|
|
تا دیر نشده برنامه ریزی برای ارشد ۹۴ - نسخهی قابل چاپ |
|
تا دیر نشده برنامه ریزی برای ارشد ۹۴ - iammiti - 08 تیر ۱۳۹۳ ۰۸:۵۶ ق.ظ
مشکل شما می دونید چیه؟ مشکل خود منم هست البته یه پارامتر اساسی در نظر نمی گیریم..هدف..ارشد قبول شیم که چی؟ اصن رتبه ۱ شدیم که چی؟ شاید اگه هدفتون مشخص باشه نیازی به انرژی یا حتی کمک کسی نداشته باشین یه دوستی داشتم تو دبیرستان..از همون اول میگفت من میرم فرانسه..هفته پیش خیلی اتفاقی تو اف بی پیداش کردم..واسه ارشد داره میره IFP.. منم از اول نمی دونستم چی می خوام ..هنوزم نمی دونم |
RE: تا دیر نشده برنامه ریزی برای ارشد ۹۴ - fzpakzad - 08 تیر ۱۳۹۳ ۰۹:۰۶ ق.ظ
(۰۸ تیر ۱۳۹۳ ۰۸:۵۶ ق.ظ)iammiti نوشته شده توسط: مشکل شما می دونید چیه؟ مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
تا دیر نشده برنامه ریزی برای ارشد ۹۴ - iammiti - 08 تیر ۱۳۹۳ ۰۹:۲۳ ق.ظ
(۰۸ تیر ۱۳۹۳ ۰۹:۰۶ ق.ظ)fzpakzad نوشته شده توسط:هر دوتا تاپیک خوندم..۹۵% شعار بود..مث کسی که رفته بالای منبر..شاید من اشتباه می کنم..امیدوارم من اشتباه کنم |
|
RE: تا دیر نشده برنامه ریزی برای ارشد ۹۴ - fzpakzad - 08 تیر ۱۳۹۳ ۰۹:۳۹ ق.ظ
آخه این جور مسائل کاملاً درونی هست. یعنی صرفاً با خوندن تاپیک و حتی تعداد زیادی کتاب در آدم اتفاق خاصی رخ نمیده. آرزو از درون آدم میاد و آدمو وادار به تلاش کردن میکنه. قبولی تو ارشد یک وظیفه نیست که انجامش بدیم و تموم بشه بره. برای خود من فقط برای اینکه به خودم ثابت کنم تو هرشرایطی که باشم میتونم قبول شم شروع کردم. و الا اگر وقتی که برای خوندن تو کنکور گذاشته میشه صرف زیاد کردن مهارت های برنامه نویسی یا شبکه بشه از نظر کار بازدهی خیلی بیشتری داره. |
|
تا دیر نشده برنامه ریزی برای ارشد ۹۴ - A V A - 09 تیر ۱۳۹۳ ۰۶:۴۳ ب.ظ
نمیدونم چرا جو بچه های امسال چرا یجوریه مثلا تا گفته میشه: "کیا پاین با هم بخونیم؟"همه فرار میکنن ![]() منظور این نیست که حالا دیگه شبو روز باهم در ارتباط باشین که ) یا نکنه خدایی نکرده مساله رقابتو ایناس؟
|
تا دیر نشده برنامه ریزی برای ارشد ۹۴ - wskf - 09 تیر ۱۳۹۳ ۰۷:۰۷ ب.ظ
(۰۹ تیر ۱۳۹۳ ۰۶:۴۳ ب.ظ)Ava.arshad94 نوشته شده توسط: نمیدونم چرا جو بچه های امسال چرا یجوریه چرا من هستم منتها از ۱۵ تیر . واقعا نیاز دارم یاهم بخونیم چون خیلی تمرکزم پایینه.واصلانمیدونم از چه کتابی باید خوند از بس دورو برم کتاب ریخته.دییگ گیج شدم. من پایم اگه دوستان همکاری کنن. |
|
تا دیر نشده برنامه ریزی برای ارشد ۹۴ - A V A - 09 تیر ۱۳۹۳ ۰۷:۱۶ ب.ظ
من خودمم دوست دارم یه تیم خوب باشیم که باهم بخونیم، اما نمیدونم واقعا بچه ها چشونه )
|
|
تا دیر نشده برنامه ریزی برای ارشد ۹۴ - iammiti - 09 تیر ۱۳۹۳ ۰۸:۳۵ ب.ظ
:-? اونایی که قرار بوده شروع کنن...شروع کردن دیگه ماییم که داریم عقب می مونیم |
|
RE: تا دیر نشده برنامه ریزی برای ارشد ۹۴ - fzpakzad - 10 تیر ۱۳۹۳ ۰۷:۳۷ ق.ظ
منم شروع کردم. هرچند سرعت لاک پشتی دارم الان ولی بالاخره شروع کردم
|
تا دیر نشده برنامه ریزی برای ارشد ۹۴ - A V A - 10 تیر ۱۳۹۳ ۱۱:۳۳ ق.ظ
(۰۹ تیر ۱۳۹۳ ۰۸:۳۵ ب.ظ)iammiti نوشته شده توسط: :-? گل گفتی )))
|
|
تا دیر نشده برنامه ریزی برای ارشد ۹۴ - SHayAN_567 - 10 تیر ۱۳۹۳ ۰۲:۴۴ ب.ظ
بچه ها بجنبین دیگه کجایین پس !!!!!!!!! |
|
RE: تا دیر نشده برنامه ریزی برای ارشد ۹۴ - mrzrm - 11 تیر ۱۳۹۳ ۰۹:۱۹ ب.ظ
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
|
RE: تا دیر نشده برنامه ریزی برای ارشد ۹۴ - maryamb70 - 06 مرداد ۱۳۹۳ ۱۲:۲۱ ق.ظ
اما من شروع نکردم هیچ وقت برای شروع کردن دیرنیس |
|
تا دیر نشده برنامه ریزی برای ارشد ۹۴ - Felora sh - 08 مرداد ۱۳۹۳ ۰۲:۰۳ ب.ظ
سلام. دوستان من چند سالی هست فارغ التحصیل شدم (نرم افزار) پایه ی درسیم ضعیف هست. تصمیم دارم امسال ارشد شرکت کنم. وخوشحال میشم راهنماییم کنید که کدوم موسسه برای آزمون هاش ثبت نام کنم. ممنون |
RE: تا دیر نشده برنامه ریزی برای ارشد ۹۴ - hamid88 - 08 مرداد ۱۳۹۳ ۰۴:۱۹ ب.ظ
(۰۶ مرداد ۱۳۹۳ ۱۲:۲۱ ق.ظ)maryamb70 نوشته شده توسط: اما من شروع نکردم دقیقا |