زمان دقیق نتایج ارشددانشگاه آزاد(چهارشنبه ۱۹ شهریور) - نسخهی قابل چاپ صفحهها: ۱ ۲ ۳ ۴ ۵ ۶ ۷ ۸ ۹ ۱۰ ۱۱ ۱۲ ۱۳ ۱۴ ۱۵ ۱۶ ۱۷ ۱۸ ۱۹ ۲۰ ۲۱ ۲۲ ۲۳ ۲۴ ۲۵ ۲۶ ۲۷ ۲۸ ۲۹ ۳۰ ۳۱ ۳۲ ۳۳ ۳۴ ۳۵ ۳۶ ۳۷ ۳۸ ۳۹ ۴۰ ۴۱ ۴۲ ۴۳ ۴۴ ۴۵ ۴۶ ۴۷ ۴۸ ۴۹ ۵۰ ۵۱ ۵۲ ۵۳ ۵۴ ۵۵ ۵۶ ۵۷ ۵۸ ۵۹ ۶۰ ۶۱ ۶۲ ۶۳ ۶۴ ۶۵ ۶۶ ۶۷ ۶۸ ۶۹ ۷۰ ۷۱ ۷۲ ۷۳ ۷۴ ۷۵ ۷۶ ۷۷ ۷۸ ۷۹ ۸۰ ۸۱ ۸۲ ۸۳ ۸۴ ۸۵ ۸۶ ۸۷ ۸۸ ۸۹ ۹۰ ۹۱ ۹۲ ۹۳ ۹۴ ۹۵ ۹۶ ۹۷ ۹۸ ۹۹ ۱۰۰ ۱۰۱ ۱۰۲ ۱۰۳ ۱۰۴ ۱۰۵ ۱۰۶ ۱۰۷ ۱۰۸ ۱۰۹ ۱۱۰ ۱۱۱ ۱۱۲ ۱۱۳ ۱۱۴ ۱۱۵ ۱۱۶ ۱۱۷ ۱۱۸ ۱۱۹ ۱۲۰ ۱۲۱ ۱۲۲ ۱۲۳ |
زمان دقیق نتایج ارشددانشگاه آزاد(چهارشنبه ۱۹ شهریور) - PardisMaster - 20 شهریور ۱۳۹۳ ۱۲:۳۳ ق.ظ
من قبول شدممممممممممم شبکه علوم تحقیقات تهران .... خیلی خوشحالم ) |
RE: زمان دقیق نتایج ارشددانشگاه آزاد(چهارشنبه ۱۹ شهریور) - n268 - 20 شهریور ۱۳۹۳ ۱۲:۳۳ ق.ظ
دوستان عزیز یه سوال؟ من اشتباهی شبکه پردیس قزوین رو نزدم .بررسی کردم ، اگر زده بودم قبول میشدم حالا تجارت قبول شدم کسی اطلاعی داره که تجارت قزوین ارزش رفتن داره یا نه؟ من میتونم با توجه به اینکه نمره م به شبکه ی پردیس قزوین هم میخوره ، تغییر رشته بدم؟ |
زمان دقیق نتایج ارشددانشگاه آزاد(چهارشنبه ۱۹ شهریور) - olom tahghighat - 20 شهریور ۱۳۹۳ ۱۲:۳۴ ق.ظ
بچه ها من ی چیز داغون شنیدم میگن علوم تحقیقات شعبه داره مثلا شاید تو کرج باشی شایدم مثلا تو تهران دو تا شعبه اره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ پس چرا شعبه نزده |
RE: زمان دقیق نتایج ارشددانشگاه آزاد(چهارشنبه ۱۹ شهریور) - neda_Network - 20 شهریور ۱۳۹۳ ۱۲:۳۵ ق.ظ
مهم قبولی نیست علوم تحقیقاتیا از این به بعد پوستمون کنده شده س |
RE: زمان دقیق نتایج ارشددانشگاه آزاد(چهارشنبه ۱۹ شهریور) - yasal - 20 شهریور ۱۳۹۳ ۱۲:۳۵ ق.ظ
(۲۰ شهریور ۱۳۹۳ ۱۲:۲۷ ق.ظ)arminjahan نوشته شده توسط:تجارت و شبکه چه تفاوتی با هم دارن؟ به نظرتون من دوباره انتخاب رشته کنم و شبکه رو انتخاب کنم یا همین تجارت خوبه؟(20 شهریور ۱۳۹۳ ۱۲:۱۸ ق.ظ)n268 نوشته شده توسط:(20 شهریور ۱۳۹۳ ۱۲:۱۰ ق.ظ)yasal نوشته شده توسط: خواهش می کنم راهنماییم کنیدشک نکنید آزاد خیلی معتبر تر از غیرانتفاعیه .من خودم غیرانتفاعی اوردم .الانم تجارت قزوین قبول شدم |
زمان دقیق نتایج ارشددانشگاه آزاد(چهارشنبه ۱۹ شهریور) - olom tahghighat - 20 شهریور ۱۳۹۳ ۱۲:۳۶ ق.ظ
ندا کجا قبول شدی بالاخره تهران یا مشهد |
RE: زمان دقیق نتایج ارشددانشگاه آزاد(چهارشنبه ۱۹ شهریور) - arminjahan - 20 شهریور ۱۳۹۳ ۱۲:۳۶ ق.ظ
(۲۰ شهریور ۱۳۹۳ ۱۲:۳۳ ق.ظ)n268 نوشته شده توسط: دوستان عزیز یه سوال؟ تجارت قزوین هم خیلی خوبه اما شبکه قزوین بهتره |
زمان دقیق نتایج ارشددانشگاه آزاد(چهارشنبه ۱۹ شهریور) - Mohammad_OM - 20 شهریور ۱۳۹۳ ۱۲:۳۷ ق.ظ
بچه هاااااااااااااااااا کی باید بریم ثبت ناااااااااااااااااااااااااااام ؟ |
زمان دقیق نتایج ارشددانشگاه آزاد(چهارشنبه ۱۹ شهریور) - yahyazahedi - 20 شهریور ۱۳۹۳ ۱۲:۳۸ ق.ظ
بابا ما نفهمیدیم کی کجا قبول شده ؟ باید همه صفحات رو بگردی تا ببینیم . باید یک موضوع جدید ایجاد بشه ، اینطوری مباحث مربوط به دانشگاه هم بررسی میشه . الان یکی نمیدونه باید کدوم دانشگاه بره ؟ یکی واسه تاریخ ثبت نام گیر کرده ؟ یکی هم نمیدونه که رشته هاش چه فرقی داره ؟ تازه همینجا هم کارنامه هارو میزاریم . لطفا از مدیران رسیدگی کنند. |
زمان دقیق نتایج ارشددانشگاه آزاد(چهارشنبه ۱۹ شهریور) - olom tahghighat - 20 شهریور ۱۳۹۳ ۱۲:۳۹ ق.ظ
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. بچه ها اونایی که علوم تحقیقات تهران قبول شدن این لینکو برن گفته واسه ثبت نام ی تایپیک بزاریم فقط بیان بگن کجا قبول شدن نظرتون چیه |
RE: زمان دقیق نتایج ارشددانشگاه آزاد(چهارشنبه ۱۹ شهریور) - PardisMaster - 20 شهریور ۱۳۹۳ ۱۲:۴۱ ق.ظ
(۲۰ شهریور ۱۳۹۳ ۱۲:۲۷ ق.ظ)arminjahan نوشته شده توسط:(20 شهریور ۱۳۹۳ ۱۲:۱۸ ق.ظ)n268 نوشته شده توسط:(20 شهریور ۱۳۹۳ ۱۲:۱۰ ق.ظ)yasal نوشته شده توسط: خواهش می کنم راهنماییم کنیدشک نکنید آزاد خیلی معتبر تر از غیرانتفاعیه .من خودم غیرانتفاعی اوردم .الانم تجارت قزوین قبول شدم ممنون دوست عزیز اما فکر میکنم تهران داشته شبکه رو ! بعدم چون علوم تحقیقاته بعید میدونم کم بذاره البته امیدوارم |
زمان دقیق نتایج ارشددانشگاه آزاد(چهارشنبه ۱۹ شهریور) - H-Arshad - 20 شهریور ۱۳۹۳ ۱۲:۴۴ ق.ظ
(۲۰ شهریور ۱۳۹۳ ۱۲:۳۸ ق.ظ)yahyazahedi نوشته شده توسط: بابا ما نفهمیدیم کی کجا قبول شده ؟ باید همه صفحات رو بگردی تا ببینیم . مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
RE: زمان دقیق نتایج ارشددانشگاه آزاد(چهارشنبه ۱۹ شهریور) - pedram25teh - 20 شهریور ۱۳۹۳ ۱۲:۴۵ ق.ظ
(۲۰ شهریور ۱۳۹۳ ۱۲:۲۳ ق.ظ)snowly1 نوشته شده توسط: pedram25tehقزوین که صد در صد قبولم اگه تکمیل بده واسه اینکه می دونم تو تکمیل حداقل ۳۰۰تا تراز کم می شه یعنی رو ۵۶۰۰ یا نهایتش ۵۰۰ بگیره دلیلشم اینکه علوم تحقیقات ترازش شده تراز پارسال قزوین به ترتیب ۲۱ ۲۱ ۰ ۱۵ ۳۸ ۶ ۵ این درصد ها ۴۱۰۱۰۲۱۴ - مهندسی فناوری اطلاعات - شبکه های کامپیوتری / واحد قزوین ۵۶۳۷ ۵۸۷۷ ۵۸۷ ۳۸۱ |
RE: زمان دقیق نتایج ارشددانشگاه آزاد(چهارشنبه ۱۹ شهریور) - neda_Network - 20 شهریور ۱۳۹۳ ۱۲:۴۵ ق.ظ
(۲۰ شهریور ۱۳۹۳ ۱۲:۳۶ ق.ظ)olom tahghighat نوشته شده توسط: ندا کجا قبول شدی بالاخره تهران یا مشهددولتی مخابرات امن مشهد آزاد شبکه علوم تحقیقات |
RE: زمان دقیق نتایج ارشددانشگاه آزاد(چهارشنبه ۱۹ شهریور) - npour - 20 شهریور ۱۳۹۳ ۱۲:۴۵ ق.ظ
صاحب تاپیک کجااااا قبول شد؟ |