹ شهریور) - arminjahan - 20 شهریور ۱۳۹۳ ۰۱:۲۲ ق.ظ
(۲۰ شهریور ۱۳۹۳ ۰۱:۱۲ ق.ظ)pedram25teh نوشته شده توسط: الان ترازم تو شبکه شده ۵۶۳۷ قزوین که ۵۸۷۷ که حتما می آرم ولی علوم تحقیقات فکر نکنم ۶۲۶۶ چقدر بیاد پایین؟؟؟همون ۷۰۰تایی که گفتی اگه کم شه شاید بشه... شما انشالله تکمیل قزوین قبولی، شانس آوردی که امسال یک سریا زدن علوم تحقیقات، وگرنه قزوین در آی تی اعتبارش خیلی بالاتره |
RE: زمان دقیق نتایج ارشددانشگاه آزاد(چهارشنبه ۱۹ شهریور) - bestgirlll - 20 شهریور ۱۳۹۳ ۰۱:۲۳ ق.ظ
(۱۹ شهریور ۱۳۹۳ ۱۱:۰۵ ب.ظ)Pegasus نوشته شده توسط: بچه ها هوش قزوین نبود؟ سلام |
RE: زمان دقیق نتایج ارشددانشگاه آزاد(چهارشنبه ۱۹ شهریور) - pedram25teh - 20 شهریور ۱۳۹۳ ۰۱:۲۵ ق.ظ
(۲۰ شهریور ۱۳۹۳ ۰۱:۲۲ ق.ظ)arminjahan نوشته شده توسط:اگه بیشتره پس چرا ترازش اینجوری شده یا ربطی نداره؟(20 شهریور ۱۳۹۳ ۰۱:۱۲ ق.ظ)pedram25teh نوشته شده توسط: الان ترازم تو شبکه شده ۵۶۳۷ قزوین که ۵۸۷۷ که حتما می آرم ولی علوم تحقیقات فکر نکنم ۶۲۶۶ چقدر بیاد پایین؟؟؟همون ۷۰۰تایی که گفتی اگه کم شه شاید بشه... |
RE: زمان دقیق نتایج ارشددانشگاه آزاد(چهارشنبه ۱۹ شهریور) - Pegasus - 20 شهریور ۱۳۹۳ ۰۱:۲۶ ق.ظ
(۲۰ شهریور ۱۳۹۳ ۰۱:۲۳ ق.ظ)bestgirlll نوشته شده توسط:(19 شهریور ۱۳۹۳ ۱۱:۰۵ ب.ظ)Pegasus نوشته شده توسط: بچه ها هوش قزوین نبود؟ سلام شما متوجه شدین تاریخ ثبت نام چه وقتیه؟ مثل اینکه هنوز نزدن |
زمان دقیق نتایج ارشددانشگاه آزاد(چهارشنبه ۱۹ شهریور) - pedram25teh - 20 شهریور ۱۳۹۳ ۰۱:۲۷ ق.ظ
ای ول که یه شبکه قزوین پیدا شد آقا مخلصیم ما جدیدیا رو در یابین یه چند تا سوال از محضرت داشتم |
زمان دقیق نتایج ارشددانشگاه آزاد(چهارشنبه ۱۹ شهریور) - mm123456789 - 20 شهریور ۱۳۹۳ ۰۱:۲۷ ق.ظ
بچه ها مدارک برای ثبت نام چیا هست؟؟؟ |
RE: زمان دقیق نتایج ارشددانشگاه آزاد(چهارشنبه ۱۹ شهریور) - arminjahan - 20 شهریور ۱۳۹۳ ۰۱:۲۸ ق.ظ
(۲۰ شهریور ۱۳۹۳ ۰۱:۲۵ ق.ظ)pedram25teh نوشته شده توسط:(20 شهریور ۱۳۹۳ ۰۱:۲۲ ق.ظ)arminjahan نوشته شده توسط:اگه بیشتره پس چرا ترازش اینجوری شده یا ربطی نداره؟(20 شهریور ۱۳۹۳ ۰۱:۱۲ ق.ظ)pedram25teh نوشته شده توسط: الان ترازم تو شبکه شده ۵۶۳۷ قزوین که ۵۸۷۷ که حتما می آرم ولی علوم تحقیقات فکر نکنم ۶۲۶۶ چقدر بیاد پایین؟؟؟همون ۷۰۰تایی که گفتی اگه کم شه شاید بشه... ربطی نداره متاسفانه یک سری ها فکر می کنن علوم تحقیقات تو همه چیز علامه اس ، اصلا همچین چیزی نیست، حالا بزار درساشونو ارائه بدن، اساتید را مقایسه می کنی بعد متوجه میشی، قدمت رشته را کسی نمیتونه انکار کنه ، در دانشگاه آزاد اعتبار به تراز نیست،غالبا هر کسی شهر خودشو میزنه |
زمان دقیق نتایج ارشددانشگاه آزاد(چهارشنبه ۱۹ شهریور) - pedram25teh - 20 شهریور ۱۳۹۳ ۰۱:۳۰ ق.ظ
البته به بچه های علوم تحقیقات شبکه بر نخوره ها من خودم دوست داشتم اونجا برم ولی خوب... استاد ما سر کلاس می گفت علوم تحقیقات نزنین واسه شبمه سال اول هستو معلوم نیست چه بلیی سرتون بیاد فعلا استاد ندارن امید وارم استادای خوبی واسه بچه های گلی مثل شما بزارن |