|
|
اعلام نتایج نهایی آزمون کارشناسی ارشد ۹۱ تا تاریخ ۱۳ شهریور - نسخهی قابل چاپ |
RE: اعلام نتایج نهایی آزمون کارشناسی ارشد ۹۱ تا تاریخ ۱۳ شهریور - unique_as14 - 11 شهریور ۱۳۹۱ ۱۰:۴۹ ق.ظ
(۱۱ شهریور ۱۳۹۱ ۱۰:۱۵ ق.ظ)alirrrrrr نوشته شده توسط: نتایج آزمون کارشناسی ارشد ۹۱ فردا اعلام میشود/پذیرش ۸۳ هزار نفر فردا جوابها میاد / امیدوارم اونایی که زحمت کشیدن نتیجه شونو بگیرن و اونجایی که دوست دارن قبول بشن |
|
اعلام نتایج نهایی آزمون کارشناسی ارشد ۹۱ تا تاریخ ۱۳ شهریور - Pegasus - 11 شهریور ۱۳۹۱ ۱۱:۵۸ ق.ظ
انشالا فردا همه موفق باشن براتون دعا میکنیم |
|
اعلام نتایج نهایی آزمون کارشناسی ارشد ۹۱ تا تاریخ ۱۳ شهریور - mrousta - 11 شهریور ۱۳۹۱ ۱۱:۵۸ ق.ظ
یه حسی داره بهم میگه نتایج رو امشب میزنن ![]() یه حسی مثه حس ۶ ام... خدا کنههههههههههههههههههههههههههه... |
RE: اعلام نتایج نهایی آزمون کارشناسی ارشد ۹۱ تا تاریخ ۱۳ شهریور - alirrrrrr - 11 شهریور ۱۳۹۱ ۱۲:۰۰ ب.ظ
(۱۱ شهریور ۱۳۹۱ ۱۱:۵۸ ق.ظ)mrousta نوشته شده توسط: یه حسی داره بهم میگه نتایج رو امشب میزننمن یکی که مثل ماشین تا صبح بیدارم! هر چند که میدونم فردا صبح که میخوابم، ۱۰ دقیقه بعدش نتیجه ها رو میزنن!!
|
|
اعلام نتایج نهایی آزمون کارشناسی ارشد ۹۱ تا تاریخ ۱۳ شهریور - hosseini25 - 11 شهریور ۱۳۹۱ ۱۲:۱۲ ب.ظ
امشب نقطه عطفیه واسه استرس یعنی ساعت چند استرس فروکش میکنه؟هیچ کس نمیدونه جز سازمان کنترل استرس(سنجش) |
|
RE: اعلام نتایج نهایی آزمون کارشناسی ارشد ۹۱ تا تاریخ ۱۳ شهریور - elham.3d - 11 شهریور ۱۳۹۱ ۰۱:۱۳ ب.ظ
ولی یه حسی به من گفت فردا ساعت ۱۱ صبح نتایج را می زنن رو سایت .... یه حسی هم همین الآن بهم داره می گه تا ۲ ساعت بعد از اومدن نتایج روی سایت مثل خیلی وقت ها سایتشون باز نمی شه منفی ندینااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
|
|
اعلام نتایج نهایی آزمون کارشناسی ارشد ۹۱ تا تاریخ ۱۳ شهریور - nina - 11 شهریور ۱۳۹۱ ۰۱:۱۷ ب.ظ
حس ششم من که میگه همون فردا حدود ساعت ۱۰ صبح میزنن اما کاش تا امشب بزنن |
|
اعلام نتایج نهایی آزمون کارشناسی ارشد ۹۱ تا تاریخ ۱۳ شهریور - esi - 11 شهریور ۱۳۹۱ ۰۱:۲۳ ب.ظ
روز مهمی می تونی باشه اما نباید بیش از اندازه هم سخت بگیریم. از قبولی نباید زیاد خوشحال شد و از قبول نشدن نباید زیاد ناراحت. بسپاریم دست خدا خیلی بهتره، چون فقط اون از آینده ما و خیر و شر اعمال ما خبر داره، اما دعا می کنیم تا بهترین نتایج رو به فضل کرم خودش نصیبه ما بکنه(ادعونی استجب لکم - غافر آیه۶۰ - آقا فرداد گفته هر مطلبی با ذکر منبع) ![]() ان شاالله همه نتیجه تلاششونو بگیرن و اون نتیجه ای که انتظار دارن همون نتیجه رو تو سایت سنجش ببینن. |
|
اعلام نتایج نهایی آزمون کارشناسی ارشد ۹۱ تا تاریخ ۱۳ شهریور - Potential - 11 شهریور ۱۳۹۱ ۰۱:۵۴ ب.ظ
دلم هوای تاپیک استرس زای پارسال رو کرده ): امیدوارم همگی جاهایی بهتر از اون چیزی که انتظارش رو دارید قبول شید . |
|
اعلام نتایج نهایی آزمون کارشناسی ارشد ۹۱ تا تاریخ ۱۳ شهریور - mehdi67ma - 11 شهریور ۱۳۹۱ ۰۲:۰۰ ب.ظ
یه خبر خوب زنگ زدم سنجش گفت فردا بین ساعت ۸ تا ۹ نتایج رو سایته |
|
RE: اعلام نتایج نهایی آزمون کارشناسی ارشد ۹۱ تا تاریخ ۱۳ شهریور - Tech - 11 شهریور ۱۳۹۱ ۰۲:۱۱ ب.ظ
چراااا من هیچ حسی/استرسی ندارم؟! عجیبه! |
|
اعلام نتایج نهایی آزمون کارشناسی ارشد ۹۱ تا تاریخ ۱۳ شهریور - mehdi67ma - 11 شهریور ۱۳۹۱ ۰۲:۲۳ ب.ظ
ان شاالله تمام دوستان قبول بشن . من که رتبم خیلی خیلی بد شده. تو گرایش هوش ۲۷۲۲ شده. یه حسی بهم میگه مجازی مشهد قبولی. به خاطر این منتظر نتیجه ها تا فردا صبر می کنم. شاید ما هم قبول شدیم . فعلا نا امید نمیشم. |
|
اعلام نتایج نهایی آزمون کارشناسی ارشد ۹۱ تا تاریخ ۱۳ شهریور - ahoo_vahshi93 - 11 شهریور ۱۳۹۱ ۰۲:۳۶ ب.ظ
یعنی من فردا نرم سر کار؟؟ خدایا من فردا نمی رم ولی اگه این سنجشیا جواب رو نزدن خودت خسارت وارده به من رو بهشون وارد کن و حالشونو بگیر :دی اینقده استرس و ذوق دارم ک نگووووووو |
RE: اعلام نتایج نهایی آزمون کارشناسی ارشد ۹۱ تا تاریخ ۱۳ شهریور - ida_isp - 11 شهریور ۱۳۹۱ ۰۳:۴۴ ب.ظ
(۱۱ شهریور ۱۳۹۱ ۰۲:۱۱ ب.ظ)Tech نوشته شده توسط: چراااا من هیچ حسی/استرسی ندارم؟! منم بی تفاوتم...قبول بشم زندگیم وارد یه مسیر دیگه میشه و قبول نشم یه مسیر متفاوت! فقط از خدا میخام منو تو اون مسیری که خودش میدونه بهتره بندازه....واسه هممون همونی پیش بیاد که نه اسم و ذوق و جو الآنش، آیندش خوب باشه! یا هردوش! فقط برعکس نباشه!!!! کسی نفهمید چی گفتم
|
RE: اعلام نتایج نهایی آزمون کارشناسی ارشد ۹۱ تا تاریخ ۱۳ شهریور - alirrrrrr - 11 شهریور ۱۳۹۱ ۰۳:۵۳ ب.ظ
(۱۱ شهریور ۱۳۹۱ ۰۳:۴۴ ب.ظ)ida_isp نوشته شده توسط: ....واسه هممون همونی پیش بیاد که نه اسم و ذوق و جو الآنش، آیندش خوب باشه! یا هردوش! فقط برعکس نباشه!!!! کسی نفهمید چی گفتم خدایی هر چی به گیجگاهم فشار آوردم، هیچی نفهمیدم !! اما ایشاا همونی که میخاید چه شما، چه خودم! و چه همه ی دوستانم و مانشتی های عزیز بهش برسیم.باید منتظر بود و دید چی میشه عاقبتمون تا بدین جا!
|