|
|
گروه درسی پرانرژی و موفق مانشت برای ارشد ۹۵ - نسخهی قابل چاپ صفحهها: ۱ ۲ ۳ ۴ ۵ ۶ ۷ ۸ ۹ ۱۰ ۱۱ ۱۲ ۱۳ ۱۴ ۱۵ ۱۶ ۱۷ ۱۸ ۱۹ ۲۰ ۲۱ ۲۲ ۲۳ ۲۴ ۲۵ ۲۶ ۲۷ ۲۸ ۲۹ ۳۰ ۳۱ ۳۲ ۳۳ ۳۴ ۳۵ ۳۶ ۳۷ ۳۸ ۳۹ ۴۰ ۴۱ ۴۲ ۴۳ ۴۴ ۴۵ ۴۶ ۴۷ ۴۸ ۴۹ ۵۰ ۵۱ ۵۲ ۵۳ ۵۴ ۵۵ ۵۶ ۵۷ ۵۸ ۵۹ ۶۰ ۶۱ ۶۲ ۶۳ ۶۴ ۶۵ ۶۶ ۶۷ ۶۸ ۶۹ ۷۰ ۷۱ ۷۲ ۷۳ ۷۴ ۷۵ ۷۶ ۷۷ ۷۸ ۷۹ ۸۰ ۸۱ ۸۲ ۸۳ ۸۴ ۸۵ ۸۶ ۸۷ ۸۸ ۸۹ ۹۰ ۹۱ ۹۲ ۹۳ ۹۴ ۹۵ ۹۶ ۹۷ ۹۸ ۹۹ ۱۰۰ ۱۰۱ ۱۰۲ ۱۰۳ ۱۰۴ ۱۰۵ ۱۰۶ ۱۰۷ ۱۰۸ ۱۰۹ ۱۱۰ ۱۱۱ ۱۱۲ ۱۱۳ ۱۱۴ ۱۱۵ ۱۱۶ ۱۱۷ ۱۱۸ ۱۱۹ ۱۲۰ ۱۲۱ ۱۲۲ ۱۲۳ ۱۲۴ ۱۲۵ ۱۲۶ ۱۲۷ ۱۲۸ ۱۲۹ ۱۳۰ ۱۳۱ ۱۳۲ ۱۳۳ ۱۳۴ ۱۳۵ ۱۳۶ ۱۳۷ ۱۳۸ ۱۳۹ ۱۴۰ ۱۴۱ ۱۴۲ ۱۴۳ ۱۴۴ ۱۴۵ ۱۴۶ ۱۴۷ ۱۴۸ ۱۴۹ ۱۵۰ ۱۵۱ ۱۵۲ ۱۵۳ ۱۵۴ ۱۵۵ ۱۵۶ ۱۵۷ ۱۵۸ ۱۵۹ ۱۶۰ ۱۶۱ ۱۶۲ ۱۶۳ ۱۶۴ ۱۶۵ ۱۶۶ ۱۶۷ ۱۶۸ ۱۶۹ ۱۷۰ ۱۷۱ ۱۷۲ ۱۷۳ ۱۷۴ ۱۷۵ ۱۷۶ ۱۷۷ ۱۷۸ ۱۷۹ ۱۸۰ ۱۸۱ ۱۸۲ ۱۸۳ ۱۸۴ ۱۸۵ ۱۸۶ ۱۸۷ ۱۸۸ ۱۸۹ ۱۹۰ ۱۹۱ ۱۹۲ ۱۹۳ ۱۹۴ ۱۹۵ ۱۹۶ ۱۹۷ ۱۹۸ ۱۹۹ ۲۰۰ ۲۰۱ ۲۰۲ ۲۰۳ ۲۰۴ ۲۰۵ ۲۰۶ ۲۰۷ ۲۰۸ ۲۰۹ ۲۱۰ ۲۱۱ ۲۱۲ ۲۱۳ ۲۱۴ ۲۱۵ ۲۱۶ ۲۱۷ ۲۱۸ ۲۱۹ ۲۲۰ ۲۲۱ ۲۲۲ ۲۲۳ ۲۲۴ ۲۲۵ ۲۲۶ ۲۲۷ ۲۲۸ ۲۲۹ ۲۳۰ ۲۳۱ ۲۳۲ ۲۳۳ ۲۳۴ ۲۳۵ ۲۳۶ ۲۳۷ ۲۳۸ ۲۳۹ ۲۴۰ ۲۴۱ ۲۴۲ ۲۴۳ ۲۴۴ ۲۴۵ ۲۴۶ ۲۴۷ ۲۴۸ ۲۴۹ ۲۵۰ ۲۵۱ ۲۵۲ ۲۵۳ ۲۵۴ ۲۵۵ ۲۵۶ ۲۵۷ ۲۵۸ ۲۵۹ ۲۶۰ ۲۶۱ ۲۶۲ ۲۶۳ ۲۶۴ |
گروه درسی پرانرژی و موفق مانشت برای ارشد ۹۵ - iCanDoIt - 30 شهریور ۱۳۹۴ ۰۵:۲۴ ب.ظ
(۳۰ شهریور ۱۳۹۴ ۰۲:۱۵ ب.ظ)harika-z نوشته شده توسط: سلام.منم شروع کردم.چون کار میکنم تاظهر. زودتر شروع کردم.فقط سیستم عامل مشکل دارم نمیفهمم.یه کتاب خوب وساده کسی سراغ داره؟ کتاب پارسه سیستم عامل ابوالفضل طرقی حقیقت. |
RE: گروه درسی پرانرژی و موفق مانشت برای ارشد ۹۵ - abbas1368 - 30 شهریور ۱۳۹۴ ۱۰:۱۲ ب.ظ
(۳۰ شهریور ۱۳۹۴ ۰۵:۴۶ ب.ظ)Red Carpet نوشته شده توسط:(30 شهریور ۱۳۹۴ ۰۵:۲۴ ب.ظ)iCanDoIt نوشته شده توسط: کتاب نظریه زبان ها و ماشین ها فریدن شاپوری آیا تست های کنکور هم داره؟یا فقط درسنامه هستش؟ هم شامل درس هم تمرین و هم تست هستش و قیمت کتاب هم ۲۵هزار هستش اما چون هنوز نخوندمش نمیتونم درموردش نظر بدم ولی خیلی ازش تعریف شنیدم |
|
گروه درسی پرانرژی و موفق مانشت برای ارشد ۹۵ - mmm1374 - 31 شهریور ۱۳۹۴ ۰۴:۰۹ ق.ظ
دوستان عزیز برا درس پایگاه داده از کدوم منبع استفاده میکنید؟؟؟ لطف کنید خوبی ، بدیهاش رو بگید ، با این منبعی که استفاده میکنید میتونید تستای کنکور رو بزنید بنده مقسمی رو دارم ازش راضیم ولی حس میکنم یکم سبکه و سر سری از مطالب گذشته ولی بخش SQL خوب توضیح داده |
RE: گروه درسی پرانرژی و موفق مانشت برای ارشد ۹۵ - ali77 - 31 شهریور ۱۳۹۴ ۰۹:۳۵ ق.ظ
(۳۰ شهریور ۱۳۹۴ ۰۵:۴۶ ب.ظ)Red Carpet نوشته شده توسط:(30 شهریور ۱۳۹۴ ۰۵:۲۴ ب.ظ)iCanDoIt نوشته شده توسط: کتاب نظریه زبان ها و ماشین ها فریدن شاپوری آیا تست های کنکور هم داره؟یا فقط درسنامه هستش؟ سلام دوست عزیز میشه محبت کنین واسه زبانهای برنامه نویسی و کامپایلر هم منبع خوب معرفی کنین چندین نفر از دوستنام بهم گفتم هرکسی از رتبه های برت چیزی میگه یه نفر خواهشا میدونه این دودرسو کمکم کنه |
|
RE: گروه درسی پرانرژی و موفق مانشت برای ارشد ۹۵ - Innocence - 31 شهریور ۱۳۹۴ ۰۹:۴۷ ق.ظ
سلام بچه ها شما در مورد این کلاسها اطلاعی دارین؟ ریاضی مهندسی و آمار با شفیعی معماری و سیستم با کریمی در مورد استاداش و اینکه خوب هستن یا نه کلاساش اطلاعاتی اگه دارین ب منم بدین ممنون میشم Sent from my SM-N9005 using Tapatalk |
|
گروه درسی پرانرژی و موفق مانشت برای ارشد ۹۵ - n.mehr - 31 شهریور ۱۳۹۴ ۱۰:۴۱ ق.ظ
دوستان برای نظریه زبان و ماشینها کلاس پارسه استاد سیدجوادی؟خوبه؟ کتاب پوران که قبلا خونده بودم چند فصل اول خیلی سوال داشتم کتاب شاپوری راحت توضیح داده خودم بخونم نیاز به کلاس نداشته باشه؟ دوستان زبان از روی چی میخونید؟ لغات چی؟ گرامر چی؟ خیلیا میگن فایده نداره ولی حالا هر کسی هر چی میخونه که خوبه بگه منم بخونم |
RE: گروه درسی پرانرژی و موفق مانشت برای ارشد ۹۵ - Innocence - 31 شهریور ۱۳۹۴ ۱۱:۵۱ ق.ظ
(۳۱ شهریور ۱۳۹۴ ۱۰:۴۱ ق.ظ)n.mehr نوشته شده توسط: دوستان برای نظریه زبان و ماشینها کلاس پارسه استاد سیدجوادی؟خوبه؟لغات: ۵۰۴ ۱۱۰۰ ۴۰۰تافل Sent from my SM-N9005 using Tapatalk |
|
RE: گروه درسی پرانرژی و موفق مانشت برای ارشد ۹۵ - abolfazl pepco - 31 شهریور ۱۳۹۴ ۱۲:۳۳ ب.ظ
منم از یک مهر شروع می کنم.واسه معماری کامپیوتر شهید بهشتی یا تبریز |
|
گروه درسی پرانرژی و موفق مانشت برای ارشد ۹۵ - عزیز دادخواه - ۳۱ شهریور ۱۳۹۴ ۱۲:۴۴ ب.ظ
دوستانی که جزوه شبکه دکتر صبایی رو مطالعه کردند؛ آیا این جزوه رو بجای کراس میشه خوند. کلا نظرتون چیه راجع بهش. ممنون |
RE: گروه درسی پرانرژی و موفق مانشت برای ارشد ۹۵ - Innocence - 31 شهریور ۱۳۹۴ ۰۱:۱۶ ب.ظ
(۳۱ شهریور ۱۳۹۴ ۱۲:۴۴ ب.ظ)a.dadxah نوشته شده توسط: دوستانی که جزوه شبکه دکتر صبایی رو مطالعه کردند؛جزوه ی شبکه صبایی برای دوران جمع بندی خوبه اما کراس رو حتما باید بخونید Sent from my SM-N9005 using Tapatalk |
RE: گروه درسی پرانرژی و موفق مانشت برای ارشد ۹۵ - n.mehr - 31 شهریور ۱۳۹۴ ۰۱:۲۴ ب.ظ
(۳۱ شهریور ۱۳۹۴ ۰۱:۱۶ ب.ظ)marzie.ahmadi نوشته شده توسط:(31 شهریور ۱۳۹۴ ۱۲:۴۴ ب.ظ)a.dadxah نوشته شده توسط: دوستانی که جزوه شبکه دکتر صبایی رو مطالعه کردند؛جزوه ی شبکه صبایی برای دوران جمع بندی خوبه اما کراس رو حتما باید بخونید کراس ترجمه کی؟ در مورد درس نظریه زبانهاو ماشینها میشه راهنمایی بفرمایید |
RE: گروه درسی پرانرژی و موفق مانشت برای ارشد ۹۵ - Innocence - 31 شهریور ۱۳۹۴ ۰۱:۲۶ ب.ظ
(۳۱ شهریور ۱۳۹۴ ۰۱:۲۴ ب.ظ)n.mehr نوشته شده توسط:کراس ترجمه ی ملکیان از همه بهتره(31 شهریور ۱۳۹۴ ۰۱:۱۶ ب.ظ)marzie.ahmadi نوشته شده توسط:(31 شهریور ۱۳۹۴ ۱۲:۴۴ ب.ظ)a.dadxah نوشته شده توسط: دوستانی که جزوه شبکه دکتر صبایی رو مطالعه کردند؛جزوه ی شبکه صبایی برای دوران جمع بندی خوبه اما کراس رو حتما باید بخونید والا نظریه خودمم دقیق نمیدونم اما با توجه ب شنیده ها نظریه ی پوران رو بعضیا پیشنهاد کردن بعضیا هم نظریه ی شاپوری گسترش علوم پایه Sent from my SM-N9005 using Tapatalk |
|
گروه درسی پرانرژی و موفق مانشت برای ارشد ۹۵ - lalaaa - 31 شهریور ۱۳۹۴ ۰۲:۱۱ ب.ظ
سلام بچه ها من امروز تو همه ی انجمنای مانشت پیام گذاشتم بلکه یکی بیاد یکم راهنمایی کنه میخوام کنکور ای تی رو بخونم کتاباشم کم کم دارم میخرم اما نمیدونم چیو اول بخونم؟ من سخت افزار بودم هوش و پایگاه داده و نرم افزار اصن پاس نکردم.... بعد از کتابای پیش نیاز بخونم یا کتابای اصلی؟ میخوام شریف قبول شمممممم.... بعد این شبکه بیاد تو کامپیوتر چه جوری میشه؟ |
RE: گروه درسی پرانرژی و موفق مانشت برای ارشد ۹۵ - Innocence - 31 شهریور ۱۳۹۴ ۰۲:۲۱ ب.ظ
(۳۱ شهریور ۱۳۹۴ ۰۲:۱۱ ب.ظ)lalaaa نوشته شده توسط: سلام بچه ها من امروز تو همه ی انجمنای مانشت پیام گذاشتم بلکه یکی بیاد یکم راهنمایی کنهسلام دوست عزیز کدوم گرایش آی تی رو میخواین بخونین؟ اگه شبکه و امنیت هست ک ب احتمال ۹۹/۹۹ درصد میره زیرگروه کامپیوتر اینکه اول چیو بخونید بستگی ب خودتون داره اول با درس هایی که ضریب بیشتری دارن و بیشتر توی اون درس ها مشکل دارین شروع کنید و اگه هم نمیتونین درست برنامه ریزی کنید طبق برنامه ی آزمون های یکی از موسسات پیش برید اونجوری میتونید همه مباحث رو پوشش بدید Sent from my SM-N9005 using Tapatalk اگه گرایش شبکه رو میخواین اصن نیازی نیس هوش و مهندسی نرم افزار بخونید چون حذف میشن Sent from my SM-N9005 using Tapatalk |
RE: گروه درسی پرانرژی و موفق مانشت برای ارشد ۹۵ - عزیز دادخواه - ۳۱ شهریور ۱۳۹۴ ۰۲:۳۸ ب.ظ
(۳۱ شهریور ۱۳۹۴ ۰۱:۱۶ ب.ظ)marzie.ahmadi نوشته شده توسط:جسارتا آیا شما هر دو منبع رو مطالعه کردید؟ میخواستم بدونم چطور به این نتیجه رسیدید. اگه توضیح بیشتری بدید ممنون میشم.(31 شهریور ۱۳۹۴ ۱۲:۴۴ ب.ظ)a.dadxah نوشته شده توسط: دوستانی که جزوه شبکه دکتر صبایی رو مطالعه کردند؛جزوه ی شبکه صبایی برای دوران جمع بندی خوبه اما کراس رو حتما باید بخونید |