گروه درسی پرانرژی دی ماه-آنها که تا آخرین نفس ادامه خواهند داد - نسخهی قابل چاپ |
گروه درسی دی ماه - sepehr . kh - 07 دى ۱۳۹۳ ۱۱:۴۴ ب.ظ
لینک ثبت نام آزمون های آزمایشی سنجش را پیدا کردم مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. موافقید همگی ثبت نام کنیم؟؟ من تعریفشا علاوه بر بچه ها مانشت، از خیلیا دیگه شنیدم! بلاخره یه موسسه دولتی و سوالاشم میگند امکان تشابهشون زیادتره بچه های مهندسی نرم و هوش، پایه بشیم همگی ثبت نام کنیم، بنطرم خیلی محک عالی میتونه برامون باشه! |
RE: گروه درسی دی ماه - tm.viper - 07 دى ۱۳۹۳ ۱۱:۵۱ ب.ظ
(۰۷ دى ۱۳۹۳ ۱۱:۴۴ ب.ظ)sepehr . kh نوشته شده توسط: لینک ثبت نام آزمون های آزمایشی سنجش را پیدا کردم واقعا الان مشکل ما محک هست؟ در حد این که سوالاش رو بخونین خوبه ولی کلا آزمونا محک خوبی نیست دوستم سال پیش رتبش همش زیر ۱۰ بود یکی دوبار هم ۱ شد اما کنکور.... |
گروه درسی دی ماه - pooyaa - 07 دى ۱۳۹۳ ۱۱:۵۳ ب.ظ
اینجا هم نوشته آزمونای سنجش با ۲۰درصد تخفیف: مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
RE: گروه درسی دی ماه - ریحان - ۰۸ دى ۱۳۹۳ ۰۱:۱۴ ق.ظ
خب رتبه یک ۹۴ (هوش مصنوعی) پیشاپیش کنکور خوبی رو براتون آرزو داره. انشااله وقتی ۱۸ بهمن اومدیم اینجا و خواستیم در مورد سوالا و درصدامون حرف بزنیم، همه خوشحال باشیم گفتم این پیامارو بذارم، شاید تونسته باشم روحیه ای بهتون بدم باور کنید بچه ها، کنکور آسونه. وقتی کافیه خودتونو باور کنید ان شااله همگی موفق باشید این احتمالا آخرین پیام من تو مانشت باشه. تا ۱۸ بهمن، خدانگهدار همگی [/quote] ممنون از وقتی که گذاشتین.واقعا رتبه ۱ برازندتونه....یه دنیا تشکر...موووووفق تر باشید... |
گروه درسی دی ماه - MShariati - 08 دى ۱۳۹۳ ۰۲:۳۱ ب.ظ
(۰۶ دى ۱۳۹۳ ۱۱:۴۰ ب.ظ)m.teymourpour نوشته شده توسط: من با دلیل و مدرک بهتون ثابت میکنم که کنکور اسونه ضرب المثل: معما چون حل شود، آسان شود. دلیل و مدرک: درصدهای شرکت کنندگان سال های گذشته. البته نبود "اعتماد به نفس" و "خوشبینی" و از همه مهمتر "فکر باز" و "مدیریت پاسخدهی" به نظر من میتونه درصد واقعی شما رو تا نصف کاهش بده. |
گروه درسی دی ماه - RASPINA - 08 دى ۱۳۹۳ ۰۲:۵۱ ب.ظ
m.teymourpour عاللللللللللللللللیییییییییییییییییییییییییی بود |
RE: گروه درسی دی ماه - tm.viper - 08 دى ۱۳۹۳ ۰۳:۰۶ ب.ظ
خواب آقا خوااااب شبای قبل آزمون که نمیخوابم با این که درس رو کامل خونده بودم رتبم ۱۲۰ اینا میشد اما شبایی که خوب خوابیدم با این که به مطالب اصلا مسلط نبودم در حدی که میخواستم نرم آزمون بدم رتبم ۳۰ اینا میشد مدرسان شریف پیشنهاد میکنم شب قبل رو زود بخوابید فرداش هم صبح زود به قهوه اسپرسو ربوستو بزنید چشاتون تا چند ساعت باز شه |
گروه درسی دی ماه - barabox - 08 دى ۱۳۹۳ ۰۳:۰۷ ب.ظ
تازه امروز کراس رسید دستم :| دوستان لایه کاربردش کفایت میکنه ؟ من فقط حقیقت رو خوندم فعلا |
گروه درسی دی ماه - Elena_71 - 08 دى ۱۳۹۳ ۰۴:۰۸ ب.ظ
سلام دوس جون ها من هنوز زنده ام |
گروه درسی دی ماه - forouzan69 - 08 دى ۱۳۹۳ ۰۵:۳۷ ب.ظ
ممنون منم دارم مثل بقیه تلاش های اخرم میکنم ولی ساختمان کشته منو هرچی مرورش میکنم انگار دفعه اول ک میخونمش |
RE: گروه درسی دی ماه - tanhatarin - 08 دى ۱۳۹۳ ۰۶:۳۸ ب.ظ
(۰۶ دى ۱۳۹۳ ۱۱:۴۰ ب.ظ)m.teymourpour نوشته شده توسط: راستش من زیاد مانشت نمیام و کم پیام میذارم =============== دوست عزیز شما منطقی صحبت کن کنکور یعنی سرنوشت وحاصل زحمت ۱سال یا ۲سال خیلی ها شما ۱سال وقت داشتی تحلیلشون کردی اومدی این موضوعات ناقصو گذاشتی کنکور ۹۳ به حدی سخت بود خصوصا توی الگوریتم وساختمان که هنوز موسسات مختلف هم حل کاملشو ارائه نکردن شاید چندتا سوالشم متوسط بوده اما همیچین کشکم نیود در ضمن شما وجدانا کارنامتو واسه ما با اسمت بذار ما یاد بگیریم یعدشم کلا کنکور ۴ساعت وقت هست نه یکسال اما من قبول دارم همه درسها ر وبخونی ۲سوالشو میشه زد که رتبه میشه زیر ۳۰۰ همه درسها و یکی دیگه بزنی میری زیر ۱۰۰ یا ۵۰ اما کسی ۲سوالو میزنه که کاملا مسط باشه کتابو من خودم ساختمان الگوریتم مسلط مسلط بودم ÷درخودمو در اوردم ۸ درست زدم ۲علط خیلی از درسها ضعف داشتم اما شما انشاله ۱۰۰ میزنی کارنامه تم نشونم میدی در ضمن لحن صحبتتون تو یه جای عمومی بهتره اصلاح بشه |
RE: گروه درسی دی ماه - ziba.O - 08 دى ۱۳۹۳ ۰۷:۱۴ ب.ظ
(۰۸ دى ۱۳۹۳ ۰۴:۰۸ ب.ظ)Elena_71 نوشته شده توسط: سلام دوس جون ها من هنوز زنده ام سلام النا جون خوبی؟ سلامتی؟ راستش با اون اتفاقی که برات افتاد دلم پیشت مونده بود. کنکورو که بیخیال نشدی؟ |
RE: گروه درسی دی ماه - shayesteNEY - 08 دى ۱۳۹۳ ۰۷:۳۶ ب.ظ
هر درسی رو میخونم احساس میکنم چیزای جدیدی رو کشف کردم بعد که یه نگاهیی به خط کشیهای زیرش و نکاتی که دورش نوشتم میندازم میبینم نهههههههههههه قبلا اینارو بلد بودم !!!!!! الزایمر گرفتم وحشتناک |
پاسخ : RE: گروه درسی دی ماه - shamim_70 - 08 دى ۱۳۹۳ ۰۹:۵۶ ب.ظ
(۰۸ دى ۱۳۹۳ ۰۷:۳۶ ب.ظ)shayesteNEY نوشته شده توسط: هر درسی رو میخونم احساس میکنم چیزای جدیدی رو کشف کردممنم همش نرم افزار فراموش میکنم...ولی درست میشه هنوز ۱ماه وقته،غمت نباشهههههه |
گروه درسی دی ماه - m.teymourpour - 09 دى ۱۳۹۳ ۱۲:۰۲ ق.ظ
سلامی دوباره من نمیخواستم دیگه بیام مانشت ولی مثل اینکه بعضیا اومدن و نتیجه پیام روحیه بخش منو خراب کردن. هیچ اشکال نداره، ما بچه های ۹۴ قوی تر از این حرفاییم نمی دونم چرا بعضیا دوست دارن بگن کنکور سخته من گفتم آسونه اما قبل از گفتن این مطلب، گفتم باید حسابی درس خوند. اون موقع آسون میشه تحلیلایی که من واسه سوالا نوشتم، کجاش سخت بود؟ مطالبی بود که اکثر بچه ها میدونن ولی چرا نمیتونن سر جلسه ازش استفاده کنن؟ واسه اینکه استرس میاد سراغشون کی این استرس رو بهشون تزریق میکنه؟ کسانی که احتمالا نتونستین نتیجه بگیرین و دوست دارین هر چیزی رو که خودشون تجربه کردن بگن درسته و همونو به بچه ها انتقال بدن سوالات کنکور سخته اما واسه کسی که فک میکنه سخته. سوالات کنکور آسونه اما فقط واسه کسی که فک میکنه آسونه. یکی از دوستان خواسته بود من اسم و فامیلمو بگم و کارناممو بذارم چشم(کارناممو میتونین اواخر اردیبهشت بیاین نگاه کنین) من میثم تیمورپور هستم در حضور تمام بچه های مانشت قول میدم که اگه رتبه بنده بیشتر از ۹ شد(یعنی دو رقمی یا سه رقمی یا .......) هیچ دانشگاهی ثبت نام نکنم. یا قید درس رو بزنم و یا سال آینده کنکور بدم(نگفتم یک، چون دوست دارم کس دیگه ای یک بشه) جالبه بدونین من تو دانشگاهی درس خوندم که همش ۱۵۰ تا دانشجو داشت و بیشتر استاداش فرق دست چپ و راستشونو نمیدونستن(فقط یه خوبی داشت اونم این که زیر نظر دانشگاه باهنر بود، اما خب اقماری بود و ۱۰۰ کیلومتر با باهنر فاصله داشت) و بنده سه ترم مشروط شدم و معدلم ۱۲ است(فک نمیکنم کسی شرایطی به بدی من داشته باشه) نمیخوام خدای ناکرده فخر فروشی کنم یا حال کسی رو بگیرم. فقط میخوام به بچه های مانشت ثابت کنم اعتماد به نفس یعنی چی. البته اعتماد به نفسی که از روی تلاش باشه نه از روی حماقت. میخوام اگه سال آینده یکی مثل من اومد و خواست به بچه ها روحیه بده. همه حرفشو قبول داشته باشن. دوستان عزیز به موج های منفی که میرسه توجه نکنید، فقط به این فک کنین که شما بهترینین و با کمک خدا میتونین به هر چی که دوست دارین برسین(البته تو این مدت باقی مونده حداکثر تلاشتون رو بکنین و اینو بدونین که ثانیه ای بیشتر تلاش کردن میتونه کلی بهتون کمک کنه) |