یعنی نتیجه ارشد چی میشه!! - نسخهی قابل چاپ |
RE: یعنی نتیجه ارشد چی میشه!! - neda_Network - 11 شهریور ۱۳۹۳ ۰۸:۴۰ ب.ظ
(۱۱ شهریور ۱۳۹۳ ۰۵:۱۸ ب.ظ)akbari67 نوشته شده توسط:دوستم مجازی حتی اگه شریف باشی و پایان نامه ندی دکتری حتی آزاد قبولت نمیکنن دوست من مجازی امیر کبیر بود این اتفاق براش افتاد اما ۳ تا از دوستام علوم تحقیقات تهران بودن الان همه دکتری روزانه میخونن(11 شهریور ۱۳۹۳ ۰۲:۲۴ ب.ظ)تلاشگر نوشته شده توسط: سلاممجازی از نظر ادامه تحصیل معتبرتره.اگه آزاد باشی دکترا فقط آزاد میتونی بری(البته داخل ایران منظورمه) ولی اگه مجازی بخونی دکترا دولتی هم میتونی بری.ولی آزاد هزینش کمتره و اینکه سرکلاس میری درس خوندن راحتتره |
یعنی نتیجه ارشد چی میشه!! - npour - 11 شهریور ۱۳۹۳ ۰۸:۴۷ ب.ظ
آزاد علوم و تحقیقات تهران واقعا معتبره |
یعنی نتیجه ارشد چی میشه!! - olom tahghighat - 11 شهریور ۱۳۹۳ ۱۱:۱۰ ب.ظ
(۱۱ شهریور ۱۳۹۳ ۰۸:۴۷ ب.ظ)NOOSHIN61 نوشته شده توسط: آزاد علوم و تحقیقات تهران واقعا معتبرهدستم درد نکنه خیلی ممنون ... ای بابا ای بابا... |
RE: یعنی نتیجه ارشد چی میشه!! - neda_Network - 11 شهریور ۱۳۹۳ ۱۱:۳۱ ب.ظ
(۱۱ شهریور ۱۳۹۳ ۱۱:۱۰ ب.ظ)olom tahghighat نوشته شده توسط:یعنی چی؟(11 شهریور ۱۳۹۳ ۰۸:۴۷ ب.ظ)NOOSHIN61 نوشته شده توسط: آزاد علوم و تحقیقات تهران واقعا معتبرهدستم درد نکنه خیلی ممنون ... |
یعنی نتیجه ارشد چی میشه!! - olom tahghighat - 11 شهریور ۱۳۹۳ ۱۱:۳۵ ب.ظ
(۱۱ شهریور ۱۳۹۳ ۱۱:۳۱ ب.ظ)neda140781 نوشته شده توسط:سردسته دانشگاه ازاداست دیگه ای بابا ای بابا چرا فک کردی همه خودشونو میکشن واسه اونجا ی سرچ بزن ببین کجا هست چجوریاست اساتید کیان بنظرم من ک اعتبار داره زیاد(11 شهریور ۱۳۹۳ ۱۱:۱۰ ب.ظ)olom tahghighat نوشته شده توسط:یعنی چی؟(11 شهریور ۱۳۹۳ ۰۸:۴۷ ب.ظ)NOOSHIN61 نوشته شده توسط: آزاد علوم و تحقیقات تهران واقعا معتبرهدستم درد نکنه خیلی ممنون ... بازم البته من زیاد نمدونم ولی اینطور ک سرچ کردم دیدم... |
RE: یعنی نتیجه ارشد چی میشه!! - neda_Network - 12 شهریور ۱۳۹۳ ۱۲:۱۳ ق.ظ
(۱۱ شهریور ۱۳۹۳ ۱۱:۳۵ ب.ظ)olom tahghighat نوشته شده توسط:اونجا نبودی مگه شما؟ میدونم اطلاع کامل داشتم که زدم تو انتخاب رشتم دیگه(11 شهریور ۱۳۹۳ ۱۱:۳۱ ب.ظ)neda140781 نوشته شده توسط:سردسته دانشگاه ازاداست دیگه ای بابا ای بابا چرا فک کردی همه خودشونو میکشن واسه اونجا ی سرچ بزن ببین کجا هست چجوریاست اساتید کیان بنظرم من ک اعتبار داره زیاد(11 شهریور ۱۳۹۳ ۱۱:۱۰ ب.ظ)olom tahghighat نوشته شده توسط:یعنی چی؟(11 شهریور ۱۳۹۳ ۰۸:۴۷ ب.ظ)NOOSHIN61 نوشته شده توسط: آزاد علوم و تحقیقات تهران واقعا معتبرهدستم درد نکنه خیلی ممنون ... |
یعنی نتیجه ارشد چی میشه!! - olom tahghighat - 12 شهریور ۱۳۹۳ ۰۱:۰۸ ق.ظ
ن من اگه خدا بخاد شنبه دیگه فک کنم معلوم شه اونجاییم یا نه؟ |
RE: یعنی نتیجه ارشد چی میشه!! - npour - 12 شهریور ۱۳۹۳ ۰۶:۵۰ ق.ظ
(۱۱ شهریور ۱۳۹۳ ۱۱:۱۰ ب.ظ)olom tahghighat نوشته شده توسط:جمله ام خبری بود(11 شهریور ۱۳۹۳ ۰۸:۴۷ ب.ظ)NOOSHIN61 نوشته شده توسط: آزاد علوم و تحقیقات تهران واقعا معتبرهدستم درد نکنه خیلی ممنون ... |
RE: یعنی نتیجه ارشد چی میشه!! - aamitis - 12 شهریور ۱۳۹۳ ۱۰:۴۶ ق.ظ
(۱۱ شهریور ۱۳۹۳ ۰۵:۱۸ ب.ظ)akbari67 نوشته شده توسط:(11 شهریور ۱۳۹۳ ۰۲:۲۴ ب.ظ)تلاشگر نوشته شده توسط: سلاممجازی از نظر ادامه تحصیل معتبرتره.اگه آزاد باشی دکترا فقط آزاد میتونی بری(البته داخل ایران منظورمه) ولی اگه مجازی بخونی دکترا دولتی هم میتونی بری.ولی آزاد هزینش کمتره و اینکه سرکلاس میری درس خوندن راحتتره دوست من هم کارشناسیش هم ارشدش دانشگاه آزاد بود اونم نه مرکز استان!!! الان دکتری دانشگاه تهران قبول شده با رتبه ۲۸ و ۱۱مقاله ISI !!! همه چیز به تلاش خود آدم بستگی داره تو درس خون باش مقاله هم بده همه حلوا حلوات میکنن!!! |
RE: یعنی نتیجه ارشد چی میشه!! - npour - 12 شهریور ۱۳۹۳ ۱۱:۰۶ ق.ظ
(۱۲ شهریور ۱۳۹۳ ۱۰:۴۶ ق.ظ)مهنیا نوشته شده توسط:(11 شهریور ۱۳۹۳ ۰۵:۱۸ ب.ظ)akbari67 نوشته شده توسط:(11 شهریور ۱۳۹۳ ۰۲:۲۴ ب.ظ)تلاشگر نوشته شده توسط: سلاممجازی از نظر ادامه تحصیل معتبرتره.اگه آزاد باشی دکترا فقط آزاد میتونی بری(البته داخل ایران منظورمه) ولی اگه مجازی بخونی دکترا دولتی هم میتونی بری.ولی آزاد هزینش کمتره و اینکه سرکلاس میری درس خوندن راحتتره ۱۱ مقاله ISI ؟ چطوری واقعا |
RE: یعنی نتیجه ارشد چی میشه!! - p_farhadi - 12 شهریور ۱۳۹۳ ۰۲:۴۸ ب.ظ
(۱۱ شهریور ۱۳۹۳ ۰۸:۴۰ ب.ظ)neda140781 نوشته شده توسط:(11 شهریور ۱۳۹۳ ۰۵:۱۸ ب.ظ)akbari67 نوشته شده توسط:دوستم مجازی حتی اگه شریف باشی و پایان نامه ندی دکتری حتی آزاد قبولت نمیکنن دوست من مجازی امیر کبیر بود این اتفاق براش افتاد اما ۳ تا از دوستام علوم تحقیقات تهران بودن الان همه دکتری روزانه میخونن(11 شهریور ۱۳۹۳ ۰۲:۲۴ ب.ظ)تلاشگر نوشته شده توسط: سلاممجازی از نظر ادامه تحصیل معتبرتره.اگه آزاد باشی دکترا فقط آزاد میتونی بری(البته داخل ایران منظورمه) ولی اگه مجازی بخونی دکترا دولتی هم میتونی بری.ولی آزاد هزینش کمتره و اینکه سرکلاس میری درس خوندن راحتتره اگه جزء ۱۰ درصد معدل بالا ها باشید پایان نامه ۶ واحدی دارید دانشگاه شیراز که واحد مجازیش اینجوری هست.به نظرم هدف باید مشخص باشه دانشجو فعال می تونه هر سنگی رو از جلوی پاش برداره |
RE: یعنی نتیجه ارشد چی میشه!! - aamitis - 12 شهریور ۱۳۹۳ ۰۳:۱۹ ب.ظ
(۱۲ شهریور ۱۳۹۳ ۱۱:۰۶ ق.ظ)NOOSHIN61 نوشته شده توسط:(12 شهریور ۱۳۹۳ ۱۰:۴۶ ق.ظ)مهنیا نوشته شده توسط:(11 شهریور ۱۳۹۳ ۰۵:۱۸ ب.ظ)akbari67 نوشته شده توسط:(11 شهریور ۱۳۹۳ ۰۲:۲۴ ب.ظ)تلاشگر نوشته شده توسط: سلاممجازی از نظر ادامه تحصیل معتبرتره.اگه آزاد باشی دکترا فقط آزاد میتونی بری(البته داخل ایران منظورمه) ولی اگه مجازی بخونی دکترا دولتی هم میتونی بری.ولی آزاد هزینش کمتره و اینکه سرکلاس میری درس خوندن راحتتره خواستن توانستن است وقتی یه روزم نمیتونی تو زندگیش پیدا کنی که دور مقاله نباشه میشه دیگه خوراکشه |
RE: یعنی نتیجه ارشد چی میشه!! - neda_Network - 12 شهریور ۱۳۹۳ ۰۶:۰۴ ب.ظ
(۱۲ شهریور ۱۳۹۳ ۰۲:۴۸ ب.ظ)p_farhadi نوشته شده توسط:(11 شهریور ۱۳۹۳ ۰۸:۴۰ ب.ظ)neda140781 نوشته شده توسط:(11 شهریور ۱۳۹۳ ۰۵:۱۸ ب.ظ)akbari67 نوشته شده توسط:دوستم مجازی حتی اگه شریف باشی و پایان نامه ندی دکتری حتی آزاد قبولت نمیکنن دوست من مجازی امیر کبیر بود این اتفاق براش افتاد اما ۳ تا از دوستام علوم تحقیقات تهران بودن الان همه دکتری روزانه میخونن(11 شهریور ۱۳۹۳ ۰۲:۲۴ ب.ظ)تلاشگر نوشته شده توسط: سلاممجازی از نظر ادامه تحصیل معتبرتره.اگه آزاد باشی دکترا فقط آزاد میتونی بری(البته داخل ایران منظورمه) ولی اگه مجازی بخونی دکترا دولتی هم میتونی بری.ولی آزاد هزینش کمتره و اینکه سرکلاس میری درس خوندن راحتتره درسته اما ۱۰ درصد بالا شدن راحت نیس خیلی استادا دانشجوی خودشونا بالا میبرن فقط |
یعنی نتیجه ارشد چی میشه!! - تلاشگر - ۱۳ شهریور ۱۳۹۳ ۰۶:۴۳ ب.ظ
مرسی از همه اونایی که جواب سوالمو دادن یکی از دوستان مجازی اورده اونم دانشگاه گیلان رشته تجارت الان نمیدونه بره یا نه. من نظرات شما رو انتقال دادم ولی مطمن نشده هنوز فقط فردارو داره واسه ثبت نام نمیدونه چیکار کنه بازم ممنون |
RE: یعنی نتیجه ارشد چی میشه!! - p_farhadi - 13 شهریور ۱۳۹۳ ۰۷:۱۱ ب.ظ
(۱۲ شهریور ۱۳۹۳ ۰۶:۰۴ ب.ظ)neda140781 نوشته شده توسط:(12 شهریور ۱۳۹۳ ۰۲:۴۸ ب.ظ)p_farhadi نوشته شده توسط:(11 شهریور ۱۳۹۳ ۰۸:۴۰ ب.ظ)neda140781 نوشته شده توسط:(11 شهریور ۱۳۹۳ ۰۵:۱۸ ب.ظ)akbari67 نوشته شده توسط:دوستم مجازی حتی اگه شریف باشی و پایان نامه ندی دکتری حتی آزاد قبولت نمیکنن دوست من مجازی امیر کبیر بود این اتفاق براش افتاد اما ۳ تا از دوستام علوم تحقیقات تهران بودن الان همه دکتری روزانه میخونن(11 شهریور ۱۳۹۳ ۰۲:۲۴ ب.ظ)تلاشگر نوشته شده توسط: سلاممجازی از نظر ادامه تحصیل معتبرتره.اگه آزاد باشی دکترا فقط آزاد میتونی بری(البته داخل ایران منظورمه) ولی اگه مجازی بخونی دکترا دولتی هم میتونی بری.ولی آزاد هزینش کمتره و اینکه سرکلاس میری درس خوندن راحتتره ۱۰ درصد بالا تو همون رشته ی مجازی که اوردی باید باشی نه تو کل نفرات. وقتی یه نفر که شاغل هم هست متاهل هست روزی ۳ ساعتم بیشتر درس نمی خونده سال ۹۱ میشه شاگرد اول تجارت الکترونیک مجازی دانشگاه شیراز و سال بعد هم دکترا آینده پژوهی قبول میشه ۲ تا مقاله هم بیشتر نداشته با مدرک تولیمو پس ما هم اگه تلاش کنیم میشه.فقط تلاش تو دانشگاه مجازی باید خیلی زیاد باشه تو رشته های مجازی همه کارو خود دانشجو باید انجام بده که کارو سخت می کنه. |